Henüz beta sürümünde modda eksiklikler olduğunu düşünüyorum ve insanların görüşlerine ihtiyaç duyuyorum modu oynayıp bir eksik görürseniz ve yazarsanız Beta 2 de düzeltmeye çalışıcam .
Kalradyada her şey güzel gidiyordu , savaşlar devam ediyor , bir kale gidince bir kale daha ekleniyordu krallıklara , bir gün , Vergiler Tavan yapınca " Köylüler artık açlıktan ölecek duruma geldiklerinde bir ayaklanma başlatıp ellerine tabancaları alıyorlar " Şehirlerdeki tüccarlarla gizli bir...
Sorunum düzeldi çok saçma bir problemdi nativeyi sildim zaten steam oto olarak nativeyi tekrar yükledi o yenisini kopyalayıp denedim oldu hatta yeni bir modumun betası var " Kalradyadaki anarşi beta 1 "
Açıklama ;Kalradya'da çıkan anarşi sonucunda halk ayaklanmış ve
haydut grupları bunu fırsat bilip güçlü hale gelmiştir.
Bu zorlu günlerde maceraya atılıp kalradyayı fethetmeye
ne dersin ?. Ama asla unutmaman gereken birşey var ,
bu haydut grupları çok fazla.
Trailer ;
Detaylardan bazıları ;
1...
Merhaba , oyuna Morgh's üzerinden bir karakter ekledim ve ben bu karakteri mesela drihim hanına veye Tulga hanında bi yere koymak istiyorum nasıl yapabilirim ?
I don't know what happend , i just copy the native module new , and i add to Khergit_Guard And Dark_Spette_Bandits and don't have problem just for now if i got problem again i will share the photo's
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.