搜索结果: *

  1. Vǫlsungr

    Gamescom Genel Konu

    Sıradan diye laf ederdik buna da :razz:
    Ben oyunda görsem evlenirdim bu karakterle. Net. :grin: Temaya uymuyor değil ama. Fena bakıyor. Üç tasarımınız da güzelmiş.
  2. Vǫlsungr

    Gamescom Genel Konu

    Seçilen de direkt kötü tip karakter bence. Ben seçmeli siyaset felsefesi dersinde Makyavel'in iyi lider tanımını (virtù, fortuna, and free will) gördüğüm için akıllı, kararlı ve hafif de sinsi bir karakter oluşturmuştum. Kesin kadın seçerler diye bir de kadın yaptım. Güzel bir kadın olmasını da fortuna özelliğine bağlamıştım ama Sindirella'nın üvey annesine yenildik.

    Karakterinizi görebilir miyim? Merak ettim.
  3. Vǫlsungr

    Gamescom Genel Konu

    Tema da biraz zorlayıcı. Herkes direkt kötü karakter olarak algılamış. Makyavelist temasına uygun karakterler pek yoktu sanki.
  4. Vǫlsungr

    Gamescom Genel Konu

    @Lamkrin kazanacak gözüyle bakıyordum ben ama bir erkek karakter daha seçerler mi diye de kuşkuluydum. Benim kazandığım kadın sayılmazdı çünkü çocuk gibiydi. @Lamkrin'in karakteri bayağı taklit edildi diye düşünüyorum.
  5. Vǫlsungr

    Gamescom Genel Konu

    Kim bilir kaç kişi değerlendirdi yapılan dizaynları, onay verdiler ve kazananı seçtiler. Siz TaleWorlds jürisinden daha iyi biliyorsunuz herkesin dahil olma yaklaşımını belli ki. Banner hazırlanıp, kazanan ilan edillmiş ve siz burada gelip kazanmış olmanıza rağmen hala vıdı vıdı yapıyorsunuz. Bir insan ancak bu kadar sportmenlik dışı ve aç gözlü davranabilir. Ben yarışma organizatörü olsam şu davranışınızdan ötürü sizi diskalifiye ederim.
  6. Vǫlsungr

    Gamescom 2020 Event Winners

    Go for it, good luck.
  7. Vǫlsungr

    Gamescom Genel Konu

    Tamam sadece yüz kodu önemliyse ve oyunda herhangi bir ekran alıntısı(menüdeki zırhlı fotoğraf veya Cem'in ki gibi oyun içi arka plan üstüne yapıştırılan bir yüz yahut direk oyun içi yüz) yetiyorsa, "ou will need to share a screenshot of your character’s face from the character creation screen " ifadesi neden var? Burada diyor ki karakter oluşturma ekranındaki yüzün ekran görüntüsünü atın.

    O zaman kimse mod haricinde bir şeye takılmadan -yüz içeren- fotoğraflar atabilir ki "how do i enter?" maddesine aykırı. Ve şu an bu konuyla ilgili yeni bir açıklama olmadığından burda kazanan kayırma görüyorum.

    "Normalde şöyle yapmalısınız ama yüzü görelim, kod yeter ya" yaklaşımı demek bu. Ben ve orayı okuyan çoğu kişi böyle bir açık alanla hazırlanmadı. Katılım şekli çok daha farklı oluyor bu dünki mesajın, "how do i enter"'a aykırı yaklaşımıyla.
    Karakter yaratma ekranında karakterlere sadece belli açılardan ve standart bir ışıkla bakılabiliyor olduğundan olabilir mi? Karakterin yüzünün en meydanda ve apaçık göründüğü ekranın karakter yaratma ekranı. Bir çocuk bile şu mesajı yazmaz. Resmi hesabın tweetini bile sorguluyorsunuz.
  8. Vǫlsungr

    Gamescom Genel Konu



    Aynen. Zaten sadece yüz kodu alınacak denmiş. TW güzel bir yarışma düzenleyip, işlemci dağıtıyor. Kazandığı halde, tekrar kazanabilmek için hala çıngar çıkartan insanlar sanki parasını verdiği işlemci kargoya verilmemişçesine saldırganlaşıyor. İnsanları anlamak zor. Aynı adamın iki defa ödül kazanması milyon kat daha garipsenecek bir durum olur ama bu hiç yadırganmıyor.

    Bence siz Frodo ve Sam'le katılın bir sonrakine. Kesin kazanırsınız.
  9. Vǫlsungr

    Gamescom Genel Konu

    Yalnız kazan o zaman dediğin adam yarışmanın ilk kazananı ama yine de sen bilirsin. Sanmıyorum ki aldığın ödülde gözü olsun. Yarışmayı yapanların bunu kabul etmesini etik bulmuyor sadece. Bende aynı fikri paylaşıyorum. Bir kural koyulacaksa her detayına kadar belirtilir aksini yapan diskalifiye edilir bu kadar basit. Yoksa ben alırım bir güzel arkaplan kıyafet eklerim. Yüzünde öyle bir oynama yaparım ki kimse farkına bile varamaz. Bu kadar insan enayi de sen mi akıllısın arkaplanı değiştirdin de koydun? Tek sormak istediğim budur.

