Öneri-Maç Kuralları

Users who are viewing this thread

lhandx.png


- Maçlar Çatışma (Skirmish) modun`da 3 Çatışma şeklinde oynanılır.
- Maç esnasında karşı takımdan oyuncu eksikliği olduğu taktirde o el oynanır ve kalan raund`lar yeni bir sunucuda devam edilir.
- Haritalar ve Belirlenen Irklar Sunucu tarafından otomatik olarak ayarlanır.
- Resmi Maçlarda oyuncuların klan kısaltması bulundurması zorunludur.
- Maçlarda rakip takıma karşı üslubunuzu bozmamamız gerekmektedir.
- Önceden ayarlanmış resmi maçlara katılamayacak takımlar en az 2 saat öncesi karşı takıma durumu izah etmelidir,aksi takdirde hükmen mağlup sayılır.
- Maç esnasında bug veya glich yapan oyuncuların ekran görüntüsü alınır kanıtlar eşliğinde maç sonu paylaşılır. Glich veya bug yapan takımlar ise oynanılan raund`u mağlup sayılır.
- Antreman maçları Forum sayfasına yazılmaz.Sadece Resmi maçlar forum sayfasında yer alır.
- Oyuncu eksikliği yaşayan takım maksimum 1 oyuncu dışardan takımına dahil edebilir.


Selamlar,
Bildiğiniz üzere Mount&Blade: Bannerlord erken erişime sunuldu.Uzun yıllardır beklenen oyunun erken erişime sunulmasıyla birlikte eski ve yeni Topluluklar yeniden oyunda yerini almaya başladı .Custom server optimizasyonu oyuna ne zaman eklenecek henüz Oyun yapımcılarından resmi bir açıklama gelmedi bazı klanlar kendi aralarında maç düzenlemeye başladı bile bende oyuna Custom server optimizasyonu gelene kadar idareten maç kuralları yapmak istedim maç düzenleyecek topluluklar bu kuralları kullanabilir kurallarda eksik gördüğünüz veya eklenmesini istediğiniz kuralları lütfen görüşlerinizi belirtmekten çekinmeyin bu kuralları düzenleme sebebim maç yapacak takımlar arasında ortak maç kuralları belirlemek ve maç esnasında yaşanılacak sorunları minimum düzeye getirmektir.Hepinize iyi forumlar dilerim.
 
Last edited:
Şuanlık kurallar için çok erken,bireysel serverler gelse bile mpnin oynanılacak seviyede olması bana göre en erken 2021 yılında olur
 
Back
Top Bottom