Search results for query: *

1. xariss

I came back to play some siege in the game we hoped would be the greatest game in the history of greatest games....

There are 120 servers currently on bannerlord.
    thanks for the info, but we were talking about tw official servers xd
    if it wasn't expensive why wouldn't taleworlds do it? checkmate, dingus.
    because they're busy eating kebabs in the office. namnam
  2. xariss

I came back to play some siege in the game we hoped would be the greatest game in the history of greatest games....

that's what you think, but we have 600 million potential players in america, so at least it's a good business decision
    your iq level can equal the number of servers in bannerlord. all you do is flame. thats why im not surprised to see the tablecloth in your profile. opening a server is not expensive, what business are you talking about?
  3. xariss

Güncellemeler Hakkında

Modlar umrumda bile değil. mod yapımcıları güncelleyebilir ben oyun çıktığından beri modsuz native oynadım. sırf 1-2 mod bozuluyor diye oyunun yarım ve yetersiz kalmasını istemen çok saçma ve mantıksız. zaten güncelleme getirecek kadar çalışmıyorlar 7-24 ofiste yatıştalar 20 yılda bir kod satırı yazıyorlar bir de böyle isteklerde bulunuyorsunuz.
    Bence güncelleme gelecekse sağlam gelmeli, 1-2 ay hataları ve eklemeleri yapıp büyük güncelleme olarak gelmeli. Oyunun gidişatını etkilemeyen hataları düzeltmek için modların tekrar güncellenmesini beklemek saçma. Gerek yok bence.
  4. xariss

komplo sonucu oyun bitti

Evet, hala düzeltmemeleri komik. Komplo görevini yapmamalısın, yapmamalıydın. Bir ton sorunu var ve gram katkısı yok. Boş yere yazılmış bir senaryodan ibaret. Oyuna hiçbir katkısı yok hatta zararı var. Tam savaş açıldığında savaşa gidecekken komployu durdur görevi falan veriyor, gidemeyince bi anda 3 krallıkla savaşa giriyorsun. Tam birine barış imzalatıcam derken durmadan savaş içerisinde olan diğer lordlarının askerleri kötü olduğu için esir düşüyorlar ve bi zaman sonra bu döngüye giriyor. Yıllardır böyle, düzeltme çabaları yok; komik. Singleplayer bayadır oynamıyorum hala bu sistemin düzenlenmemiş olması komik. Hiçbir katkısı olmaması daha komik.
  5. xariss

Why?

played 2 scrims today no server problems, you guys can stop shaking now
    There has been an unsolved problem for years with TW servers suddenly crashing. Just because the 2 games you played didn't have a problem doesn't mean this problem doesn't exist. You're a headache, go away.
  6. xariss

Why?

they took active effort to make their system more scalable and their fix is flawed on release
    scalability of bannerlord multiplayer literally gutted the game limiting the number of concurrent players for years
    given the importance of the matter, if it persists for more than like 5 days then you have my permission to cry
    I have no idea what you are talking about, but the current multiplayer state of the game is worse than early access. Even the servers are not stable. Animation bugs are not fixed. Like I said, I didn't understand what you said, I translated it through deepl and again I didn't understand. It might be my fault for not understanding.
  7. xariss

Why?

After playing for 10 minutes, I got an error like “connection to the lobby was lost” and I was kicked out of the game. Unfortunately, the error has been there for hours. I hope this bug will not be solved after 3 years like the others.
  8. xariss

Why?

TW have problems with servers connection after releasing a new server patch today, the game is disconnecting every hour :v
    yeah, and the tw servers were crashing anyway. its unplayable right now
  9. xariss

Why?

no idea what are you talking about
    ok. just play bannerlord multiplayer
  10. xariss

Why?

I don't understand, they shut down the servers for a test and they say they are going to give prizes to those who participate in the test. A big event for 500 people etc. etc. I really don't understand but it doesn't matter. I participated in the beta test and I open the game and the servers...
  11. xariss

Savaşa katılmayıp askerleri gönderdiğimde lordlar hiç ölmüyor.

Bence değil. Bizim dışımızda yaşayan bir dünya yokmuş hissi veriyor. Sadece yaşlılıktan ölüyor galiba diğer karakterler.
    Katılıyorum.
  12. xariss

Lütfen artık şu modlar oyuna eklensin

Haksız olduğun için tartışmadan uzaklaşmaya çalışıyorsun.
    Başka cevap vermemişsin benden bu kadar kendin düşün yada tekrar oku şartsız her konu da haklı olmadığını artık görmeye başla belli ki kendini her halükarda haklı sanan tür insanlardansın.
    belli ki kendini her halükarda haklı sanan tür insanlardansın.
    :grin:
  13. xariss

Bak ben netim , bildiğimi ( cyberpunk ı aktif takip ediyorum ) söylüyorum 2. Mesajım da kendi kendimle çelişmiyorum. Bu mesaj dan başka cevap vermeyeceğim sana, yoruyorsun.

