CilginTURK Lider CilginTURK_Tüfekçi_Başı Kurucu Üyeler -CilginTURK_Battalgazi -CilginTURK_Batuhan -CilginTURK_Ege -CilginTURK_Pasa -CilginTURK_Teoman -CilginTURK_THOR Üyeler -CilginTURK_Nurullah_Dede -CilginTURK_SiSi -CilginTURK_Chucky -CilginTURK_Kazak -CilginTURK_Gazeteci -CilginTURK_Behram -CilginTURK_NaughtyTURK -CilginTURK_Spartan32 |
HAKKIMIZDA ÇılgınTÜRK klanı, iç işlerinde bağımsız, dış işlerinde GrandTÜRK klanına bağlı olarak 22 Eylül 2012 tarihinde, Mount & Blade Ateş ve Kılıç platformunda kurulmuş ve aktiflik göstermeye başlamıştır. Üyelerinin büyük bölümü GrandTURK çatısı altında ciddi tecrübeler kazanmıştır ve GrandTURK adına savaşmaya devam etmektedirler. GrandTÜRK'ün kuralları ve disiplini, ÇılgınTÜRK klanı için de geçerlidir. HİKAYE Tüfekçi Başı: Gördüğüm en iyi savaş oyunu Türkler tarafından yapılmıştı. Warband. Uzun süre oynadıktan sonra Ateş ve Kılıç'ı öğrendim. Ateş ve Kılıç'ın çevrimiçi oyun sunucularında dolaştıkça da kendimi geliştirme ihtiyacı hissettim. Bu arada GrandTURK klanı ile tanıştım. İyi ki de tanışmışım. Aslında GrandTÜRK çoğu kişi için bir ihtiyaçmış. Ben de dahil 50'ye yakın insanı oyuna kazandırdı. Kuruculardan sayılmam, fakat ilk katılanlardanım. Kurucularına, Ateş ve Kılıç oyununa ve oyuncularına bu imkanı sundukları için teşekkür ederim. Ardından ÇılgınTÜRK klanını kurduk. Umarım düşündüğümüz gibi hayırlı bir iş olur. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Klanımız ismini Turgut Özakman'ın "Şu Çılgın Türkler" adlı eserinden almıştır. KURALLAR - Küfür ve argo kelimelerden kaçının. - İnsanlara saygılı olun. - Resmi maçlara katılın. - Eğer geçerli bir sebebiniz yoksa 1 hafta veya daha çok süre pasif olmayın. - Pasif olmak istiyorsanız forumdan belirtin. - Hile, hack programları ve glitchlerden kaçının. - Maçlarda ASLA klan liderinin sözünden çıkmayın. - Oynayabildiğiniz kadar iyi oynayın. Bilerek ölmeyin ve saçma sapan hareketlerden kaçının. - AFK(klavyeden uzaklaşmak) olmayın. MÜTTEFİKLER *Şunu açıklamak gerekirse, antrenman maçlarını forumda paylaşmıyoruz. Müsademiz dışında paylaşılmasına izin vermiyoruz. ÜYE ALIMI Adınız[size=12pt](İsteğe Bağlı):
Yaşınız: Bulunduğunuz Yer: Steam hesap adınız: Oyun içi lakabınız: Oyunculuk yeteneğiniz(?/10): Deneyimleriniz(Native): Referans(lar)ınız: Team Speak 3 kullanıyor musunuz?: Kulaklık ve/veya mikrofonunuz var mı?: Aktiflik durumunuz: Neden sizi kabul etmeliyiz?[/size] |
[size=24pt][size=12pt][size=18pt]Maç Sonuçları[/size][/size][/size]
ÇılgınTürk 5 - BarbarTürk 13
ÇılgınTürk- 9 Mangust - 10
ÇılgınTürk 13 - BarbarTürk 7
ÇılgınTürk 8 - TAH 12
ÇılgınTürk 1 - GKP 19
ÇılgınTÜRK 3 - Fearless 17
ÇılgınTURK 6 - TURKgucu 14
ÇılgınTürk 9 - BarbarTürk(Göktürk) 11
ÇılgınTürk 3 - SC 17
ÇılgınTürk 2 - AKN 18
ÇılgınTürk 4 - CL 16