Search results for query: *

1. BasileusMehmedKomnenos

Mehmed : Kontluktan İmparatorluğa (Bölüm IV:Yıkım'dan Diriliş'e)

Nadir Şah said:
    Öncelikle, seni burada görmek güzel ve sevindirici. Hikayen biraz daha AAR tarzında bir tarih kitabı. Son zamanlarda forumda azaldı. Şuanda bile favorilerim arasına girdi. Takipteyim. Eline sağlık.
    Teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum  :smile:
  2. BasileusMehmedKomnenos

Vakanüvis said:
    seni burda da görmek ne güzel, başarılar
    Teşekkürler
  3. BasileusMehmedKomnenos

Zeyon88 said:
    Öncelikle emek verip hikaye yazmaya başlaman çok güzel :grin: Hikayenin benim fark ettiğim hataları ise; çok fazla sayı kullanımı var ve bu bir süre sonra okuru sıkabilir, olaylar biraz tarih anlatır gibi biraz da özet yazar gibi aceleyle yazılmış, bir de aşağıdaki tümceleri düzenlemeni tavsiye ederim. 
    Orduları henüz dinlenmeye İmparatorluk Ordusu ani bir gece baskınıyla sarsıldı.
    ancak zar zor İmparatorluk Muhafızları'nın olağanüstü direnişleriyle zar zor durdurulabildiler.

Öykünde başarılar diliyorum:grin:

Teşekkür ederim eleştirilerini dikkate aldım ve bu ufak hataları düzelttim şuan
  4. BasileusMehmedKomnenos

Bu bölüm, ana arakterimizin olaylara dahil oluşunu ve etrafındaki bir takım karakterlerle tanışıklığını anlatıyor. Yani karakterin ufak kişilik özellikleri, çocukluğu, yaşamı ve tahta geçişine kadar olan olaylar bu bölümde belirtiliyor. Bu benim ilk hikaye denemelerimden ve bu forumdaki ilk...
Back
Top Bottom