Özel Tim.Bölüm 1.Hikaye

Hikaye Güzel mi?

• Evet

Votes: 2 25.0%
  • Hayır

Votes: 6 75.0%

• Total voters
    8

Users who are viewing this thread

Arkadaşlar bugub forumda bir hikaye okudum ve bende yazmaya karar verdim.Hikayem SSST(Sarrabid Suikast Sabotaj Timi)adında özel bir birliğin macelarını anlatıyor.Eger beğenirseniz 2.ci bölümü yazıcam :).

Bölüm 1.Buluşma

Elassar sıcak Sarranid çöl ünde adeta pişiyordu. Az sonra yeni hedefi hakkında bilgi alacağı gizli buluşma için bekliyordu.15 dakika kadar sonra tek basına fakir bir insan kılığında biri Emir Mundlahir buluşma noktasına geldi.’’Elassar buluşmaya Aaron geleceğini sanıyordum,neyse çok fark etmez.Pekala yeni göreviniz bu kağıtta yazıyor.Görevi okuduktan sonra gerekli malzemeleri  Durqubadan temin edebilirsiniz.’’Elassar  rahat bir ses tonuyla’’Merak etme dostum bu işi hallolmuş  say.’der Elassar.Ancak Mundlahir sert bir tonla’’Bu işi ciddiye al Elassar bıktım artık bu vurdumduymaz tavırlarından’’.’Bak eger bu görevi berbat edersen seni mahvederim beni anladın mı?’’Elassar bu sertliğe çok alınsa da onaylar bir şekilde başını sallar.Ardından Mundlahir uzaklaşmasını izledi ve gelişigüzel bir küfür salladı Mundlahir’e.Ardından atını 5 saat uzaklıktaki sığınağına doğru sürdü.Nihayet üsse vardığında saat akşamüstünü buluyordu ve son derece açtı.Ancak her şeyden önce görev brifingini arkadaşlarına okuması gerekiyordu.Nihayet herkes toplandığında gür bir sesle okumaya başladı mektubu’’

Görev Numarası 09.

Görev Gizliliği:10

Görev

3 ay kadar önce casuslarımız rhodok ların bir bölgede aşırı şekilde faaliyetini belirledi.Nihayet fırsat bulup kampa girdiklerinde rhodok ların yeni bir silah yaptıklarını öğrenmiş bulunuyoruz.Her ne kadar silah hakkında çok fazla bir bilgi edinememişsek de yüksek seviyedeki garnizondan çok tehlikeli olduğunu tahmin ediyoruz.Bir tehlike arz etmediğini düşündüğümüz için fazla dikkat etme sekte dün akşamki saha denemesinde aldığımız raporlardan silahın tehlikesini öğrenmiş bulunduk.Jelkala şehrinin kuzeyinde olan kapma  gizlice girip bir şekilde silahı yok etmelisiniz.

UYARI MEKTUPU OKUDUKTAN SONRA YOKEDİNİZ.

Vay be diye araya girdi Lezalit. Kodumun Rhodok luları silah tamı yaparmış.’’Laga luga yapma Lezalit sert bir sesle dedi Aaron.’’Elimizde çok az bilgi var daha kaç kişi olduklarını bile bilmiyoruz.Mektupta sadece kalabalık oldukları yazıyor.Görev zor görünüyor.Karamı akşam yemeğinde vericem herkez orda olsun dedi Aaron’’.
………………………………………………………………………………….
Akşam yemeği yenildikten sonra Aaron söz aldı ve’’Pekala kardeşlerim,görev çok zor görünüyor ama her zaman dediğim gibi.İmkansı görev yoktur’dedi sırıtarak.Bu arada Elassar söz aldı’’tamam iyide otsum kimler geliyor kaç kişi gidiyoruz bir plan yaptın mı diye sordu’’Aaron kendini beğenmiş bir ifadeyle’’Tabiki!Plansız kaka mı bile yapmam ben diye alay etti’’Neyse planı anlatıyorum.Rhodok lar genelde akşam 9 gibi nöbet değişimi yaparlar.İşte orda biz devreye giriyoruz.Nöbet değişimi sırasında kılık değiştirerek Rhodok muhafızı olucaz.Burada Nizar,Arizon ve Yidak devreye giriyor.Siz dikkat  dağıtmak için Nöbetçilere ok yağıdırıcak.Bizde o sırada silaha yaklaşıp sabotajı gerçekleştiricez.Anlaşılmayan bişey varmı diye sordu’asklerine.Hiç bir ses çıkmadı.Yarın sabah yola çıkıyoruz dedi Aaron.

Aşırı derecede fazla yazım yanlışı var.Bu nedenle oy vermiyorum.Bekleyip ne olacağını görürüz.Ayrica daha oylama açmak için çok erken.

Biraz(biraz dediğime bakmayın bayağı), çakma olmuş. Elessar çölde pişiyorduyu görünce okumaktan vazgeçtim. Biraz orjinal ol yani, elinde hazırla kendin beğenirsen toplayıp foruma koyarsın. Öyle direk beğenirseniz devam eki eki olmaz.  :)

Oyum hayır. Git başka işle ilgilen.

Ubsilon Xefor Cioss said:
Biraz(biraz dediğime bakmayın bayağı), çakma olmuş. Elessar çölde pişiyorduyu görünce okumaktan vazgeçtim. Biraz orjinal ol yani, elinde hazırla kendin beğenirsen toplayıp foruma koyarsın. Öyle direk beğenirseniz devam eki eki olmaz.  :)

Oyum hayır. Git başka işle ilgilen.

neden böle bi düşünce edindin

Demek istediğim, yapıcaksan bu işi; ciddiye almalısın. :) Öne kağıt kalem al eline onlara yazarak başla, sonra bunları baştan sona defalarca tararsın. Bayağı bir olduğundada foruma yayınlarsın, böylece imla kurallar, anlatım şekli, mantık hataları gibi şeylerden kurtulursun. Yani konuyu açarken, oturup klavyenin başında yazmak başka; 1 hafta boyunca ilgi ile yazmak başka. :)

Ubsilon Xefor Cioss said:
Demek istediğim, yapıcaksan bu işi; ciddiye almalısın. :) Öne kağıt kalem al eline onlara yazarak başla, sonra bunları baştan sona defalarca tararsın. Bayağı bir olduğundada foruma yayınlarsın, böylece imla kurallar, anlatım şekli, mantık hataları gibi şeylerden kurtulursun. Yani konuyu açarken, oturup klavyenin başında yazmak başka; 1 hafta boyunca ilgi ile yazmak başka. :)

anladım :).o zaman 2 ci bölümü birazdaha ciddi bi şekilde yazarım

Back
Top Bottom