Oyunun durumunu bitmez bir Patch notes a değil kullanıcı yorumuna bakarak , tecrübe ederek öğrenmeni öneririm. Ha yapmazsın zorunda da değilsin ama yapana bilene de ters girmeyeceksin , derdin tartışmak ise ben daha fazla devam etmeyeceğim. Kağıt üzerinde Bannerlord da erken erişim denen bir düzeyde. Başka cevap vermemişsin benden bu kadar kendin düşün yada tekrar oku şartsız her konu da haklı olmadığını artık görmeye başla belli ki kendini her halükarda haklı sanan tür insanlardansın.
    Patch notlarında düzeltilen şeyleri görebiliyoruz. Hâlâ neyden bahsediyorsun anlamıyorum. Nerde haksızım onu da söyleyebilirsen sevinirim. Cyberpunk'ı aktif olarak sadece sen takip etmiyorsun.
  14. xariss

patch notlarının dolu olması bir şeyi değiştirmiyor, adam sana bundan dolayı bilmeden konuşma diyor. Oyun çoğu kullanıcıda daha fazla bozuldu ve çoğu problem de devam ediyor
    Patch notlarında düzetilen ve eklenen şeyleri görebiliyoruz. Tabii ki de sorunlar olacaktır fakat Bannerlord'a neredeyse iki haftada bir güncelleme gelmesi ve en fazla 7-8 tane hatanın düzeltilmesi can sıkıcı.
  15. xariss

Forumlarda takılmaya şimdi başlaman bir şey değiştirmez sadece kendi bilgisizliğini ortaya koyarsın arkadaşlarıda ayrıca kınıyorum hala bu tip insanlara cevap veriyor muyuz?
    HAHAHAHAHAHAHA
  16. xariss

Cyberpunk bütün hataları falan fixleme di takip etmediğin konular hakkında bilgi vermesen iyi olur çünkü yanlış bilgi veriyorsun. Oyunda neredeyse hiç bir şeyin değişmediğini düşünen yerli yabancı binlerce insan var.

Beyin fonksiyonların da sıkıntı var galiba? Sen adamın fikirlerine saçma diyorsun kendi fikirlerine saçma denilince ne saçma diyorsun bu bir fikir tamammmmı????

Forumlarda takılmaya şimdi başlaman bir şey değiştirmez sadece kendi bilgisizliğini ortaya koyarsın arkadaşlarıda ayrıca kınıyorum hala bu tip insanlara cevap veriyor muyuz?
    Ne anlatıyorsun? Adamın fikrine bana göre saçma dedim, arkadaşta saçma değil deyip açıklamasını yaptı. Eğer biri benim fikrime saçma derse nedenini sorarım, arkadaşta sordu/sorabilir. Böyle sert çıkışmanı anlayamadım, benimle bir derdin varsa söyle.

Cyberpunk bütün hataları falan fixleme di takip etmediğin konular hakkında bilgi vermesen iyi olur çünkü yanlış bilgi veriyorsun. Oyunda neredeyse hiç bir şeyin değişmediğini düşünen yerli yabancı binlerce insan var.
    Sadece son(29mart) patchi atıyorum; bir şey bildiğini sanıyorsun ama bilmiyorsun. Yazık.
  17. xariss

İşin komik tarafı önce 26 tane yeni savaş haritası getirip sonra "battle terrain system" getiricez demeleri, çığlık atarak o zaman neden bu haritaları yapmakla vakit kaybettiniz demek istiyorum 8 yıl boyunca böyle kaç tane vakit kaybı var acaba.
    İlk deneyimleri demek istiyorum ama kaç yıl oldu... Ben gerçekten düşünüyorum ki gerçekten büyük bir güncelleme saklıyorlar ki kaybettikleri oyuncuları geri çekebilsinler.
  18. xariss

beğenmiyosan oynama bu kadar basit(!) :smile: nasıl düşünemediniz 1 senedir foruma eleştiri falan yazıyosunuz hala :iamamoron:
    :grin:
  19. xariss

Yeni güncelleme sonrası oyun çökmesi ve ani FPS düşüşleri

Tek ben mi yaşıyorum bu sorunu? Genelde bir şeyleri yüklerken çok fazla bekliyorum ve drop yiyorum; bknz: Envantere basınca görsellerin yüklenmesi vbvb. En fazla 30 dakika oynayabiliyorum, crash yiyorum.
  20. xariss

Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Yeni güncellemeyi kurmayın arkadaşlar, son güncelleme sonrası drop sorunları, çökme, yüklenme ekranında daha uzun bekleme gibi saçma sorunlar yaşıyorum. 1.5.8 kalın, dönebilirsem ben de eski sürüme dönmek istiyorum.
Back
Top Bottom