Search results for query: *

1. bones38

Ad 1257

Sürümün uyumlu mu
  2. bones38

fotograf çekme

Steam varsa F12
  3. bones38

Suriye Türkiye

Bundan bahsetmiştir. Savaş falan yok ortada.
  4. bones38

Sigara Bağımlılığı ve Psikoloji

altolgali said:
    Hepsi sadece bahane diyorum. İçip içmemek elinizde ama en sinir olduğum karizma gözüktüğünü sanıp sigara içen kısımdır..

Bende bu durumdan nefret ediyorum. Herkesin görüşü farklı tabii, bana göre sigara içmek acizliktir. Sonuçta o olmadan yapamıyorsunuz. Gece sigaranız bittiği zaman -özellikle küçük şehirde yaşıyorsanız- bir paket sigara almak için her tarafı dolaşıyorsunuz. Bu olayı ben İstanbul'a gelmeden önce çok yaşamıştım ve her seferinde kendimden utanırdım, aciz hissederdim.

Sigarayı bırakmak sizlerin de dediği gibi irade meselesi. Benim babam ve rahmetli dedem çok sigara içerdi. Babamın sigarayı bırakmasının imkansız olduğunu düşünürdüm ama iradesi sağlammış demek ki bir gün kafasına esti ve bıraktı. Maalesef dedem için aynı şeyi söyleyemem, geçen sene beynine giden damarlarından birisi tıkandığı için vefat etti. Yani sigara kurbanı oldu diyebiliriz.

Sigara benim için duygusal anlamda hiç bir şey ifade etmiyor. Aman efkarlandım sigara içeyim yok efendim mutsuzum sigara içeyim gibi şeyler düşünmem. Sadece verdiği geçici keyif ve tabii bağımlısı olduğum için içiyorum.

Bir de dudak tiryakiliği diye bir şey var. Yani adam dudağında veya elinde bir şey olmadığı zaman rahatsız oluyor. Böyle bir durumum yok çok şükür. Ama uzun süreli bağımlılık yerini tiryakiliğe bırakıyor bundan eminim. Çünkü uzun süre sigara kullanan insanlar bu süre içerisinde sigarayı azaltmaz artırırlar. Günde bir paketten bir buçuğa sonra ikiye derken insan resmen peş peşe sigara yakmaya başlar. Vücut bunu sürekli yapılması gereken bir şey olarak algılar ve eliniz otomatik olarak pakete gider. Buyrun, hem bağımlı hem tiryaki oldunuz.
  5. bones38

timsah_arena said:
    Benim çevremdeki -şuan okuldayım- arkadaşlarımın çoğu içer ama ben içmem.Demek ki sigara bana söz geçiremiyor.

brn280 said:
    Annem babam abim gözümün önünde yıllardır sigara içiyor aynı şekilde arkadaşlarımın bazılarıda. Merak edipte bir deniyim demedim.

Tebrik ediyorum.
  6. bones38

Merhaba arkadaşlar, Günümüzde yetişkin insanların büyük bir kısmı hayatında bir kez bile olsa sigarayı denemiştir. Onların dışında -benim de aralarında bulunduğum- sigara bağımlıları da azımsanamayacak derecede fazla. Sigaranın sağlığa zararları değil de sigaranın psikolojiye etkisinden...
  7. bones38

Torrent Üzerinden Mod Paylaşımı

Arkadaşlar, bu foruma yansımayacak şekilde daha hızlı mod paylaşımı için elimizde olan modları torrent haline getiriyoruz. Oluşturulan torrentler bu siteye link veya herhangi bir şekilde yansımayacak.Ayrıca bildiğiniz gibi torrentleri seed etmemiz gerekiyor, bu konuda yardımınıza ihtiyacımız var. Torrent oluşturmayı bilmeseniz bile yardım etmek istiyorsanız bana özel mesajla ulaşabilirsiniz.
  8. bones38

Kalesini alırken en zorlandığınız krallık hangisi?

