Önemli bir önerim olacak!

Users who are viewing this thread

Arkadaşlar şu harita modunu iptal edip sadece oyuncunun gözünden görecek şekilde oynayabileceğimiz bir mod yapılabilir mi? Yani sadece oyuncuyu oynayacağız. Örneğin haritada dolaştığımız zaman oyuncunun gözünden görüp rivaçeğ'den reyvadine gitmek güzel olabilirdi. Arkada askerler ordan oraya seyahat edecez falan. Yolda haydut gruplarıyla karşılaşacaz. Yapılabilir mi ki böyle bir mod?
 
Propaganda said:
Skyrim tarzı bir şey istiyor.Yemez o warbandın oyun motoru ölür.
Aynen, Boyutu da artar bayağı.
 
Hocam valla iyi olurdu. Hiç öyle bir oyun yok ki ya. Böyle arkanda 500 kişiyle bir şehri fethetmeye gidecen. Onun karizması havası bi başka olur yaw. :grin:
 
Yani haritanın devasa büyüklükte olması lazım düşün 100 kişilik bir ordunun haritada nasıl gözükeceğini.

Buda FPS nin 1 düşmesi demektir :grin:
 
Aslında birçok kişinin aynı fikirde olduğu doğru.Ama dostum medieval serisi bile bu halde değil.
 
Harita belli bir yere kadar açık olabilir anca kaldı ki PW haritalarında bile çoğu kişide kasıyorken öyle bir haritada değil FPS'in 1'e düşmesi oyunun açılması bile mucize olur. Anca dediğim gibi belli bir kısma kadar gözükür harita onun ardı dumanlı yada sadece gri olabilir. Başka türlü olacak iş değil. :smile:
 
Cheat menü'de bir hile bölümü vardı.Adamlarınla boş arazide dolaşıyordun.Orda ilerleyerek bunu haritada yaptığını düşünürcesine devam edebilirsin. :mrgreen: Başka yolu yok.
 
Back
Top Bottom