Search results for query: *

1. karayikan

ateş ve kılıc için modlar varmı

http://forums.taleworlds.com/index.php/board,254.0.html  Buranın linkini atmak bu kadarmı zor
  2. karayikan

İlişki Konusu - "Seviyosan bence git konuş abi"

Humpel said:
    neredeyse emindim" demişsin de gönlü başkasına kaydığı için seni uzaklaştırmak istiyor da olabilir.

Başkasına aşık olmadığından eminim
  3. karayikan

Benim bir sorum olucaktı. Şimdi ben bir kıza aşığım ve uzun bir süredir ilgileniyorum.Bir ara kızında bana aşık olduğundan neredeyse emindim ama sonra birşeyler oldu ve kız ne zaman onla konuşmaya çalışam terslemeye başladı ve birkaç ay konuşmadık.Ne ise tekrar iyi oldum kızla ama bu sefer benim bir arkadaşım facebookta 3 lü toplu konuşmaya almış kızda hemen çıkmış zaten  sonra birden beni terslemeye başladı( çocuğu birşey yapmaması için en az 100 kere uyardım).İnternetde falan konuşayım dedim naber falan yazdım  hemen görürüşürüz dedi ve çıkmadı.Kıza birşey olup olmadığını sordum.Olmadığını söyledi. Daha önce benzer olaylar oldu ve birkaç ay konuşmamıştık.(Olaylar 2 günde gelişti ve O kıza sözlü olarak aşık olduğumu söylemedim anlamıştır ama :smile: )Nasıl aramı düzeltebilrim ve bu kızın bende hoşlanması konusunda ne düşünüyorsunuz?
  4. karayikan

Sansür said:
    karayikan said:
    Tenzō said:
    Çok özel değilse çarşamba ve perşembe günü ne hakkında konuştuğunuzu yazabilir misin? Belki fark ettirmeden onu gücendirmiş olabilirsin.
    Çarşamba günü havadan sudan işte sürekli şakalışıyorduk.Her  espri amaçlı söylediğim şeye gülüyordu. 

Perşembe birden bire çok soğuk davrandı bana.Sabah servise gayet güzel girdi.Ama ben iki kişilik boşyer olmayınca öne geçtim (Kafama takılan şeylerden biri bu ) Sonra akşam çok soğuk davrandı  yanı boşalınca yanına geçtim falan  morali bozuktu  onu güldürmeye çalıştım derken söyledğim şeylere tepki vermeyey başladı.Bende onu terslemeye başladım.En son espiri amaçlı birşey söyledim saçma bir cevap verdi Salak mısın sen  dedim (Tabi gülümseyerek) (Kafama takılan asıl şey)    Özel bir konu hakkında konuşmadım her zaman dediğim şeyler
    Bence hiç çekinme direk sor farketmeden yanlış bişey mi yaptım yaptıysam özür dilerim de.
    Onu yapmayı düşündüm ancak vereceiği belli ''Hayır birşey olmadı'' Bu arada birşeyi yazmayı unutmuşum Çarşamba günü kızın biri (benden 3 ondan 2 yaş küçük) laf attı siz birinize aşıkmısınız diye Onu ertesi gün  devam etti laflarına  .Bunun etkisi olmuş olabilirmiki 

(Sağolun bu arada :smile: )
  5. karayikan

Tenzō said:
    Çok özel değilse çarşamba ve perşembe günü ne hakkında konuştuğunuzu yazabilir misin? Belki fark ettirmeden onu gücendirmiş olabilirsin.
    Çarşamba günü havadan sudan işte sürekli şakalışıyorduk.Her  espri amaçlı söylediğim şeye gülüyordu. 

Perşembe birden bire çok soğuk davrandı bana.Sabah servise gayet güzel girdi.Ama ben iki kişilik boşyer olmayınca öne geçtim (Kafama takılan şeylerden biri bu ) Sonra akşam çok soğuk davrandı  yanı boşalınca yanına geçtim falan  morali bozuktu  onu güldürmeye çalıştım derken söyledğim şeylere tepki vermeyey başladı.Bende onu terslemeye başladım.En son espiri amaçlı birşey söyledim saçma bir cevap verdi Salak mısın sen  dedim (Tabi gülümseyerek) (Kafama takılan asıl şey)    Özel bir konu hakkında konuşmadım her zaman dediğim şeyler
  6. karayikan

Benim bir sorum olacak.Ben bir kızdan hoşlanıyorum kızla aramız çok iyiydi birden terslemeye başladı (bu hafta perşembeden itibaren) bugünde onda hoşlandığımı ona anlatıcaktım.Aynı servisteyiz akşam konuşalım dedim.Akşam geldi benim yanıma oturdu ama sonra konuşmamız gerektiğini unuttu.Anlamıyorum herşey güzel giderken birden terslemeye başladı ne yapmış olabilirim
  7. karayikan

Üsttekinin Müziğini Değerlendir

:grin: Güzel  9/10   

http://www.youtube.com/watch?v=5r8G3SEGIV0
  8. karayikan

İnternete bağlanılamadı

Bilgisayarımdan steam e girmeye çalışırken internete bağlanılmadığını anlatan bir yazı çıkıyor ve steam çalışmıyor.Halbuki internet var ve şuan o bilgisayardan giriyorum.Steam i silip tekrar kurmak istemiyorum  oyunlarda bir sürü save var.Bir yolunu bilen varmı?
  9. karayikan

Derebeyi Olamama Sorunum

Kara gürz görevinde isen tabiki başka bir kralığa derebeyi olamassın
  10. karayikan

Ne kadar Warband oynadın?

