Users who are viewing this thread

WouLinX

Sergeant
Bugün kale kuşatmasından çok düşük FPS almamla beraber özel savaşlarda test etme ihtiyacı duydum. Test ettiğimde ayarları aynı şekil yaptığımda tekrar ve tekrar crash yediğimi gördüm. Ayarlarsa şu şekilde:

ÖZEL SAVAŞ

Oyuncu: Arcor (Bunu seçince hep gece savaşları oluyor)
Taraf: İmparatorluk
Asker: %100 Okçu
Düşman: Elthild
Taraf: İmparatorluk
Asker: %100 Piyade

Oyun Tipi: Kuşatma
Oyuncu Tipi: Komutan
Oyuncu Tarafı: Savunan
Harita: empire_castle_004
Mevsim: Kış
Sahne Seviyesi: 3
Sur Dayanıklılığı: 100

Saldıran Kuşatma Makineleri:
Kuşatma Kulesi - Koçbaşı - Kuşatma Kulesi
Trebüşe (Oyunda mancınık yazıyor) - Ateşli Katapult (Bunun da normalinde "Mancınık" yazıyor trebüşeyle karışıyor) - Ateşli Katapult - Trebüşe

Savunan Kuşatma Makineleri:
Ateşli Katapult - Ateşli Balista - Ateşli Balista - Ateşli Katapult

Bu ayarları yaptığımda sahne daha yüklenmeden crash yiyorum. İmkanı yok açmıyor oyun. Üç kere denedim üçünde de crash yedim. İncelenmesi gerek. Bu arada tekrar tekrar ayarlarken de bir şey farkettim. Saldıran Kuşatma Makineleri kısmında Ateşli Katapult seçsem dahi simgesi normal Katapult olarak görünüyor. Acaba hata saldıran tarafındaki ateşli katapultlarda olabilir mi diye bir soru gelmedi değil aklıma, bunu da paylaşayım istedim.
 
Merhabalar, geç geri dönüş için üzgünüz. Geçtiğimiz güncellemelerle birlikte bir çok sorunu çözdük ve oyun performansında iyileştirmeler yaptık. Sorunlarınızı oyunu, gerekli sürücüleri ve işletim sisteminizi güncelleyip oyun dosyalarını Steam üzerinden doğrulayıp oyuna güvenlik programınızda gerekli izinleri verdikten sonra da yaşamaya devam ediyorsanız lütfen bize bildirin.
 
Back
Top Bottom