''ofisi kapattık, stüdyoyu dağıtıyoruz 10 yıldır da aynı projeyle uğraşmak sıktı, kazandığımız para da bize yetti'' deseler şaşırmam ve içim rahatlar, beklentiye girmek üzüyor.
Bilemiyorum ya belki tüm özellikleri birleştirip expansion mod gibi yayınlar diye umuyorum özellikler baya güzel ama sanırım oyuna tam entegre etmemiş çoğu deneme sürümünde. Bana gelirsek okul iş vs koşturuyorum foruma girmek aklım ucundan geçmedi ta ki bloc'un videoları youtube da random karşıma çıkana kadar
Şimdi biz oyunu 8 sene bekleyen bir topluluğuz, ben foruma üye olalı 6-7 sene olmuş aynı zaman mod geliştiricisiydim yani zamanında bu forumda yüzlerce sayfa öneri istek yazıldı, onlarca konu açıldı ancak belli ki en ufak bir öneri bile not alınıp geliştiricilere ulaştırılmamış TW'nin yaptığı en büyük hatalardan birisi bu zaten.
Kanka şuan klan seviyem 5 ama kral olduğumda 4 idi. İnanılmaz Bir savaşçıydım kardeşimi levazım subayı yaptığım için ordu kapasitem sanırım 140'tı ama çapulcu dahilherkese daldığım için askerlerim hep top seviyeydi yanimeydan savaşında yenilmez bir lorddum sanırım o yüzden aday yaptılar. Bu arada ana görevi yaptım uzun süre ejderha sancağını kendime verememiştim ama bir süre sonra aktif hale geldi şuan vlandiya hükümdarı benim diyerek sancağı kendime aldım herkesin içinden geçiyorum. Sıkıldığım için hile de açtım savaşta can hilesi basıp kalenin kapısını içerden açıyorum hemne
Yoo baya ben kendi krallığıma sahibim bana savaş açan ülkenin lordunun kelleyi alıyorum herkes düşman oluyor bana.
Linç yemek istemiyorum hatta 1. oyunu yakın zamanda tekrar bitirdim ama bence 2.oyunun hikayesi daha organikti, 30'lu yaşlarında taksici olan hatta bir bakıma sünepe sayılabilecek bir adamın tesadüf eseri şehrin en önemli gangsterlerinden biri olmasından ise, Sicilya asıllı, ergenlikten itibaren suça itilmiş bir savaş gazisinin yavaş yavaş mafya olma hikayesi bana daha gerçekçi geliyor. Kesinlikle 1.oyunda çok sağlam bir mafya oyunu, hatta çıktığı zamanın şartlarına göre çok güzel emek verilmiş detaylara sahip ama gene çıktığı dönemin şartlarından mıdır bilinmez hikaye anlatımında kopukluklar var, böyle olaylar oluyor ama böyle bölük pörçük hissiyatı uyandırmıştı bende o yüzden ana karakterin nefreti ve merhametini hissedememiştim. Mafia 2 bence grafik olarak remake isteyen bir oyun değil, hikayeyi bir tık uzatsınlar textureleri elden geçirsinler hatta geçirmeseler bile hala oynanır kendince tatlı bir dokusu var o oyunun. Mafia 3 mafia serisine hakarettir, hatta kara bir lekedir. Ne yapıp ne edip desinler ki böyle şeyler yaşanmadı, vito scalletta, lincoln clay gibi bir barbar köylüyle hiç tanışmadı, farklı bir son yazsınlar vito ve joe için, mafia 3 çıkmaması gereken bir oyundu.
Eğer çocuk tek çocuk değilse kardeşlerine ansiklopediden girdiğin zaman ''erkek kardeş'' veya ''kız kardeş'' yazıyor. Dikkatimi çekti genelde erkek oluyor, eğer kardeş yoksa L tuşuna basıp klan kısmında üyelerden çocuğun tipine bakarak da anlayabilirsin, çocuğunuz oldu bildirimini çarpıdan kapatmadığın sürece ismini değiştirebiliyorsun çocuğun ama ikiz çocuklarda bug oluyor sadece bir tanesinin adı değişiyor diğeri değişmiyor.