Warband 87 Fs 516
  11. karayikan

Ülkelerin başkentleri?

Aslında Kazaklarınki Kiev yada Sich İsveç'inki Riga olmalı
  12. karayikan

JusdWeR said:
    Beyler bir kız var. Seviyorum. Kız beni sevmiyor ama başkasını da sevmiyor. Sizce bu kıza kendimi sevdirebilir miyim? Bir de iki yıllık falan bir geçmişimiz var.

Sana nasıl davranıyor açıldığından bu yana ?
  13. karayikan

harita

Kral Faust said:
    Backspace'e basarak.
    Öğrendiğim iyi oldu Eyvallah :grin:
  14. karayikan

İsveç kralı hakkında

Muthven said:
    Hayır değil kardeşim 2. Viyana Kuşatması 1683'te oluyor. Karl Gustaf ise 1632 senesinde ölüyör. Senin bahsettiğin Sobieski ise 3. Jan Sobieski Viyana'yı kurtaran odur. Savaşın son noktalarında yetişip kurtarıyor.
    Abi Adolf Gustav değlmiydi 1634'e ölen

Birde Viyana ile İsveç ne alaka eminmisin İsveç kralın geçiğnden kitapta

Kral Carl Gustaf

Kral Jan Kasimir

Son olarak Sobieski Ateş&Kılıç'ta geçiyor. (Ataman Jan Sobieski oyunda Stratost Jobieski kitapta)
  15. karayikan

Seymen Birliği (Alımlar açıktır)

gnryldrm said:
    GrandTURK ailesi adına kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım
    Teşekkürler sizinde mübarek olsun

ürk gücü ile yaptığımız maçı  14-6 yenik tamamladık İlk hartada 10-0 yenldik o kötü oldu :grin:
  16. karayikan

Evlad-i Osmanlı

Ezio Auditore (1459) said:
    ben çıhıyom
    o kadar iyi bir devlet olsa batmazdı. yeniliklere karşı çıkmazdı.
    Her devletin bir çöküşü bir batışı vardır.Zamanında bütün devletler kendine ters gelen yenlikleri geri çevirmedimi?

Glaber said:
    ben çıhıyom
    Osmanlı bazı padişahların saçmalıkları batmasına zemin hazırlamıştır. Ayrıca iyisiyle kötüsüyle tarihimiz.
    +1   

xkocaelix89x said:
    ben çıhıyom

Dikkatli konuş derim Osmanlı olmasaydı bana göre Türkler korunamaz barınamazdı.
    Asıl Türkler olmasaydı Osmanlı  olmazdı.Zaten devleti Türkler kurmadımı?       
  17. karayikan

Medieval II:Total War Devletler Oyunu

Türkler: 58
    İskoçya: 32
    Portekiz: 12
    Timur: 2
  18. karayikan

Kırım hanlığı ile Kazak atamanlığını barıştırıp Lehliler ve Rusları ele geçirmek

SuqLaT said:
    kırımı lehlere nasıl düşman etcen bilemem
    Oyunda kitapla biraz ilgisi olan bir görev duydum :smile: En iyisi sen Kazakları al yanına Lehler'i bölüşün 4 ülke Ruslar ve Kazaklar Kırım'la savaşa olmazlarsa Lehistan'ı mahvediyorlar İsveç'lileri söyleeye gerek yok birde sen dalsan Lehistan gider sonra Ruslara saldırsan iş biter.Bu arada Lehliler yanlış bir kelime olmuş.Leh zaten ırk adıdır Türklüler demek gibi birşey bu.
  19. karayikan

Satın Aldığınıza Pişman Olduğunuz Şeyler

Nba 2010 Arkadşaımda Ps de oynadık çok beğendm gitim Bilgisyarını aldım 60 tl ye berbat çıktı
  20. karayikan

Seymen Birliği (Alımlar açıktır)

AoT_Lider_Trazzor said:
    Adamın Kendinde Başka Kimseye Hayrı Yok
    Kime dedin bunu ?

Avengerle yapığımız eğlenceyi(Maç demek istemiyorum) 20-0 yenik tamamladık Herkesin bodozlama daladığı taktik yapmadığımz çoğumuzun paslandığı ve  gördüğümüz  eğlendimiz bir maç oldu.Önemli olan eğlenmek
Back
Top Bottom