Search results for query: *

1. Goktug Bey

Başarımlar Devre Dışı Bırakıldı

Beyler selam, internette biraz araştırma yaptım ama çözüm bulamadım, bir mod önermişler ancak mod çalışmıyor. Bu hatayı neden aldım onu da bilmiyorum hiç bir suretle mod yada hile kullanmadım. Oyunda krallıktan ayrılmadan önce save aldım belki pişman olurum diye. O kayıta tekrar dönünce...
  2. Goktug Bey

Şehrimi devretmek istiyorum.

Cevaplar için teşekkürler. Baya yardımcı oldunuz.
    O giderler öyle karşılanmaz yahu!
    Workshop in come
    1-2 haftadır oynuyorum modsuz hiç crash yemedim veya oyun buglanmadı.. Bu modu kurduğumuzda yeni save açmak zorunda kalmadan devam edebilirim değil mi?

Edit: Yeni bir soru daha geldi aklıma, açtığım dükkanın seviyesi 1 olarak görünüyor bunu nereden yükseltiyoruz? Biraz bakındım ama zamanla kendi yükseliyor diye düşündüm. Ama herhangi bir artık yok.
  3. Goktug Bey

Krallık sayfasında şehirlerin olduğu bölümde şehrini oylamaya aç ve şehri/kaleyi başka bir lorda vermek üzere oylamaya aç. Karşılığında nüfuz kazanacaksın.

Garnizonu mümkün olduğu kadar az tut. Sürekli savaşarak gelir elde etmeye çalış. Birliğini %50 2-3 seviye asker tut. Sürü seviyesini aşmaya ramak kala yük beygiri al ve şehirlerde ucuz olan malzemeyi topla pahalı satabileceğin şehirlere seyahat et. Yoldaşlarından 2 tanesinden fazlasına birlik kurdurma. Demircilikte yap sat modelini bırak şehirlerde olan görevlere odaklan.
    Oyun bundan ibaret zaten yapacak başka HİÇ birşey de yok.
    Eyvallah çok teşekkürler. Ek olarak bir sorum daha olacak. Şehrin sadakat kısmında sadakat yönelimi diye bir sistem var şehirde bekledikçe sadakat yöneliminin pozitif yönde arttığını fark ettim. Sürekli şehirde duramayacağımı göz önünde bulundurursak bunu artırmanın başka bir yolu var mı? Bu konu hakkında bilgin varsa paylaşır mısın?
  4. Goktug Bey

Dostlar merhaba, uzun zaman sonra oyuna yeniden başladım Kuzaitlere katıldım. 2 şehir ve 1 kalem var. Ben bu mülkün bir tanesini devretmek istiyorum. Aralarında mesafe çok fazla git gel sorunları yaşıyorum. Garnizon ücretleri sebebiyle zaten sürekli eksilerdeyim. Şehir garnizonunu boşaltıp başka...
  5. Goktug Bey

Bebe Ruhi'nin Maceraları.

İçinden geldiği gibi devam et, olumlu - olumsuz eleştirilere her zaman açık ol ama olumsuz eleştiriler seni vazgeçirmesin. Kim ne derse desin eğer yaptığın şey sana keyif veriyorsa yapmaya devam et.
  6. Goktug Bey

Oyun içerisinde takıldığınız kısımlar

Ana kahramanın adını değiştiremiyoruz sanırım değil mi?
  7. Goktug Bey

Sancak Editörü

Swadya krallığını yeniden kurmak isteyenler için. :wink::smile:

11.40.148.1401.1113.764.764.1.0.0.140.116.148.-435.494.766.774.1.1.0.340.116.148.-121.173.818.531.1.1.-27
  8. Goktug Bey

SAVAŞAMIYORUZ(BUG REPORT)

10 gün savaşmamak için söz vermişsin o yüzden saldıramıyorsun işte ?
  9. Goktug Bey

Zenginlerin Pc'lerini Düzeltmekten VAZGEÇ ARTIK TALEWORLDS!

