Çok sevdiginiz türk polisi.

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Aynısını CcCler kürtler için diyor.

Üstelik burda ne gereğinden fazla polis aşığı var ne de bu olay yeni. Çok ünlü filmlere bile konu oldu.

Taehl said:
http://ozturkler.com/manisa-salihli-polis-uyusturucu-koydu-buldu-video.html,014234

Senin amacın nedir 9 yaşındaki ermeni bebesi? O kötülediğin türk polisi ( kürtüyle ermenisyle lazyla ) hepimizin canını korumak için kendi canını veriyor. Burda bu adamlara bok atmayı biliyosun evine bi hırsız girdimi yok nerde bu polis die ciyak ciyak bağırmayı biliyosun.

Siz ancak bu tür forumlarda böyle bu vatan için çalışanlara bok atmaya calısırsınız. ki bunlara ancak  7 10 yaş arası cocuklar inanır.
  Siz gidip olduğunu 35 ülkenin kanıtlayamadığı Ermeni soykırımınızı savunun . Pkk adı altında toplanan it sürüsüne destek verin. Gerçekler herzman insanların gözü önünde . Siz ne kadar yırtınsanız boş

ArmaDoR said:
Taehl said:

Senin amacın nedir 9 yaşındaki ermeni bebesi? O kötülediğin türk polisi ( kürtüyle ermenisyle lazyla ) hepimizin canını korumak için kendi canını veriyor. Burda bu adamlara bok atmayı biliyosun evine bi hırsız girdimi yok nerde bu polis die ciyak ciyak bağırmayı biliyosun.

Siz ancak bu tür forumlarda böyle bu vatan için çalışanlara bok atmaya calısırsınız. ki bunlara ancak  7 10 yaş arası cocuklar inanır.
  Siz gidip olduğunu 35 ülkenin kanıtlayamadığı Ermeni soykırımınızı savunun . Pkk adı altında toplanan it sürüsüne destek verin. Gerçekler herzman insanların gözü önünde . Siz ne kadar yırtınsanız boş
O kadar çok yanlış var ki...

* 9 yaşında değildir heralde Taehl.
* "Ermeni" demek bir hakaret midir? Yani Ermeniler bu kadar aşağılık varlıklar mıdır?
* Polisin görevi beni korumak, hırsızı yakalamaktır zaten. Kimse görevini yaptı diye kahraman olmaz; polis de görevini yaptı diye kahraman olmaz.
* Ermeni soykırımı yada PKKnın konu ile hiç ilgisi yok.
* Bu işi yapan polisi savunuyor olamazsınız, o kadar da değildir herhalde. Tabii ki yanlışlar konuşulacak.

Cleidophoros said:
O kadar çok yanlış var ki...

* 9 yaşında değildir heralde Taehl.
* "Ermeni" demek bir hakaret midir? Yani Ermeniler bu kadar aşağılık varlıklar mıdır?
* Polisin görevi beni korumak, hırsızı yakalamaktır zaten. Kimse görevini yaptı diye kahraman olmaz; polis de görevini yaptı diye kahraman olmaz.
* Ermeni soykırımı yada PKKnın konu ile hiç ilgisi yok.
* Bu işi yapan polisi savunuyor olamazsınız, o kadar da değildir herhalde. Tabii ki yanlışlar konuşulacak.
Budur diyorum...

Aklımı okumuş.Burada polis iyi birşey mi yapıyor da onu savunuyorsun.Hepsi kötü değil tabiki ama böyleleri de var :!:

-Aşırıya kaçan argo yazı kaldırıldı KPT- Hem bu polisi kimsenin destekliyeceğini sanmam.

O polisin yaptığını kimse savunamaz.Ama sadece o polisi kastetmiyor.

Taehl said:
çürük elmalar etrafı pek bi fazla çürütmüş, yarısından çohu çürümüş, geri kalanı da çürümeye meyilli.

Hepsini denetledin galiba.

Taehl'in iletisini rapor eden arkadaşlar için söyleyecek pek söz bulamıyorum. Bütün medyada yer almış bir haberi burada yayınlayamıyoruz öyle mi? Doğan grubu ne kadar provokatörse Taehl de o kadar provakatördür.

Fusuy said:
-Aşırıya kaçan argo yazı kaldırıldı KPT- Hem bu polisi kimsenin destekliyeceğini sanmam.
-demekki müdehale edilecek kadar kötü birşey
kptortamadami said:
Taehl'in iletisini rapor eden arkadaşlar için söyleyecek pek söz bulamıyorum. Bütün medyada yer almış bir haberi burada yayınlayamıyoruz öyle mi? Doğan grubu ne kadar provokatörse Taehl de o kadar provakatördür.
ArmaDoR bildirmiştir :lol:

kptortamadami said:

Ha! evet televizyonda haberi sunun spiker "hey, siz! ekran başındaki polis aşıkları, bakın tüm polisleri poposu kocaman" diye sunmuştu

Popolarıyla ilgili henüz yorum yapmamıştım, ama hazır Fusuy örnegi yakınlarımızdayken götlerle ilgili derin araştırmalara başlayabiliriz diye düşünüyorum .

Ben polisten iyi şeyler beklemiyorum zaten artık. Bu tip haberler beni çok şaşırtmıyor.

ArmaDoR said:

Bana bir tane öz benliğini kaybetmemiş kürt veya ermeni polis göster, polis akademisine girip polis olacağım. Evine hırsız girdi diye tabii ki tepki verecek. O polisin görevi çünkü. Onun vergisiyle alıyor maaşını o "kahraman" polisler.

Adam haberin linkini vermiş, bunun neresinde bok atma? Türk polisi x dir y dir z dir dememiş ki. Bildiğin belgedir bu gösterdiği. Yanlış bir belge olsa en başında emniyet müdürlüğü olaya el atardı.

araştırmalarınızın anarşiklere bir faydası dokanacaksa seve seve deneğiniz olurum thael efendi.

Koyurtang said:
Adam haberin linkini vermiş, bunun neresinde bok atma? Türk polisi x dir y dir z dir dememiş ki. Bildiğin belgedir bu gösterdiği. Yanlış bir belge olsa en başında emniyet müdürlüğü olaya el atardı.
Taehl said:
çürük elmalar etrafı pek bi fazla çürütmüş, yarısından çohu çürümüş, geri kalanı da çürümeye meyilli.

Ve bir de aramızda polis aşıkları olduğunu ima etmesi. ha doğrudur 24187498236983 tane polis aşığı vardır bu forumda ama gerginlik çıkarmaya değmez.

alpaslanli said:
Sen niye polise küstün ki?
Walkman ile müzik dinlerken (yıl 1997 gibi) arkamın dönük olduğu caddede şehit cenazesinin geçişi sırasında İstiklal Marşı okunması ama benim hazırola geçmeyip İstiklal Marşını söylememem nedeniyle 2 karakol ve 1 bir de Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülmem nedeniyle.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom