erxan said:
Arkadaşlar nedir bu post kasma muhappeti. Bırakın insanlar istedigi postu atsın. Post sayısının artması insana ne tür bir faydası olabilirki?.
Zaten adminler veya modlar forumu güncel olarak kontrol ediyorlar. Bırakında "sen post kasıyorsun uyarısını admin veya mod yapsın"
Yanılıyorsun:İnsanlar istediği gibi post atarsa burası forum değil,çöplük olur."Ara" butonundan arama yapmak zorlaşır.Özellikle modlar için açılan konularda modun ilerlemesini görceğimiz yere hep çöp mesaj görüyoruz.Sonuçta laflar ağızdan çıkar gibi havaya karışmıyor.Bulacağımız şeyleri bulmakta zorlanıyoruz.
Son zamanlarda Türkçe forumda sadece mod geliştirme ve modlama derslerine bakıyorum.Çünkü artık orada çöp mesaj okumaktan bıktım.Her konuda illa ki bir çöp mesaj var.Hele bazı konular sırf bu çöp mesajlardan oluşuyor.
Evet adminler ve modlar forumu kontrol ediyorlar.Fakat foruma çok genel bakıyorlar.Kaldı ki bu kadar gürültüye bir insan evladı yetişemez,"moderatöre bildir" butonunu kullanarak onları haberdar etmek lazım.
Arada bir şu post kasanları uyarmak lazım.Fakat kendim şu ana kadar bir kişiyi bile uyarmış değilim.Zaten çok uzun süredir forumu takip ediyorum;kim o rütbelere nasıl mesajlar yazıp gelmiş onu da biliyorum.
Ayrıca şu çöp mesajların mantığını hala anlamış değilim."ehehehe","bak bu iyiymiş","zuah","lan","lun","

" ... Forumdan soğudum bunlar yüzünden.Şimdi kalkıp sen bana "insanlar istediği postu kassın" diyorsun.
Leonidas orada (kendince)espiri yapmış.Gerçi orada postu kasan kendisi ya neyse.