Search results

1. Egzotik Adnan

Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Oyun tekrar indirime girmiş.
  2. Egzotik Adnan

Intel + Bannerlord Çekilişi

Kazananlar Intel tarafından önümüzdeki haftalarda açıklanacak. Henüz bize ulaşmış net bir tarih yok ne yazık ki bu konuda.
    Kazananların seçimi konusunda TaleWorlds olarak bir rolümüz bulunmamakta.
    Her gün gmail gelen kutusunu kontrol etmeye dewamkee
  3. Egzotik Adnan

Bu Kahramanlık Felan Nasıl Alınır

Merhametli, Cömert ve Dürüst özelliklerini almak için oyuna başlarken genç erişkinlik döneminde "İnsanlarla iyi geçinmekti." seçeneğini seçerseniz alıyorsunuz. Ancak görev yaptıkça bunlar siliniyor ve sadece cömert kalıyor. Sebebi Taleworlds'ün henüz karakteristik özelliklere önem vermemesi. Şimdilik o özellikleri dert etmeyin zaten ikna dışında bir işe yaramıyorlar.
    Bilgilendirme için teşekkürler.
  4. Egzotik Adnan

Bu Kahramanlık Felan Nasıl Alınır

1.5.2 de oynuyorum, yeni sefer açtığımda ilk günden merhametli, cömert ve dürüst vardı özelliklerimde.
  5. Egzotik Adnan

GameChangers isimli kuruluş ile partnerlik söz konusu mu?

Google'dan haber okurken karşıma reklam olarak çıktı, merak ettim doğrusu.
  6. Egzotik Adnan

Need More Info yeni güncelleme sonrası birlik sayısı

Ben levazım subayına kendimi atıyorum. Ne işe yaradığını pek anlayamadım. Yoldaşlardan hangi özellikte olanı bu pozisyona atababilirim ?
    Levazım subayı birlik boyutunu arttırıyor. Eğer idarecilik yeteneği yüksek birini yaparsanız birlik boyutu kayda değer bir şekilde artar.
    (Ben kardeşim Nozhon'u yaptım +100 idareciliği vardı)
  7. Egzotik Adnan

levazım subayından olabilir. Klan sekmesinde görev atarken sadece mühendis ve cerrah çıkıyor. İzci ve levazım subayı seçeneği yok bende. O yüzden birlik boyutu düşmüş olabilir. Bi hotfix istiyor galiba.. :smile:
    Merhabalar, bu genel bir sorun galiba izci olan yoldaşımı klandan atınca yerine başka izci atayamadım, mecburen 300 dinar verip gruba yeniden aldım ve izci görevinden aldıktan sonra tekrar kovdum
    1.4.3 betasında raporlamıştık düzeltilmemiş anlaşılan.
  8. Egzotik Adnan

evet vardı
    Belki şuan levazım subayı atamamış olabilirsin bi kontrol et derim.
    Baya etki ediyor çünkü birlik boyutuna.
  9. Egzotik Adnan

1.4.2 oynuyordum bugün 1.5.0 indirdim aynı saveyi açtığımda birlik sayımda +60 bir azalma olduğunu gördüm bunu nasıl düzeltebilirim ?
    levazım subayınız var mıydı?
  10. Egzotik Adnan

Resolved Steam 0 byte hatası

Herhangi bir problem yok 4,6GB dosyanın 4,6 GB'ını da indirmiş ve onu kuruyor. Kurarken internet kullanmadığı için 0 byte indiriyor. Yani indirmiyor.
    Buna hiç dikkat etmemiştim:grin:
    Ama bende sorunlu steam indirmeleri, dün dying light indirirken de 6 mb/sn'den 0 mb'ye 4 sn'liğine falan düşüp tekrar yükseliyordu.
  11. Egzotik Adnan

Resolved Steam 0 byte hatası

Videodakileri denedim, modemi kapatıp açtım
    Çözümü yok diye biliyorum, bende ve tanıklarımda da böyle maalesef.
    Epic ve Uplay'de normal indiriyor
  12. Egzotik Adnan

Bannerlord fps drop

Bende after burnerla oynarken kullanım 99 dan 30 lara düşüyor. Fakat droptan ziyade bazı optimizasyon sıkıntıları var çalılar ve ağaçlar 30 fps düşürüyor anlamış değilim
    :sad:Tüm performans sorunları en kısa sürede çözülür umarım.
  13. Egzotik Adnan

Bannerlord fps drop

Benim gtx 1050 ti 16 gb ram ryzen 5 1500x işlemcim var.Oyunda fps sıkıntısı ve drop sorunu yaşamıyorum fakat boyle savaşın gobeğine dalınca 90 olan fps ım 50 ye düşüyor ve bazı çalılara bakınca 50 fps alıyorum xd. Sadece mapte drop yiyorum onuda düzeltmeleri gerekir
    Dropların GPU yüzünden kaynaklandığını düşünüyorum(genel olarak). Oyunu afterburner ile oynarken GPU kullanımı %99'dan %30'lara düşüyor, haliyle fps'de düşüyor; GPU kullanımının dahada iyileştirilmesi lazım.
  14. Egzotik Adnan

Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Az önce Youtube'de gezinirken şöyle bir fan yapımı sinematikle karşılaştım:
    Taleworlds'ün kendi yaptığı sinematiği bunun yanından geçmez.Sinematiği bile fanlar daha iyi yapıyorsa beklentimin çoğu modculardan yana.
    Oyunda şu atmosferin yarısı olsa satış rekorları kırmazsa bende birşey bilmiyorum.
  15. Egzotik Adnan

Resolved 1.4.3 Asker upgrade ederken crash sorunu

Merhabalar, haydut sığınağına saldırmak için asker seçtiğimiz bölümde askerlerimi upgrade ederken oyun crash veriyor.
  16. Egzotik Adnan

Resolved 1.4.3 Yağmacı alırken bug sorunu

Merhabalar, https://hizliresim.com/UD6kH4 Görseldeki ekranda 1. seçeneği seçip iptal dedikten sonra bu ekrana geri dönünce hiçbir fonksiyon çalışmıyor. Edit: Aynı sorun haydutlar teslim olduktan sonra yağma yapınca oluyor, konuşma ekranında "devam etmek için tıklayın" işlevsizleşiyor.) (Ev...
  17. Egzotik Adnan

Merak Edilen Şeyler / Toplu Sorular

Şu konuda ben de çok ümitleniyorum ama bana kalırsa güncelleme sıklığı git gide azalacak. Daha dolu ve sağlam güncellemelere geçiş yapıldı gibi şu dönemde.
    İlk hafta ne güzeldi hergün 1 güncelleme :grin:
  18. Egzotik Adnan

In Progress Levazım subayı eş ölünce tekrar levazım subayı atayamıyoruz

Başlıkta belirtiğim gibi oyunda evli oldugum Yana dogum esnasında öldü, partimin levazım subayıydı, yerine levazım subayı atamaya çalısıyorum ama görevlendirme yerinde cıkmıyor. yana öldügü içinde görevlendirmeyi ondan alamıyorum.
    Merhabalar, bu genel bir sorun galiba izci olan yoldaşımı klandan atınca yerine başka izci atayamadım, mecburen 300 dinar verip gruba yeniden aldım ve izci görevinden aldıktan sonra tekrar kovdum.
  19. Egzotik Adnan

Merak Edilen Şeyler / Toplu Sorular

Kod iyileştirmesi bittiğine göre güncelleme gelme süreleri 1 ayın altına düşer mi?
  20. Egzotik Adnan

In Progress Birlik boyutu düşmesi

Rica ederim iyi çalışmalar.
Top Bottom