Search results for query: *

1. Rothsa

700vs700 Sinematik Savaş

2.08 - uçan at bug'ı, oyunda birkaç defa karşılaştım bununla ama o anki şaşkınlıkla ss alıp bildirme fırsatım olmadı.

Sahneler çok gaz olmuş.
  2. Rothsa

e1.1.0 Deneyimleri ve Görüşler

Campign map yapay zekasında bi gelişme söz konusu. Eskiden toplam olarak fazla olsalar bile tek tek azsalar, örneğin siz on kişisiniz etrafınızda beş grup beşerden, toplam yirmi beş çapulcu var, size saldırmıyorlardı. Şu an birleşip saldırıyorlar.
  3. Rothsa

Denedim olmuyor ya bak işte fazla merak yüzünden gitti oyun
    Silip tekrar yüklemeden önce, dosya bütünlüğünü doğrulamayı deneyin bence
  4. Rothsa

Renklerde, iç mekan atmosferlerinde ve gölgelendirmelerde bir geliştirme mi yapılmış yoksa algıda seçicilik mi benimki bilmiyorum ama sanki iç mekanlar e1.0.10'a göre daha güzel gözüküyor. Oyunun başında eklenen ışıklandırma ayarlarından olabilir gibi geliyor.
    Bunun dışında arayüzler ve loading ekranlarında biraz daha uzun bekleniyor gibi geldi ama campaign modda da, aksiyon kısmında bariz gelişime var fps konusunda.

Bu arada ben de ilk mesajımı custom battle üzerinden attım, o modda da sorun yaşadığım için. Oyuna girdiğimde doğrudan campaignde 500v500 bir savaş yapamayacağımdan, doğal olarak ilk testi battle modunda yaptım. Çeşitli sistemlerde çeşitli sıkıntılar var, yazılan her bilgi, feedback birinin işine yarayabilir. Sen de campaign moduna gir, deneyimle, geri dönüşünü de campaign için yap. @Efsunger
  5. Rothsa

Performansı kontrol etmek için 500vs500 bir savaş denedim, custom battle'da bariz iyileşme var, fps droplar ise devam ediyor maalesef ara ara. e1.1.0 beta birtakım sorunlara çözüm bulmuş gibi geldi bana, yüzde yüz mü derseniz, değil tabi.

Edit: 8 gb ram,i7 9750, Gtx 1650 ile denedim bu arada. 300vs300, 200vs200 istediğim performansa çok yakın. Campaign modunda deneyeceğim şimdi.
  6. Rothsa

Problem GPU değil CPU

6 çekirdek 12 mantıksal işlemciye sahip, hızı biraz yavaş ancak kesinlikle sorun yaratacak boyutta değil (500vs500 yapmadığın sürece) 8 GB ram en büyük sorunun bu sistemde.
    Feedback vermek gerekirse, bu ekran kartı ve donanımla "Gölge Türü" ayarını "Sadece Statik" olarak ayarladığımda, diğer ayarlar en yüksekte 60 fps ile geziyorum haritada ama aksiyon kısmında 60-58 olan fps, rahatsız edici aralıklarla 15-20'ye düşüyor. Sanırım patchleri bekleyeceğim, istediğim sonucu alamazsam mecbur ram'i yükseltmem gerekiyor.
  7. Rothsa

e1.4.0 Beta Yaması, e1.3.0 Ana Yaması ve e1.3.1 Mini Yaması Çevirisi & Yapılacaklar Listesi Çevirisi

Yaklaşık 25 dakika önce save sorununu düzeltmek için bir güncelleme daha geldi. Save dosyam şuanda çalışıyor.
    Daha sonra gelen güncelleme değil de 1.0.10'un geri alınması gibi bir şeydi sanki, şu an mods sekmesinde 1.0.9 gözüküyor çünkü oyunum.

Edit: Tekrar güncellendi oyun, hem save çalışıyor hem de e1.0.10
  8. Rothsa

Problem GPU değil CPU

Intel Core i7-9750H [email protected] (12CPUs)
    GTX 1650
    8 GB Ram var.
    Sorum şu bu işlemci, kötü bir işlemci mi? Eğer değilse, sorun ramden kaynaklanıyor bence.
  9. Rothsa

1.1.0 Bugün mü geliyor ?

Nereden takip ediyorsunuz?
    Buradan bakabilirsiniz.

10. Rothsa

e1.4.0 Beta Yaması, e1.3.0 Ana Yaması ve e1.3.1 Mini Yaması Çevirisi & Yapılacaklar Listesi Çevirisi

E normaldir. Zamanı gelmişti sırayla çıkartıyorlar. Bu gün sıra onda :grin:
    1.0.10 şeklinde giderse diye korkuyorum. :smile:

Bu arada bugüne kadar yaptığınız çeviriler için teşekkürler @Mordors, oyunun gelişimini takip etmemiz açısından önemli bir iş yapıyorsunuz.?
  11. Rothsa

Bugün 1.1.0 gelecek sanırım,1.0.8'de gerilere düşmüştü, şimdi bir saat kadar önce güncellenmiş gözküyor.
    AMv3QG.jpg
  12. Rothsa

Oyuna Giremiyorum

Merhaba,

Dün aynı sorunu yaşamaya başladım, crash aldım; oyundan attı. Sonra aynı saveden devam etmek isteyince, oyun başlatılıyor yazıyor ve tekrar oyundan atıyor.

Sanırım save dosyamız silindi çünkü ben oyunun dosyalarından lastsave_backup dosyasını bulamıyorum.

Daha önce bu sorunu yaşayıp çözmüş arkadaşlar varsa, yardımcı olurlarsa sevinirim.
Back
Top Bottom