Search results

1. Flecha

Siyasi İdeoloji ve Gündem Tartışma

Hocam nolucak bu memleketin hali. Kemal Bey durdu durdu 75 yaşından sonra Cb hayelleri görmeye başladı hiç iyi olmadı. Bilinen 3 cb adayı var şuan sizce kim alıcak? Benim gönlüm İnceden yana..

Muharrem İnce niye bu kadar gazlanıyor anlamıyorum açıkcası. 2018 de kendisine oy vermiş biri olarak, önce seçmenlerini '' bu iş daha bitmedi, yürüyün sandıkların başına, yürüyün YSK'larına '' diyerek hepimizi gazladı. Koştuk gittik, oyumuzun peşine, acaba bir hile dönüyor mu diye. Ne oldu peki? Oy verdiğimiz, lider olarak seçmek istediğimiz adam doğru düzgün bir açıklama yapmadan, hatta bir teşekkür bile etmeden '' adam kazandı '' diyerek seçim sonucu açıkladı. Ben niye bu adama oy vereyim ki bir daha?

Ayrıca Kılıçdaroğlu şuanda ki konjektürde gayette en mantıklı aday. Adam 2-3 sene temsili bir c.başkanı olacak, sonra zaten başkanlık sistemi değiştirilince muhtemelen İmamoğlu veya Yavaş ikilisinden birini aday gösterecekler.

Kendisi öyle ya da böyle asla ama asla aynı masa da oturamayacak insanları birleştirdi ki bu bence Türkiye'nin yıllardır en büyük sorunuydu. Ondan önce bazı konularda faşistlik boyutunda, keskin çizgileri olan, halktan tamamen kopmuş CHP'ni değiştirdi. Yani evet, en mantıklı aday olmayabilir ama şuanda insanların '' gılıjdaroğlu yaaa '' algısı çok yersiz ve saçma.

İnce'ye şuanda ( bunu kişisel olarak sana söylemiyorum, yanlış anlama ) destek veren kitlenin çoğu sosyal medya ergenleri veya sol kesimdeki anlamsız bir şekilde yükselen Kılıçdaroğlu düşmanlığı ki bu en çok da iktidarın işine yarıyor. O yüzden şu aşamada İnce'nin aday olması bana çok saçma geliyor. Umarım seçimi kaybettirecek kadar büyük bir hata olmaz. Çünkü şu aşama da iktidar karşısında tek yürek, tek aday olmamız lazım ki kazanalım.
  2. Flecha

Forum Lakırtısı

Standart...
  3. Flecha

Forum Lakırtısı

Forum öldü yazan da kalmadı artık :sad:.
  4. Flecha

İlişki Konusu - "Seviyosan bence git konuş abi"

Hala aynı. Arkadaş olarak görüşüyoruz ama fazlası yok. Kötü var mı dersen; kıza kanser teşhisi kondu.
  5. Flecha

Forum Lakırtısı

Hayda, bu konu ölemez; hayır. Haftada bir mesaj atılması lazım buraya
    Oooo bu konu çoktan öldü ya. Biz toprağını attık, cenazesine gittik, helvasını bile yedik.
  6. Flecha

Forum Lakırtısı

Forum ölmüş.
  7. Flecha

Forum Lakırtısı

Hem puro içip hem de testereyle adam banlıyoruz daha ne yapalım.

Şimdi Laz ziyanın sesiyle okudum bir Youtube gidiyorum ben.

Banlanmak dediğin nedir ki be? Ben senin için banlanmayı değil, forum da kalmayı göze aldım be gülüm. 🌹🌹🌹
  8. Flecha

Forum Lakırtısı

Yorgun Demokrat tarzı bi edit yapmak lazım sana Flecha ya, benim de aktif olmadığım son 4 yıldır falan ne girsem foruma senin 2-3 mesajına denk geliyorum. Son kale, yorgun demokrat, laz ziya tarzı bi edit yakışır bu karizmaya.

Şey de dememi ister misin, '' @Kiron sen kısa pantolonla milleti sustururken, ben 5000 kişiyi banlıyordum Kiirrrooonnn ''
  9. Flecha

Forum Lakırtısı

Uzun süredir takıldığım başka bir forum 3 gün önce reddite geçti,, forum işinin artık tam olarak sona erdiğini kabul edesim gelmiyor ama durum bu sanırım.
    Boşver be. Giden gider, kalan sahalar bizimdir.
  10. Flecha

Forum Lakırtısı

Uyarı: Siz iletinizi yazarken 3 yeni ileti daha gönderildi. Gönderilen iletiyi incelemeniz önerilir.

FŞKLSDAJRNFLKJSAD forumda bu vardı dimi bi ara. görmeyeli 100 yıl olmuş, postlarda gezerken gördüm text olarak

Ben de çok çok uzun süredir göremedim bunu :sad:.
  11. Flecha

İlişki Konusu - "Seviyosan bence git konuş abi"

Bir kız var. Hayatımda ilk defa aşık etti beni kendine. Yaklaşık 2-2.5 ay boyunca çıktık kendisiyle sonra, kendisinin biraz zamana ve mesafeye ihtiyacı olduğu gerekçesiyle ayrıldık çünkü uzun ilişkisinden sonra yeni bir ilişkiye hazır olmadığını fark ettiğini söyledi.

İlk flörtleşmeye başladığımız zaman bana inanılmaz ilgiliydi, bazen çok saçma şeylerimi bile kıskanıyordu aslında ( herhangi bir toksinlik yaratmadan ). Hayatında daha önce kimse için bu kadar heyecanlanmadığını veya kimseyi bu kadar arzulamadığı gibi klişe yalanları da söyledi tabii ki. (yani en azından yalanmış). Ayrılalı 1 ay oldu, 2.5 ay çok kısa bir süre olsa da bir ilişki için aşık olduğumu fark etmem benim, ayrıldıktan sonra bir ortak arkadaş buluşmasından sonra gerçekleşti. O buluşmaya kadar ayrıldıktan sonra hiç görüşmemiştik. O görüşmeden sonraki günün akşamında beni aradı ve biz tekrar düzenli olarak görüşmeye başladık. Neredeyse her gün konuşuyoruz, hatta ayrıldıktan sonra 4-5 kez buluştuk bile. Tekrar barışma olasılığımız olduğunu pek düşünmüyorum açıkçası, (her ne kadar çok istesem de). Yine de elimden geleni yapıyorum.

Neyse bu da benim çok kısa da olsa ilk aşık olma hikayem oldu, onu da burada anlatmak istedim.
  12. Flecha

Forum Lakırtısı

Yeni forumu ben hala sevemedim ya. Tasarım olarak bile çok çirkin geliyor gözüme.
  13. Flecha

Forum Lakırtısı

Forum ölmüş.
    1 yıl sonra görüşürüz :sad:.
  14. Flecha

Forum Lakırtısı

Aynı tadı cidden vermiyor be dostum.Bende kullanıyorum ama böyle bir kültür olması imkansız cidden forum bambaşka.
    Forumların işlevsiz kalmasının en önemli sebeplerinden biri sosyal medya. Forumun da aslında bir sosyal medya işlevi görmesinden ötürü özellikle yeni nesil kullanmıyor. Sadece Taleworlds değil, gözlemlediğim kadarıyla hiç bir forum eski popülerliğinde değil.
  15. Flecha

Forum Lakırtısı

bir gecede arap harflerinden kurtulup modernleştik.
    Üstad Kadır Mısırlıoğlu'nu okumanı tavsiye ederim. Tam Mars'a uzay gemisi yollayacakken, bir gece de değişen alfabe yüzünden, osmanlotlarımız, ( Kozmonot adı da bizden geliyor, yaa ne sandın???? ) alfabeyi okuyamadığı için kaza yaptı. Bunu da bizden rezil olmamak için sakladılar. Okuyun biraz, okuyun....
  16. Flecha

Forum Lakırtısı

kolay okunsun diye

Atalarımızın mezarlarını okuyamıyoruz!!! Bir gece de cahil bırakıldık!!!
  17. Flecha

Forum Lakırtısı

aaa ingiliççe. ay dont andırsitent ingliş. du yu sipiik türkiş?
  18. Flecha

En Sevdiğiniz Albümler

Mode XL- Mevzu Makamı
Top Bottom