Search results for query: *

1. Divine Roleplay - Sunucu Açık !! Son Sayfadaki Bilgilendirmeyi Okuyun

BlackGate said:
    Larquen[Raymis] said:
    BlackGate said:
    Larquen[Raymis] said:
    Bişe sormak istiyorum  neden ban yedim acaba karakter adım Hild di

ne zaman yedin acaba benden sonra olan bir olay sanırım
    Dün yedim herhalde ama senden sonra bi olay olması biraz zor çünkü senden 2-3 dakka sonra bende çıktım

hmm bir sorun olmuş olabilir haritanın güncellenmesiyle birlikte açılır
    Pekayla saol
  2. Divine Roleplay - Sunucu Açık !! Son Sayfadaki Bilgilendirmeyi Okuyun

BlackGate said:
    Larquen[Raymis] said:

ne zaman yedin acaba benden sonra olan bir olay sanırım
    Dün yedim herhalde ama senden sonra bi olay olması biraz zor çünkü senden 2-3 dakka sonra bende çıktım
  3. Divine Roleplay - Sunucu Açık !! Son Sayfadaki Bilgilendirmeyi Okuyun

4. Anime/Manga

Kiss x sis gibi bir anime bileniniz varmı  :?:  :lol:
  5. Divine Roleplay - Sunucu Açık !! Son Sayfadaki Bilgilendirmeyi Okuyun

UCNs_Darklord said:
    BlackGate said:
    BlackGate said:
    SfenksTR said:
    tarik kim tanimiyorumda simdide diger sunuculara mi saldirmaya basladiniz. kendi admin oldugunuz sunucuda random atmaya baslamissiniz demek bir de :lol: :lol: :lol: :lol:
    baltalayici asagilayici yorum yapmiyorum sizi oyunculara tanitiyorum. Kiskanilacak bir sey degil ki, ortada sadece bir konu var baska bir sey yok. Merak etme gelmek istemem, istesemde gelemem pingden dolayi zaten.

hiç problem değil dediğim gibi ister gel oyna ister oynama ben oyuncularımla ilgilenirim gerisi beni ilgilendirmez gelenleri memnuniyetle beklerim gelmeyen veya istemeyen zaten hiç gelmesin tabiki bu forum özgür bir forum ben ne modum ne yönetici istediğin yorumu yapmakta özgürsün

sfenkstr yani namıdiyar arthurdayne yorumların için teşekkür ederim
    Arthur Dayne aptal isimler kullanmaz, senin gibi bir çocuk değil, bu arada o nam-ı diğer olacak azıcık Türkçe öğren.
    Kardeşim bide birilerini alt etmek birilerini yenmek için uğraşmasanızda destek verseniz emin olun o zaman çok daha iyi olurdu
  6. Divine Roleplay - Sunucu Açık !! Son Sayfadaki Bilgilendirmeyi Okuyun

Tebrik ederim çok güzel olmuş.TR yamayı  düşünüp yaptığınız için benden +1.Lakin herkesin 1 evi olacak yazmışsınız ama şöle bir durum söz konusu evi olan kişi oyunda değilken başkası onun evine girip istediğini yapabilir buna bir çözüm buldunuz mu  :?: yada bulacakmısınız  :?: Eminim gayet güzel bir pw serveri açacaksınız uğraştığınızda çok belli tekrardan tebrik ederim.  :grin:
Back
Top Bottom