Özlediğiniz, Göremediğiniz Forum Üyeleri

Users who are viewing this thread

Kasım 2016'dan beridir doğru düzgün görüşüp konuşamadığım Kaptan, Lavinia, Biancopr, Aeglos, Partizanes ve Milena'yı ayrı tutarak;
Özellikle 2015-2017 arası forumda sürekli gördüğüm insanlar. İşin sadece eğlence veya makara kısmında değilim, az sonra yalnızca bir kısmını sayabileceğim, unuttuklarımdan şimdiden özür dilediğim bu insanların her birisi farkında olmadan bana pek çok konuda bir şeyler kattılar. Bugün oluşan karakterim, buradaki insanların bir yerde bahsettikleri bir filmi izlemek, alıntı yaptıkları bir kitabı okumak veya attıkları bir müziği dinlemekten tutun, fikir dünyamda açtıkları ufuklara kadar pek çok şeye borçluyum. Zihinsel olarak öğrenmeye en açık olduğum bu 15-17 yaşlarımı forumda çok aktif bir şekilde geçirdiğim için şu an geri dönüp baktığımda da gerçekten mutlu oluyorum. İyi ki gelmişiz buralara ya.

fecricus, cioss, ordulu, harlek, lucon, flecha, paradox, tiags, tlgklz, silentdurdt, pancamo, walkingsun, girebi, dies irae, colombos, midnight blue falan bir çırpıda aklıma gelenler. İyi insanlar vardı forumda, hepsi göçtü gitti huzur içinde uyusunlar. Bir gün eskileri yad edelim diyip foruma girerseniz eğer; "II. Abdülhamid, Lt_Ghost, Ozarslan" gibi nicklerle hatırlayabileceğiniz, Palandöken dağının eteğinde yaşayan Erzurumlu ergen cahil liseli dostunuz sizlere çok teşekkür ediyor.

Bu postu gören herkes bir fincan kahve içmeye davetlimdir. Malum, foruma girip çıkma işleri çok olmuyor, sosyal medyayı da bırakmaya gerek yok. [email protected] adresimden bana ulaşın lütfen. Kahve olur bira olur çay olur politik görüşünüze hangisi uygunsa.
 
Back
Top Bottom