Önerim

Users who are viewing this thread

tov59

Regular
Mesela ailemiz olsun ailenin saygınlığı bize bağlı olsun evlenebilelim bir modda kampmızı kurabiliyoduk mesela kale kurabillelim
Köylerde köylü olabilelim meslek seçebilelim
Seviye atlamak biraz zor olsun
ÖR:Mesela meslek olarak köylü olduk bir evimiz bir tarlamız olsun düşmanlar yerine toprağa çapa sallayalım
Mesela ailemiz olsun ailenin saygınlığı bize bağlı olsun evlenebilelim bir modda kampmızı kurabiliyoduk mesela kale kurabillelim
Köylerde köylü olabilelim meslek seçebilelim
Seviye atlamak biraz zor olsun
ÖR:Mesela meslek olarak köylü olduk bir evimiz bir tarlamız olsun düşmanlar yerine toprağa çapa sallayalım
Başlarken hangi krallıktan olucağımızı seçebilelim,askerler daha düzenli olsun(Aynı zırh,silah,kalkan
Ve birde KENDİ krallığımızı kurup istediğimiz gibi lord atayıp elinden alabilelim
VE  binaların yapım süreleri düşürülsün kodlarla oyunlarda vardı
son olarak yeni binalar eklensin(diyelim köy lorduyuz köyü yönette hendek yap ve çit kur gibi şeyler olsun köyü güvenceye alabilelim ne bileyim zamanda ileri olsun mesela fabrika kurup köyde silah ürete bilelim bir de kışla köye geldiğimiz de eğitim de şu kadar asker var dese mesela

niye her birini ikişer kez yazdın?

önerilerin için:
1-bu öneri 1239889 kez yapıldı.
2-Köylü olursan oyunun ne anlamı kaldı?
3-Bence de

Oguzhan said:
niye her birini ikişer kez yazdın?

önerilerin için:
1-bu öneri 1239889 kez yapıldı.
2-Köylü olursan oyunun ne anlamı kaldı?
3-Bence de
2-Köylü olunca mesela köylü lideri seçimleri olsa köylüleri isyana teşvik etsek fena olmaz mı (lord gibi yani(köylordu))

biliyorum bazı tarlalarda eşeklerle dolaşıyolardı ele geçire biliyordun ama yeni binalar fln olsa onlar sayesinde yeni askerler olsa star wars conquestte vardı binalar sayesinde yeni askerler çıkıyordu
ÖR:Klon Binası ile klon askeri topluyorudun(REcuit OF The Clons

köylü olacam askerlerimi eğitecem tımarlı sipahi sonra kral elimden alcak yapılırmı bu bana savaşırım ben o kralla vermem sipahilerimi kolay eğitilmiyor nede olsa sipahiler
kendimi çok kaptırdım
:D

Back
Top Bottom