Seneye bunu 2 asıra çıkartsak rahatlıyoruz hocam
Eskiden maşallah dediğim iki gün yaşamıyordu artık iki yıl yaşamıyor, ilerleme var
Ben yaklaşık 2 ay önce arkadaşımın hesabından oynayıp sokak çocuğu olarak bitirmiştim geçtiğimiz indirimlerde de kendim aldım ve göçebe olarak başladım. Oyun sarıyor, ciddi manada oyun keyfini bozan bi bugla falan da karşılaşmadım. Şahsen beklentimi dizginlemeyi bildiğim için beni çok hayal kırıklığına da uğratmadı oyun. Söylenenlerin aksine oynaması gayet keyifli bir oyun çıkmış bence ortaya. Yakında zaten oyunu bitirince daha ayrıntılı bir incelemeyi Steam'den yayımlayacağım.
Modderlar olarak yaparız artık
Uzun zamandır singleplayer oynamıyorum da; o yüzden o tarafa dair bir yorum yapamam ama multiplayerda Captain Battle modunda var yağmurlu harita falan. Yani oyunda var yağmur kar vesaire, yapılmamış değil yani.
Rica ederim abi ne demek? Yardımımız dokunduysa ne mutlu! Bu arada 2x32 yapmakla iyi yapmışsın dual chanelda daha fazla performans alırsın ramlerinden, ama 4x16 yapma imkanın varsa yapmanı tavsiye ederim (64 GB'ı arttırma gibi bir planın yoksa tabi) ramlerin işi çok daha rahatlaşır
Adam bu üç oyun için 3090lı pc topluyor. İşte sadakat diye buna derim! xD
Çok güzel bir sistem; fakat ram 4x16 mı yoksa 2x32 mi, nasıl? Ve DLSS teknolojisi sayesinde; düzenli bakımını da yaparsan seni en az bi 8 yıl falan götürür. 11. nesil konusuna gelecek olursak da benchmark testlerde pek çok açıdan 10. nesille kafa kafaya (En azından GPU performansı olarak) ondan dolayı önermiyor olabilirler bir de biraz ticari amaçlı olabilir diye düşünüyorum 11. neslin çıkma sebebini. Son olarak ben son 3,5-4 aydır I5 11. nesil bir işlemci kullanıyorum çok şükür bir sorunla karşılaşmadım gayet memnunum.
@murtega 'nın dediğine ek olarak da oyunda art arda 2 kez W tuşuna basmadan atın son hızında gitmiyor.
47 GB içinden 34,6 GB indirmiştir. Normal yani dostum rahat olabilirsin