Konya öyle mükemmel şehirdir ki dün bu havada sweetle çıkıyordum şimdi donuyorum evde.
Dün sonbahardı bugün kış.Konya mevsimine göre Konyalılar adamına göre davranıyor.
Konya ve Konyalılar doğru orantılıdır.
Ya bir şey soracağım.Her an bir şey düşünüp takıyorum.Sürekli o konu üzerinde dört dönüyorum.Durduk yere fakir insanlara bakıp onlar gibi kendimi düşünüp üzülüyorum.Her an kafamda bir düşünce bir takıntı var.Ben bunu bütün insanlarda oluyor sanıyordum ama bugün arkadaşım sen bir şeyi neden çok takıp, düşünüyorsun dedi.Hayatımı düzene koyamamamın nedeni ve sürekli streste olmamım sebebi bu mu?Birisiyle konuşunca resmen hafifliyorum bir şey düşünmediğim için
Elimde 10 adet random key paketinden gelen anahtar var. Kendim kullanmayacağım için hiç yoktan dağıtayım belki beleş diye ilgilenen olur dedim. En az 10 kişi katılana kadar beklemeyi düşünüyorum. Daha fazla katılan olursa daha iyi olur bekleriz belki bir kaç gün daha. 10 oyunun ne olduğu kazanan kişilere rastgele vereceğim için sürpriz olsun, zaten çok iyi AAA bir şeyler beklemeyin ama sıkıcı forum ortamında biraz farklılık olsun en azından.
Katılmak isteyenlerin bu iletiyi alıntı yaparak bu konu altında cevaplamaları yeterli.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.