Search results for query: *

1. brnkaraman

Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Oyunu nisan sonundan beri oynamadım fakat anladığım kadarıyla optimizasyon hariç neredeyse hiçbir şey eklenmemiş doğru mu anlamışım? Mesela Warbandda köy geliştirme imkanımız vardı bu türden özellikler ne zaman gelir tahmini olan var mı?
  2. brnkaraman

En çok neyin eksikliğini hissediyorsunuz?

Deniz ticareti-deniz ulaşımı ve total war attila da olduğu gibi göçebelerin ana yerleşim yeri olarak konar-göçer kurabildikleri ordaları olsun isterdim. Bu kuzaitler sonuçta Türkler ve Moğollar gibi konar göçer kabileleri temsil etmiyor mu? O zaman tarihte olduğu gibi bu süvari ulus ordusunun yanında kendi evini ailesini sürüsünü falan da taşimaliydi ya da en azindan bu gerçeklikten esinlenerek kuzaitleri özelleştirecek bir kamp sistemi konulmalıydı. Diplomasi olarak Total War Rome II oyunu örnek alınabilirdi o oyunda kendi aile bireylerinize ve diğer soylulara karşı olumlu ya da olumsuz özellikleri olan 30 kadar diplomatik aksiyonda bulunabiliyordunuz. Tüm bunları yapmak çok zor olmamalıydı oyun bu haliyle Warbanddan bile eksik ve sadece grafikleri yükseltilmiş hali gibi duruyor. Warband oynamaya doymuş kitle eğer oyuna yeni mekanikler gelmezse modlara rağmen bu oyunu sürekli oynamayı seçmeyecektir zaten çok fazla sistem istiyor :sad:
  3. brnkaraman

Köy Zenginleştirme

Bende şuan buypatrols kullanirken crash veriyor ama crash vermeden önce kullanirken oyunda çok yararini görmüştüm köylüler haydutlardan kaçmak zorunda kalmadan düzenli olarak kentlere mal sattiklarindan haritada garnizon ve para sıkıntısı yaşayan kent kalmamıştı bu da krallık savaşlarını aşırı rekabetçi hale getiriyordu. Oyun ekibi köy geliştirme ve savunma mekaniklerini eklemediği müddetçe bunun gibi modlara bağimliyiz maalesef.
  4. brnkaraman

İşlevsel Modlar

Party Daily Training
    Skillls Matter
    BuyPatrols

Sadece bu üç mod açik ve oyuna girerken crash yiyorum?
  5. brnkaraman

İşlevsel Modlar

çok teşekkürler
  6. brnkaraman

İşlevsel Modlar

Bu vortex programı nasıl kullanılıyor bir sürü mod indirdim ama hiçbirisi aktif görünmüyor
  7. brnkaraman

büyük patch..

bende 836mb güncelleme geldi sizde de öyle mi?
  8. brnkaraman

Yeter Artık

Buypatrols modu belirli bir para karşılığı köy devriyeleri kurmanizi sağliyor bu sayede köyler yağmalanmaktan korunup çok hızlı gelişiyorlar deneyin.
  9. brnkaraman

Karakter Geliştirmeleri ve AI

Perklerin bazıları henüz çalışmıyor ama bunları çalıştıran bir mod yapıldı diye biliyorum.
  10. brnkaraman

Krallık kurduktan sonra nüfus artmıyor

Arkadaşlar selam, krallik kurma görevi nasil tamamlaniyor? 4kale 1 sehir aldim hala bir yerleske alman lazim diyor ve gorevi tamamlamıyor, tam olarak ne fethetmem gerekiyor anlamadım?
    Ejderha sancağini tamamlayip istinia ya da argazostan görev aldiysan krallik kurmak için klanının en az 3 seviye olması ve imparatorluk kasabalarindan birini fethetmen gerekiyor.
  11. brnkaraman

Krallık kurduktan sonra nüfus artmıyor

Aynı problem bende olmuştu savaşlardan kazandiğim nüfuz nedense hesabima geçmiyordu ben de tek başima zayif bir düşman kalesi kuşatip aldim ondan sonra garip bir şekilde düzeldi. Aynini dene bakalim ne olacak.
  12. brnkaraman

General Yetenekleri-Ordu Gelenekleri(Öneri)

Total War Rome II oyununda generaller savaşıp tecrübe kazandıkça bazı yetenekler ediniyorlardı ve bu yetenekler ülke yönetimi ve savaş kabiliyetlerini arttırıyordu. Buna benzer bir sistem bu oyunda da var fakat Total War serisinden farklı olarak savaş meydanına etki eden önemli yetenekler...
  13. brnkaraman

krallığım kendi kendine savaş açıyor?

Ejderha sancağı göreviyle alakalı sanırsam oyun mekaniği krallik görevi yapan oyuncuya otomatik olarak komplo kuruyor.
  14. brnkaraman

e1.1.0 Deneyimleri ve Görüşler

Kral oldum savaşlardan nüfuz elde edemiyorum nüfuzum hep 0 sizde de var mi bu sorun?
  15. brnkaraman

Oyun içerisinde takıldığınız kısımlar

Krallık kurdum fakat kimseye savaş açamiyorum ve yaptiğim savaşlardan nüfuz gelmiyor nüfuz değeri hep 0 bu bir bug mu?
  16. brnkaraman

1.1.0 Bugün mü geliyor ?

moralin düşmesi normal moral base 50 yiyecek çeşitliliğinden +8 e kadar alıyorsun karakterde estra 3-5 ekliyor gerikalanı son olaylardan geliyor o da zamanla düşüyor

Peki nüfuzun otomatik eksilmesi gibi bir şey var mi?
  17. brnkaraman

1.1.0 Bugün mü geliyor ?

Khuzaitlere parali askerlik yaparken savaştan kazandiğim onur savaşmadiğim her gün düşüyor bu bir bug mu? Krallik yasalarinda onur düşüren bir neden yokken onur ve moral değerinin kendi kendine azalmasi normal mi?
  18. brnkaraman

Şehir ve Kale Alma Sorunsalı

Sürekli patch yayinliyorlar ama firma düzeltmese bile modcular optimizasyon sorunu olmadikça oyunu canavar gibi güçlendireceklerdir. Herhalde en geç birkaç ay içinde patchler ve modlarla istediğimizden de iyi bir oyun görürüz.
Back
Top Bottom