Search results

 1. kirjoitatteko?

  Töksähtelevällä tekstillä pyrin synkempään kuvaukseen, mutten näemmä onnistunut siinä  :oops: mitä tulee capslockin käyttöön, ajattelin että tekstiä on näin helpompi lukea, mutta taisi olla vika-arvio tuokin  :smile:
 2. kirjoitatteko?

  elikkä en löytäny tämmöstä topikkia mistää. tarkotus ois että jokaine laiittaa tänne omatekemiään tarinoita ja novelleja muitten luettavaksi. eli oma tarinani siis  :) Takaa-ajettu PIMEÄ PILVI LASKEUTUU KUUN YLLE. VIIMEINENKIN VALONLÄHDE LAKKAAA VALAISEMASTA TÄTÄ PAHUUDEN PMENTÄMÄÄ MAATA...
 3. STRATEGIAT TÄNNE

  Itehän käytän factionina vaegireja ja palkka armeijaa. vien ratsuväen hiukan sivummalle ettei vihollisen jousimiehet huomioi niitä ja laitan jousimiehet harvakselleen riviin semmoselle kohalle josta on helppo ampua, eli yleensä alamäkeen. sitte jalkaväen jousimiesten etee nii ettei vihollisen jalkaväki servaa mun jousimiehiä. vihollisen hepat ja jousimiehet hoidan sitte omalla ratsuväellä ku vihollisen jalkaväki on käsikähmässä omani kanssa. taistelut eteneeki sitte aika lepposesti ja yleensä kuolleet jää helposti alle kymmenen  :lol:
 4. Varusteesi Warbandissä

  Death matcheissa kaksinkäsin miekka ja mahollisimman huonot panssarit. Siegessä oon yleensä jousimies, meluiten rhodocksien tai vaegirien. Hevostelusta en taas tykkää ollenkaa, koska en ite tykkää yhtää swadian man-at-armseista jotka ratsastaa keihäät tanassa selkää justiisa ku on vihulainen tähtäimessä  :evil:
 5. Paras factioni?

  Vaegirit. Niitten ritarit vetävät helposti vertoja swadiaanien jalkaväelle, eivätkä swadian kniftitkään ole ihan helpoilla. Lisäksi vaegirit  ovat linnanvalloituksissakin hyviä, paitsi jos vastassa sattuu olemaan rhodoksien jalkajousimiehet. Lisäksi vaegireilla hyvät jousimiehet ja koko factioni pärjää muille lukuunottamatta ehkä rhodoksien jalkaväkeä ja sharpshoottereita.  :lol:
 6. Mount&Blade tyylisi

  moninpelissä yleensä jalkajousi tai jousimies, kamppanjassa ratsumies, jolla jousi ja kahden käden kirves.
 7. Mount&Blade-kysymykset sekä muu tilpehööri

  näyttää olevan vaan aika hankala homma tuo directx:n poistaminen, mutta alko toimii ku päivitin ajurit, kiitos  :grin:
 8. Mount&Blade-kysymykset sekä muu tilpehööri

  juu latasin directx 9, ongelma ei hävinny, mutta nyt ei toimi pari muuta peliä (call of juarez)  :lol: olisiko syynä sitte vista... ?
 9. Mount&Blade-kysymykset sekä muu tilpehööri

  mikähän on vikana, ku yritän pelata wb:tä directX 9:llä, nii kaikki esineet ja ihmiset alkavat hehkua punaisina. aiemmin alkuperäisessä m&b:ssä sama vika, muttei enää. (directX 7:lla vikaa ei ole, ja minulla directX 11)
Top Bottom