[Öneri] Savaş Sonrası Sevinç

Users who are viewing this thread

Mlirka

Sergeant
M&BWBWF&SNWVC
Savaş bittiği zaman kendi ordumuz seviniyor bizse öyle boş boş duruyoruz en azından bunun bir tuşu olsa biz de sevinsek o tuşa basınca güzel olmaz mıydı? Küçük bi istek umarım eklenir :smile:

Savaş bittiği zaman kendi ordumuz seviniyor bizse öyle boş boş duruyoruz en azından bunun bir tuşu olsa biz de sevinsek o tuşa basınca güzel olmaz mıydı? Küçük bi istek umarım eklenir :smile:
Bunu bir kenara yazsın yapımcılar! Gayet güzel bir fikirle çıktı karşımıza kardeş

dottie

Veteran
Birisini izlerken savaş sonunda mızrağını iki eliyle kavrayıp kollarını havaya kaldırıyordu savaş sonunda. O savaş sevinci mi emin değilim ama güzel görünüyordu.

Mlirka

Sergeant
M&BWBWF&SNWVC
Birisini izlerken savaş sonunda mızrağını iki eliyle kavrayıp kollarını havaya kaldırıyordu savaş sonunda. O savaş sevinci mi emin değilim ama güzel görünüyordu.
Böyle bi özellik olsa büyük ihtimalle haberimiz olurdu :smile:

WaziG

Knight
WBNWWF&S
Ben bi oyunda karakteri bota bırakıyordum o seviniyordu savaşın sonunda ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. :grin: böyle CTRL-F5 gibi bir şey di

Mlirka

Sergeant
M&BWBWF&SNWVC
Ben bi oyunda karakteri bota bırakıyordum o seviniyordu savaşın sonunda ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. :grin: böyle CTRL-F5 gibi bir şey di
Evet bende öyle yapıyordum çok zevkliydi ama keşke öyle hile yapmaktansa bi tuş atasalar çok da zor olmasa gerek :grin:

MasterRai

Sergeant at Arms
WBWF&S
Eski oyunda olan ufak ama güzel bir özellikti. Modcular bunu eklediler ama ufak pürüzler var. Vanilya oyuna eklense güzel olurdu.

Top Bottom