Özel Birlikleri orduya nasıl alırız.

Users who are viewing this thread

Arkadaşlar Oyundaki özel birliklere ordumuza nasıl alabiliriz? Örneğin; kuzait kağanın muhafızını nasıl orduma alabilirim.
 
@OzelHarekat55 Biraz zahmetli bir olay. Ben haritadan krallığa ait bütün köyleri işaretleyip tek tek gidiyorum 3-4 tanesinde özel birlikler bulunuyor.Oraların işaretini kaldırmıyorum arada gidip o köylerin görevlerini yapıp özel birlikleri topluyorum.
 
@OzelHarekat55 Bro oyunun şu aşmasında değmez zaten. Oyun biraz ilerleyince koca koca lordlar köylülerle savaşa giriyor. Ozamanda fian şampiyonuymuş valandiya gedikli arbeletçisiymiş pek birşey farketmiyor her türlü yok ediyorsun :smile:
 
her oyun başlangıcında değişiyor. ve olayı şöyle direk gidersen o köylere bakmaya çok az çıkıyor. örnek kağan muhafızı istiyorsun. kuzait köylerine hiç gitme 100 150 gün. hiç bakma yani. kendin şöyle 80 100 asker olup biraz gelişince git 10 köyden 6 5 inde kesin çıkıyor. 20 tane felen köy vardır zaten. çok fazla oluyorlar. ama oyun başında gidersen 2 3 tane bulursan iyidir.
 

Bu modu yükleyerek hangi köyde asil askerler bulunuyor hangi köyde görev var gibi şeyleri görebiliyorsun.
 
Bu yazacaklarımı yapmak biraz zaman alacak ama biraz liderlik kasınca disiplinci perki açılıyor. Eğer o perki açarsan oyunda ki çapulcular hariç bütün haydutları esir alıp birliğine kattığında hepsinin gelişimi özel birliklere çıkıyor. Örneğin bozkır haydutları kağan muhafızı oluyor veya dağ haydutlarından imparatorluk elit katafakrtı oluyor. Ama disiplinci perkini açman lazım onları normal birliğe dönüştürmen için bu sayede köy köy dolaşacağına hem haydutları temizlemiş olursun hem de istediğin özel birliklere sahip olursun.
 
Biraz zahmetli ama değiyor ben tüm ordumu elit birliklerden kurdum 100 e yakın Batanyalı Fian Şampiyonu, 100e yakın İmparatorluk Elit Katafrakt, 30-40 tane de Kuzait Kağan Muhafızı var 700-800 kişilik orduları ezip geçiyor. Batanyali fian şampiyonları zaten düşman senin yanına gelene kadar orduyu yarıya indiriyor gerisinide katafraktlar hallediyor.
 
Ben genel olarak soryorum reis bütün krallıklar için herhangi bir köyde şans eseri mi çıkıyor özel birlikler
Benim farkettiğim şey şu oldu: Ne zaman kaliteli asker çıksa o askerin çıktığı eşraf güçlü bir nüfüza sahip oluyor.Ben de bu yüzden nüfuza alıp bakıyorum genelde de öyle olunca çıkıyor. Ama yine de kesin demiyorum denemesi bedava :smile:
 
Back
Top Bottom