Search results for query: *

1. Nomadic

Resolved Ölmeyi Kapattığım Halde

Oyun içi sefer ayarlarında yok o ayar
    Yani aktif durumda gözükmüyor değil mi ?
  2. Nomadic

Resolved Ölmeyi Kapattığım Halde

Az önce eşim savaşta öldü. Bu seçenek yeni oyuna başlarken soruluyordu bende kapatmıştım bunu ancak savaşta öldü hemde çapulcular tarafından.

Ayarlardan baksana halen açıkmı
  3. Nomadic

Halkı öldürebilmek

Warband'de bile etrafa koşuyorlardı saçma da olsa, ah be taleworlds.
    Warband'da sarhoş dövüyorduk iyi oluyordu .
  4. Nomadic

Resolved Bannerlord'u Modlamak neden bu kadar zor ?

Tam sürüm çıkana kadar sağlıklı bir mod desteği beklenilemez, modlar oyunun sürümüne uyumlu olmayabilir, 1.5.4 üzerinde mod kurmakta sıkıntı yaşayan bir çok kişi var.
    Tam sürüm ne zaman çıkacak acaba, benim de aklımda deli sorular :smile:
  5. Nomadic

Combat Hareketler

Oyundaki 4 yönlü sistem bile yeterince zorken, 8 yönlü bir sistemi nasıl kullanacaksınız ?
    Bence gayet kullanılabilir.
    Normal olarak 4 yönlü + olarak tuş kombinasyonları ile yapılan hareketlerden oluşan bir sistem oluşturulabilir.
  6. Nomadic

Ne yapıyor bu sıkıntısı ne acaba

Ne insanlar var ya cidden yani oynuyorsan adam gibi oyna insanların oyununu bozmaktan ne zevk alırsın yani.
  7. Nomadic

Hayalperest miyiz ?

Elde olanla yetinmekten başka ne çare ?
  8. Nomadic

Resolved Kuman/Kıpçak Başlığını Bulamıyorum

Rica ederim iyi oyunlar :smile:
    İyi oyunlar. :smile:
  9. Nomadic

Tamam daha detaylı açıklayayım.

Şu işlemi yaptığınızda hile modu devreye giriyor. Hile modu aktifken envanterinize girdiğinizde sağ tarafta kendi eşyalarınız, sol tarafta ise oyunda var olan tüm itemlerden 10 adet bulunuyor. Sol taraftan istediğiniz itemi bulup bedavaya alabilirsiniz.

Aradığınız itemi bulup taktıktan sonra hile modunu kapatmayı unutmayın. Yine anlamadıysanız iletişime geçin. Video veya görsel atarak yardımcı olabilirim.
    Başlığı elde ettim dediğiniz yöntem ile. Çok teşekkür ediyorum, sağ olun.
  10. Nomadic

OYUNDA KARŞILAŞTIĞIM BUG'LAR

Evet kesinlikle ondan dolayı.
    Güncelleme geldikçe savemi çöpe atmak istemiyorum ordan devam ediyorum 1000+ günlük savem var yazık olmasın diye.
    Düşünmemiştim bunu muhtemelen bundan dolayıdır. Fakat Quick Talk özelliğini kullanabiliyorum savem üzerinde mesela.
  11. Nomadic

Bunu son yamalarda fixlediklerini yazmışlardı. Güncel sürüm oynadığınıza emin misiniz?
    Eski savem üzerinden oynuyorum belki de ondan kaynaklıdır. Olabilir mi acaba ?
  12. Nomadic

developer console açıp "config.cheat_mode 1" yazın. ardından envantere girip aradığınız facemask'ı alın ve envanteri kapatın. developer console açıp "config.cheat_mode 0" yazın. Hile yapmış gibi hissetmemek için 200k dinarınızı çöpe atabilirsiniz. pahalı zırhlar ne yaparsanız yapın bulunmuyor. Developer console "ctrl+é" komibnasyonu ile açılıyor.
    "Envantere girip aradığınız facemask'ı alın" kısmını açıklar mısın kardeşim envanterde tam olarak ne yapmam gerekiyor konsola ne yazarsam envanterime bu başlık gelir ?
    Teşekkür ederim.
  13. Nomadic

Bende yeni birşey keşfettim. Daha önce keşfedilmiştir belki bilmiyorum ama.
    Örneğin bir köyü yağmalıyorsunuz. Siz yağmalarken barış teklifi oylamaya sunuldu.Eğer yağma yaparken oylamaya girip onay verirseniz ve barış gerçekleşirse oylama ekranından çıktığınız zaman crash yiyorsunuz.
  14. Nomadic

Oyun içerisinde takıldığınız kısımlar

Batı İmparatorluğu'nu yıkmakla uğraşıyorum halen, görevde barışa zorla diye de geçiyor fakat haraç ödetmeme rağmen görev başarıyla sonuçlanmıyor. Güney ve Kuzey'den geçen Lordlardan dolayı çok büyük bir hal aldılar.
    Eğer görevin tamamen başarılı olması Batı imparatorluğunu yok etmekle tamamlanacaksa baya zaman alacak gibi gözüküyor.
  15. Nomadic

Merhaba arkadaşlar, Kuzait tarafında oynuyorum. 1000+ günlük karakterim üzerinden. Oyunda gördüğüm "Spiked helmet with facemask" başlığını (Kuman) hiçbir şehirde bulup satın alamıyorum. İngilizce kaynakları ve YouTube'yi taradım fakat sağlıklı bilgi edinemedim. Bilen varsa yardımcı olabilir mi...
  16. Nomadic

Rise of Empires: Ottoman - Netflix

Henüz daha ses yok diziden.
  17. Nomadic

GÖKTÜRK ÜÇLEMESİ-Alper ÇAĞLAR

Sabırsızlıkla bekliyorum. Gelse de izlesek.
  18. Nomadic

Gün İçinde Başınızdan Geçen Olaylar V2

a4 said:
    geçtiğimiz iki hafta boyunca doğu sınır hattında sıfır noktasındaydım, 10 adım ilerim başka ülkeydi. her allahın günü binbaşı, albay ile çay içip türlü türlü askeri araca bindim. askeri kamyon arkasında toz içinde kaldım. son gün de tuğgeneralle oturduk. istanbul'a döndükten sonra nisan ayında vermem gereken raporun yazılmış olan yarı kısmını sildiğimi fark ettim. sabahtan beri türlü uğraşlar ile kurtardım. stres atıp susturma yemeye de buraya geldim, hadi eyw.
    Unimoglar favorimdir. Askerdeyken az mı bindik yahu.  :smile:
  19. Nomadic

Mount and Blade 1.003 Türkçe Yama

Arkadaşlar ben heryerde aradım fakat sağlam bir link bide sağlam bir yama bulamadım %90 %100 türkçe yaması olan varsa lütfen verebilirmi şimdiden teşekkür ediyorum.
  20. Nomadic

Kırbaç

:grin: kırbac  :lol:
Back
Top Bottom