Şimdilik yayıncıları izle bir kaç ay sonra optimizasyon hallolur kendin oynarsın. Bu kadar sinirlenecek bir şey ortada. Ben öyle yapıyorum.
  10. Goktug Bey

Kızıl Gece

Gökyüzü açık gri bir renge bürünmüş, ay fazlasıyla kızıldı bu gece. Gök Şaman, biraz huzursuz görünüyordu. Rüzgar, genç bir kadınının şehvetiyle çadırın giriş kapısını üflüyor, Şamanı biraz olsun ferahlatıyordu. Bugün diğerlerinden farklıydı, doğan erkek bebekler ululanacak, aileleri...
  11. Goktug Bey

Üsttekinin Müziğini Değerlendir

YusufPasha said:
    2/10 Beğenmedim.

Çok beğendiğim bir şarkıdır. 9.5/10

12. Goktug Bey

Barış İmzalma

Blood_Recons said:
    arkadaşlar nordlarla şavaştayım kendi krallığım var savaşmak istemiyorum barış yapalım diyom siz efendisi olmayan kendi namıyla topraklar yöneten biriyle barış yapmam diyolar ne yapmam gerekiyor acil!!
    Arkadaşların dediği gibi yönetme hakkın az olduğu için Kalradya'da ki Krallar seni Kral olarak tanımak istemeyecek. Savaşta üstün durumda iseler zaten barış teklifine yanaşmazlar, yanaşsalar bile en azından bir kale ve yüklü bir savaş tazminatı isterler. 
  13. Goktug Bey

Game of Thrones (İlk Sayfadaki Duyuruyu Okuyunuz)

:smile:

r9aW03.png
  14. Goktug Bey

Targaryenler tarafından dışlandığı için yeni bir hane kurup Blackfyre adını vermiş sanırım. Yeni bir hane yeni bir sancak?
  15. Goktug Bey

... said:
    Geekyapar izliyorum da Jon hakkında güzel bir detay verdi hanenin başına piçlerin geçmesi durumuyla ilgili.
    Bir hanenin başına piç geçince arma değişikliği yapılıyor mevzusu var. Targeryen-Blackfyre olayındaki gibi renklerin tersine çevrilmesi mevzusu hani. Stark bayrağı da beyaz zemin üzerine grip kurt. Jon da ters çevirirse Gri zemin üzerine beyaz kurt olacak. Hem Ghost(ki nereye kaybolduğu belli değil) hem de Robb'a Young Wolf dedikleri gibi Jon'a da White Wolf dediler. Beyaz kurt arması görebiliriz seneye.

Ramsey böyle bir şey yaptı mı?, Jon neden yapsın ki. Yada dizi de bu konuyu gözden kaçırdılar.
  16. Goktug Bey

SantaFante said:
    Şunu gördünüz mü ? Acaip bir teori. Dizi sübliminel mesaj vermiş resmen.
    Harika be. Olabilir.
  17. Goktug Bey

Pentagram said:
    Bence Jaime olacak.

Bence de olabilir. Jaime, yeminli kral muhafızı olmasına rağmen, Deli Kral'ı öldürmüştü.
    Sebep olarak da, Kral'ın Wildfire'ı kullanarak bütün şehri yok etme planları olduğunu, binlerce insanın ölmesindense kralı öldürmeyi tercih etmişti. Cersei wildfire'ı kullandı bu Jamie ile arasını inanılmaz derecede açabilir ve belkide Jaime öldürecek Cersei'yi(?)
  18. Goktug Bey

Üstteki Üyenin Avatarını Değerlendir

Sn. Başbakanımız için 10/10  :wink:
  19. Goktug Bey

Ad 1200 Unvan kaldırma

Buradan biraz araştır belki aradığını bulursun.
  20. Goktug Bey

En gerçekçi Warband modu

Oğuz Khan said:
    Mevcut Türkçe yamaları buradan bulabilirsin.
Back
Top Bottom