Rodoklarda merdivene tırmanmak zor. Kaleye girene kadar arbaletçiler yüzünden askerlerin yarısı telef oluyor. Nordlarda da kalkan olayı sinir bozucu. Adamların bir kalkanı var töbe parçalanmıyor. Baltayla da iyi vuruyorlar.
  9. bones38

Kleidophoros said:
    Torrent teknolojisinin kendisinde bir sorun yok, bu tarz dosyaları paylaşmanızda da sorun yok.
    Ancak foruma bir torrent dosyayı koyduğumuz an arkasını alamayacağızı adım gibi biliyorum. O yüzden eş, dost arasında, kendiniz paylaşınız ama foruma getirmeyin.

Onu da düşündüm. Forumda paylaşmak değil de mbrepository'de download via torrent şeklinde bir buton olabilir.
  10. bones38

Merhaba arkadaşlar, Torrent üzerinden mod paylaşımı yapsak nasıl olur? Ülkemizde internet hızı malum. Geniş çaplı bir mod indirelim desek 700mb gibi büyük bir boyutu var. Tarayıcı üzerinden indirmek istediğimizde hem çok yavaş iniyor hem de internet bağlantısı giderse yükleme kesiliyor. Bence...
  11. bones38

YGS-LYS

Sınava girecek arkadaşlara başarılar. Mutlaka kendinizi zorlamanız lazım ama şunu unutmamak lazım her şeyin başı sağlık. Şu okula gidicem buraya gidicem diye psikolojinizi alt üst etmeyin.
  12. bones38

Orjinal Warband'ı alma

Kredi kartın varsa hepsiburada'dan veya d&r'dan sipariş verebilirsin. Oyunun sitesinden cd key aldığında çok daha fazla para ödersin ve kullanma kılavuzunu alamazsın.

http://www.hepsiburada.com/Liste/mount-and-blade-warband/productDetails.aspx?productId=oyunvidmauntblade&categoryId=1201111&SKU=OYUNVIDMAUNTBLADE

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Mount-Blade-Warband-PC/Oyunlar/Savas/urunno=0000000328293
  13. bones38

MORAL MORAL MORALLLLLLLLLLL

oktaylamapur said:
    Abov o nasıl bakış. Askerlerin aşını suyunu eksik etme, arada dinlendir, esirlerden orduna adam alma, yemek çeşitliliğini artır.
  14. bones38

Oyun Sıralaması

Captain Hood said:
    Hayır, zaten oyun hataları giderilsin diye güncelleme yapılıyor.
    Sürüm derken diğer oyunlardan bahsetmiş sanırım.

Warband'dan önce Mount & Blade var. Şu an satılmıyor galiba.
  15. bones38

kanatlı hussar

Leh şehirlerinin etrafındaki kaçaklara bak. Esirler arasında hüssar varsa kaçakları uçur hüssarı al.
  16. bones38

Diplomasi Mod - Askerlerin Ekipmanlarını Değiştirme

Kraechers said:
    Alamıyorsun sadece bakmak için.

Eyvallah
  17. bones38

Diplomasi Mod - Askerlerin Ekipmanlarını Değiştirme

Merhaba arkadaşlar, diplomasi modunda askerlerimin ekipmanlarını değiştiremiyorum. Yeni ekipmanı askerin envanterine koyduktan sonra tekrar benim envanterime geliyor. Ne yapmam gerek ?
  18. bones38

bi kaç sorum varda

Dumann said:
    duman ettim bunları

Çok hoş :grin:
  19. bones38

Freelancer Mod ; Zindandan Adam Kaçırma?

Freelancer modda zindandan herhangi bir lordu kaçıramıyorum. Yanımdaki yoldaşım kaçırmak istediğim adama saldırıyor haliyle adam orda bayılıyor. Bu bir mod hatası mı yoksa sadece bende olan bir şey mi ? Edit : Agalar sordum soruşturdum moddan kaynaklı bir şeymiş. Zaten hiç gözüm tutmamıştı...
  20. bones38

Kara Gürz - Radzwill Varşova'da yok.

Biraz bekle (bazen 10-15 gün sürebiliyor) leh şehirlerinin hanlarına bak.
Back
Top Bottom