Öner,

Users who are viewing this thread

Torgama

Recruit
        Selamlar. Benim görmekten hoşnut olacağım bir önerim var. Warband ve Fire and Sword dışında 2. dünya savaşı konulu bir Mount and Blade. Evet bu ayrı bi oyun olur, belki sevilir belki sevilmez ama düşüncemi yapımcılarla paylaşmak istedim. Oyun haritası 40-50 şehrin olduğu değil de haritanın çoğunluğunun şehirler içinde olduğu, binaların içine adam yerleştirip pencereden ateş edebileceğimiz, belki mecvut silahları belli yerlerdeki tüccarlardan geliştirebileceğimiz, hatta belki sokaklarda tankların olduğu bir Mount and Blade.
        Oyunun dokusunu bozacağını, yapımının aşırı uğraş gerektireceğini ya da ilgi görmeyeceğini düşünüyorsanız lütfen yazın ki ben de ümitlenmeyeyim.  :lol:
        Düzenleme: Ayrıca 1. Dünya Savaşı konulu da olabilir. 5 mermili tüfekler, çok sınırlı makineli tüfekler, son dönemlerini yaşayan atlılar var. Bir de oyuna başlarken ırklardan birinde düşük bi rütbede başlamak daha uygun olurdu.
 
Napoleonic wars gibi bişi istiyosun o oyun zaten mevcut getirilse bir eksik tank sanırım ? :grin: bide uçaklar v.s kanımca oyuna getirilirmi bilmem ama benim tahminim bunlar rüya olabilir çünki battlefield'a benzer oyun yani çok istiyorsan git onu oyna :grin: hem beklemezsin :grin:
 
Bu oyunu rpg, fps ve stratejiyi birleştirdiği için oynuyorum. Eğer ben saçmalamışsam sen battlefield diyerek daha iyi saçmalamışsın.
 
Saçma yorumlar dışında yorum gelmediğine göre tekrar açıklayayım. 20. ve 21 yüzyıl bilindik savaş oyunlarından çok bunun yine diğer m&b oyunlarındaki gibi hem rpg hem fps hem stratejiye dökülmüş şeklinden söz ettim.
 
Back
Top Bottom