    Bir oyun karakteri yaratmaca yarışmasının katılımcılarının tek tek seceresini araştıracak kadar kafayı kırmadım neyse ki. Arkaplan koymasak, kontrastı değiştirdin, kontrastı değiştirmesek, karakteri gülümsettin, karakteri gülümsetmesek, ekran kartın RTX bilmemne diye gider bu. İyi ki hikaye falan yazıp, karaktere isim koymamışım. Ucuz kurtarmışım gerçekten de.

    @dijiTurk
    Film görüntüsüne karakter suratı yapıştırmakla bir tutmak da muhteşem bir hareketmiş. Hayatta bol şans diliyorum size. Katılın istediğiniz şekilde. Sizi tutan mı var?
  10. Vǫlsungr

    Gamescom Genel Konu

    karakter'i böyle nasıl güldürebiliyoruz hocam?

    Dişini değiştirdikten hemen sonra ekran görüntüsü almak gerekiyor.
  11. Vǫlsungr

    Gamescom Genel Konu

    Soldaki ekran görüntüsü karakter yaratma ekranından. Eğer kıyafetli ekran görüntüsü koyamıyorsak dünkü filozof da diskalifiye olsun o zaman sizin mantığınıza göre. Karakterin kıyafetlerini karakter yaratma ekranında düzenleyemiyoruz malum. Ben de aynı diğer katılımcılar gibi karakter yaratma ekranından ekran görüntüsü aldım ve siyah arkaplanı sıkıcı bulduğum için oyun içi bir görüntüyle değiştirdim. Sizin argümanınızın bir geçerliliği olması için süreklı vurguladığınız maddede unaltered, unmodified falan yazıyor olması lazımdı.

    Ayrıca Twitter'a yüklenen resim üzerinden değerlendirilme yapılsa, oyunu 1024x768 gibi düşük bir çözünürlükte, çamur gibi grafik ayarlarıyla oynayan katılımcıların hiç şansı olmazdı. Siz de gidin randoma basarak istediğiniz gibi ekran görüntüsü alın. Ben öyle yapmışım ya?! Kazanırsınız belki.

    Siz sadece bana değil, yarışma jürisinin kararlarına da saygısızlık ediyorsunuz. Sanki yarışma jürisi hiç anlamıyor karakter tasarımından da, ben arkaplan koyunca aaa ne güzel bu diyip seçtiler. Hayret bir şey gerçekten.

    Edit: Lamkrin teşekkür ederim adamım.
  12. Vǫlsungr

    Gamescom 2020 Event Winners

    I don't understand the need to be rude. I think the organizers of the competition are aware of their own rules and how their competition works. So much disrespect...
  13. Vǫlsungr

    Gamescom Genel Konu

    Ben Cem.

    Bu yaptığınız hiç centilmence değil ve gerçekten ayıp. Kınıyorum sizi. Neden yarışmayı düzenleyenlere hiç saygı duymuyorsunuz anlamadım.

    Karakterlerin değerlendirilirken oyunun modsuz, resmi sürümü kullanılarak değerlendirildiği çok açık. O zaman bilgisayarı yetersiz olan, oyunu 1024x768 oynayan oyuncular ölsün, öyle mi? Koskoca M&B resmi hesabı pikselli pikselli çamur gibi duran karakterin resmini mi kullanacak oradaki kazanan bannerında??? Oraya yüklediğimiz resimler tamamen ilgi çekmek üzerine ki ben yine de işimi sağlama alıp, karakter yaratma ekranından ekran görüntüsü aldım. Sanki Photoshop'ta gerçek insan suratı eklemişim muammelesi yapıp benim karakteri oluştururkenki emeğimi hiçe saymanız berbat bir durum.
  14. Vǫlsungr

    Grup Morali

    O konuda yapabileceğin bir şey yok. Fazla büyümeyeceksin. :smile: Besin çeşitliliğini arttırmanı öneriyorum. Her yiyecekten al işte ikişer üçer tane.
  15. Vǫlsungr

    Warband'ı Ciddi Ciddi Hilesiz Oynayabilen Var mı?

    Oyuna bazen 100k altın ile başlarım onun dışında hileyle işim olmaz, bir tadı kalmıyor çünkü diğer türlü. :cool: Çok altınla başlamamın sebebi de haritada çapulcu olarak zaman kaybetmekten hoşlanmamam. Belki benim karakterim çok zengin bir aileden geliyor? :razz:
  16. Vǫlsungr

    Krallığım tanınmıyor acil yardım edin yardım edin .!

    Steam üzerinden oynamıyorsa oyunu otomatik olarak güncellenmiyordur belki. :wink:
后退
顶部 底部