Üsteki üye nasıl Napoleon Wars Oynuyor ?

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Üsteki üye nasıl Napoleon Wars Oynuyor ?
Kurallar
1-Küfür,Hakaret veya Spam içerikli mesajlar konuda yasaktır.
2-Klan içi veya Klan arası kavga yasaktır.
3-Bozuk üslüplü eleştirmeler yasaktır.

İlk Benden başlayacaksınız

Eğer ingilizce adını yazıcaksan önce onu doğru yaz.Daha sonra ise Türkçe forumunda ingilizce değil türkçe yaz."Napolyon-Napoleon Savaşları.

Üstteki üye ise tam bir noob nooblukta böyle ultra masterlik yapmış anlatabiliyor muyum ?

Bir ara gördüm Nişanı iyi fakat süngüsü o kadar iyi değil atlısını bilmiyorum.

#Mehmetcik Kuralları  okudunmu  :?:

Thranduil45 said:
Eğer ingilizce adını yazıcaksan önce onu doğru yaz.Daha sonra ise Türkçe forumunda ingilizce değil türkçe yaz."Napolyon-Napoleon Savaşları.

Üstteki üye ise tam bir noob nooblukta böyle ultra masterlik yapmış anlatabiliyor muyum ?
Böyle salakca şeyler yazıyorsun belli noob olduğun yazık acıdım..
spoiler.gif

Thranduil45 said:

+1

Asıl konuya dönmek gerekirse üstteki oyuncu ile dün oynamıştık, süngüsü baya iyi. Güzel oyundu.

Mehmetcik said:
Thranduil45 said:

Böyle salakca şeyler yazıyorsun belli noob olduğun yazık acıdım..
spoiler.gif
Hay hay efendim beklerim bir ara vsye.
Hazar Kağan said:
Bir ara gördüm Nişanı iyi fakat süngüsü o kadar iyi değil atlısını bilmiyorum.
Yanılıyorsun süngüm nişanımdan çok daha iyi.Ayrıca NW'deki adım ForNP değil gördüğünü pek sanmıyorum o yüzden.Birine benzetmiş olabilirsin :smile:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom