Search results

1. GölgemenTV

Kalradyadaki Anarşi [BETA]

Steam atölyesine beta sürümü eklendi ;

Henüz beta sürümünde modda eksiklikler olduğunu düşünüyorum ve insanların görüşlerine ihtiyaç duyuyorum modu oynayıp bir eksik görürseniz ve yazarsanız Beta 2 de düzeltmeye çalışıcam .
  2. GölgemenTV

Warband mod help

gelişçek
  3. GölgemenTV

Warband mod help

linkini at indirip oynayayım
  4. GölgemenTV

Kalradyadaki anarşi Konusu 1. bölüm

Kalradyada her şey güzel gidiyordu , savaşlar devam ediyor , bir kale gidince bir kale daha ekleniyordu krallıklara , bir gün , Vergiler Tavan yapınca " Köylüler artık açlıktan ölecek duruma geldiklerinde bir ayaklanma başlatıp ellerine tabancaları alıyorlar " Şehirlerdeki tüccarlarla gizli bir...
  5. GölgemenTV

[WB][SP] Land Of Wars V1

Modu nasıl indirebiliriz ?
  6. GölgemenTV

Warband mod help

İlk defa gördüm benim hiç bir fikrim yok:shock:
    Sorunum düzeldi çok saçma bir problemdi nativeyi sildim zaten steam oto olarak nativeyi tekrar yükledi o yenisini kopyalayıp denedim oldu hatta yeni bir modumun betası var " Kalradyadaki anarşi beta 1 "
  7. GölgemenTV

Kalradyadaki Anarşi [BETA]

Açıklama ;Kalradya'da çıkan anarşi sonucunda halk ayaklanmış ve haydut grupları bunu fırsat bilip güçlü hale gelmiştir. Bu zorlu günlerde maceraya atılıp kalradyayı fethetmeye ne dersin ?. Ama asla unutmaman gereken birşey var , bu haydut grupları çok fazla. Trailer ; Detaylardan bazıları ; 1...
  8. GölgemenTV

Steam Workshop Support [BETA] - GAMECHANGER

"Cloud is not enabled for this app" whyyy :sad: my cloud is enable for all games
  9. GölgemenTV

steam cloud support for warband

i try to publish mod on steam workshop but i got " Cloud is not enabled for this app " Why i got this problem :sad: , Cloud is enable for all games
  10. GölgemenTV

[WB] Oyuna Yoldaş Eklemek

Bir yoldaşı kopyalayp isminidir face idsini'dir değiştirsek olmaz mı ?
  11. GölgemenTV

WB Other Warband add troop in city ?

My new troop name is "Golgemen"
  12. GölgemenTV

can you give an example ?
  13. GölgemenTV

[WB] Oyuna Yoldaş Eklemek

Merhaba , oyuna Morgh's üzerinden bir karakter ekledim ve ben bu karakteri mesela drihim hanına veye Tulga hanında bi yere koymak istiyorum nasıl yapabilirim ?
  14. GölgemenTV

I create to " Townman2 " troop on morgh's editor , but i can't add this troop in Halmar , Drihim or another City , pls help me for this :)
  15. GölgemenTV

| Morgh's Editor Dersleri | Detaylı Anlatım | Ders Arşivi (Güncellendi#9) 2tane!

Bir troop ekledim adı " Golgemen " bu troopu mesela Halmar'da veya Drihim'de bir yere koyabilmem mümkün mü ?
  16. GölgemenTV

WB Coding warband native rar

Okay :grin:
  17. GölgemenTV

Resolved Custom item's dont have in cheat menuu

My problem is i make custom item name is "Dark_steppe_bandit_armor" , but i can't found this item in cheatmenu :( .
  18. GölgemenTV

WB Coding warband native rar

I don't know what happend , i just copy the native module new , and i add to Khergit_Guard And Dark_Spette_Bandits and don't have problem just for now :grin: if i got problem again i will share the photo's :smile:
Top Bottom