Çeviri Grubu

Users who are viewing this thread

SaldıraY

Banned
forumda pekçok dil kullanılıyor birkaç cümle görmüş ve anlamını merak etmiş fakat ingilizce bilmiyor ? az önce aklıma geldi vekonu açayım dedim (önerilere açmam gerekiyordu sanırım :D ) bir çeviri grubu kurulsa ve bu grubun bir konusu olsa o konuya da isteyen çevirilmesini istediği cümleleri yazsa da gerekli kişiler çevirse ?

Aslında İngilizce forumda buna benzer bir konu var burda da açılabilir belki ?

|BalamiR| said:
Aslında İngilizce forumda buna benzer bir konu var burda da açılabilir belki ?

Balamir sen ingilizce biliyorsun herhalde sen böyle bir tercüme grubuna girermisin tabi fazla zorlama olmaz... :wink:

Ak ela mod ( ya ismi hakkaten berbat ya :) ) ve bir kaç mod yardım ettiğimden biraz zor ama ingilzice forumdaki gibi bir şey olursa arada bir bakabilirim. Yani kast ettiğim orda sadece anlamadıkları bir cümle veya paragrafları atıyorlar konuya onlar cevaplanıyor.

the_fugіtіve said:
evet çeviri grubu 24 saat online olur ve sorulara 5dk içinde cevap verirse belki düşünürüm :)
24 saat online mı ? gerçekçi olalım lütfen
devlet meselelerini çevirmiyeceğiz biri yazar konuya ne çevrilecekse müsait olan arkadaş cevap verir

Aynen Katılıyorum. Hatta sadece bu deil olay, forumda birsürü oyun var ingilizce. Modlar yani, onları çevirmek için bir grup kurabiliriz. Bu grupla ingilizce forumlarda yapılan oyunları ingilizcesi iyi olmayan arkadaşlarımız için çevirebiliriz. Bu daha güzel olur ki örneğin 'Türkçe Forum' da bile düzgün olan ingilizce mod bulmak mümkün.. Dilimize sahip çıkalım onu yüceltelim. ;) Saygılarımla..

Back
Top Bottom