Search results

 1. Bergioyn

  Mitä Jhessailille on käynyt?

  Eli en oo pyörinyt täällä pitkään aikaan ja huomasin että yhtäkkiä meillä ei olekkaan moderaattoria ja Jhesu on guest accona. Eli tietääkös kukaan mitä on tapahtunut?
 2. Bergioyn

  Registry cleaner yms. softa

  Eli tarvittisin hyvän yleisohjelman joka putsaa registryt ja korjaa muut pikkuviat. Mielellään käyttäisin jotain ilmaista ohjelmaa (jos kunnollista löytyy ilmaiseksi), mutta jos jollakulla on suositella joku hyvä maksullinen niin kertokaa ihmeessä.
 3. Bergioyn

  Activating Taleworlds version on steam.

  All there is to it. Is it possible?
 4. Bergioyn

  Hyvää Vappua!

  Ei muuta. Jatkakaa.
 5. Bergioyn

  Logitech G5 hiiri

  Elikkäs onko kellään täällä tietoa mistä voisi saada hommatua tosta G5:sta sen 2007 vuoden mallin? Oon koittanu kaivaa sitä, mutta mistään ei tunnu löytyvän, kun se on niin vanha. Apua tarvitaan.
 6. Bergioyn

  Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  Elikkäs hyvää Itsenäisyyspäivää sikiämisaltaan väelle ja koko Suomelle!
 7. Bergioyn

  Red Faction:Guerrilla

  Elikkäs olen tässä muutamana viime päivän pelaillut tuota Red Faction: Guerrillaa, ja täytyy sanoa että se on kyllä pettymys. Olisin toivonut ihan perus fpssää ekan Red Factionin hengessä, mutta sainkin free roam konsoli käännöksen. Sekin vielä, että jos haluan olla paskahattu joka reloadaa...
 8. Bergioyn

  Warband marriage tweaks?

  Just wondering if anyone knows either a mod that allows marrying claimants (and companions), or how I could tweak that myself. Any help is apreciated.
 9. Bergioyn

  Is there warband mod for marrying claimants?

  Just wondering if there is mod like this. I tried searching for one, but without succes.
 10. Bergioyn

  Hayao Miyazakin elokuvat

  Elikkäs onkos täällä sikiämis-altaassa kukaan tutustunut Miyazakin elokuviin? Ite en animesta muuten pahemmin perusta, mutta Miyazakin leffoista pidän. Tuumailin että tästäkin aiheesta vois jotakin keskustelun poikasta saada syntymään. Tässä on vielä herran wikipedia sivu...
 11. Bergioyn

  Ongelma Force Unleashedin PC versiossa.

  Elikkäs hankin eilen Force Unleashedin PC version, ja kun peli käynnistyy ja menen main menuun en voi aloittaa peliä/mennä optionsseihin/tehdä mitään koska peli ei rekisteröi enterin painamista. Netistä en löytänyt vastausta, mutta ilmeisesti ongelmaa on esiintynyt muillakin pelaajilla. Eli jos...
 12. Bergioyn

  Hearts of Iron II

  Elikkäs kuka täällä suomifoorumeilla pelaa/pelaako kukaan HoI 2:sta? Ite oon jonkin aikaa pelaillut ja on mielestäni aika hyvä. Välillä AI vaan sekoilee melkoisesti. En oo oikeastaan mitään skeneä pelannut loppuun saakka, koska kummatkin lisärit löytyy. Eli mikäs on yleinen mielipide?
Top Bottom