Önemli Şehirler

Users who are viewing this thread

osan123

Regular
Warband'da en önemli şehirler hangisi. Dhrim bunun içindemi. Neden diye soracaksanız Kergitler Sarranidler ve Veagirler bu şehrin peşinde. Başkentler dışında böyle zengin ve güçlü şehirler varmı.

Rodok da veluca

Kergit de Narra

Vaegirde Reyvadin

sarranidde durguba

svadya da suno

Nordları Daha Çözemedim :grin:

Siyasal açıdan Başkent olan şehirler. Ekonomik olarak Veluca,Tihr, Narra, Shariz,Dhirim, Rivacegh şehirleri. Güzellik olarak  Praven, Sargoth, Shariz, Veluca (Ayrıca kale olarak Malayurg, Uhhun, Grunwalder, Unuzdag, Dramug, Hrus,  daha vardida unuttum) . Not: Telefondan yazıyorum hata olursa affola.

oktaylamapur said:
eğer doğru düzgün oynuyorsan senn kalen en güçlü olur :grin:

Doğru. Yaptığın icraatler de önemli. Ayrıca lonca başkanı ile konuşursan kervanların sıkıntıları hakkında bilgi alabilirsin. Muhtemelen haydutlar yüzünden olur o.

krst07 said:
Rodok da veluca

Kergit de Narra

Vaegirde Reyvadin

sarranidde durguba

svadya da suno

Nordları Daha Çözemedim :grin:

Sarranid Shariz.Svadya Dhirim.Nordlarda ise Sargoth.Bu arada Kergitlerde Halmarda çok önemli.Gerisinde hemfikirim

Kalradya imparatorluğunun en iyi en güçlü en zengin şehriymiş Praven katrin söylemişti . Şehirlerin zenginlikleri değişiyor civarındaki köylerin üretimine mevsime kuşatmada kalma süresine kervanların gelmesine göre değişir.Bence en zengin şehirler Dhirim,Halmar,Durguba çünkü en çok buraya kervan uğruyor.Ama halmarın bağlı köyü az dolayısıyla üretimi düşük kalıyor.Durguba ise şunu çok iyi üretiyoruz diyebilcekleri bişey yok ve çöl haydutları köylüleri ve kervanları rahay bırakmıyor.Dhirimde ise müthiş bir tahıl üretimi var sanırım 6 tane köy ona üretiyor ve köyler şehre çok yakın.Ayrıca hemen dibinde derchios kalesi var güvenliği sağlıyor.Kolay kolay hadut çıkmıyor biraz burglen tarafında var ama onlarda yaya olduğu için lordlardan kaçamıyor.Halmar ile Durguba lordları haydutlar atlı olduğu için yakalayamıyor.
Veluca şehri bazı dönemler çok zengin oluyor.Ama güney taraflarında haydutların sığınağı olduğu için ve rodok askerleri yaya olduğu için kolaylıkla kaçabiliyorlar.Genellikle veluca lordu yenildiği zaman haydutlar köyleri  basıyor buda velucayı fakirleştiriyor.
Haliyle herkez dhirimi almak için uğraşıcaktır.
Khudan,Bariyye,Ichamur ise en dandik şehirler Bariyyeyi bana vermişlerdi ne yaptıysam ortalamanın yukarısına çıkaramadım

Back
Top Bottom