Search results for query: *

1. dangan

DOTA 2 - 7.07c

Normalde her patch i beyenirim ama bu sefer oyunun içinden geçmişler. En çok değişen meta . Ve kötü olmuş. Neyse yeni meta bence druid , wk ,tinker , stalker ve invoker ın olmuş ( unuttuğum olabilir arada.)
    Edit : en kötü dediğim çok değişiklik var bu kadar meta değişikliği kötü. Biraz supp metası olmuş :grin:
  2. dangan

[AR] Anatolian Raiders | Tencereyi ocağa ekliyoruz

TheDoctor said:
    Izmirli kardeşler 1 saatim var, karşıyakada hediyelik satan bir yer var mı?
    biz alsancak apaçileri olduğumuz için bilmiyoruz karşıyakada hediyelik satan bir yer.
    bide kemeraltına yanlız gitme. özellikle iç kısımlarında tavuk istediğinde yanında kesim direk veren kasaplar var. vahşi bir yer.
  3. dangan

DOTA 2 - 7.07c

Sarı Lagod said:
    nasıl ya dota ne zamandan beri parayla öne geçilen bir oyun oldu?
    ne yazıkki :sad: hatta siteler bile var hesap satan yada mmr boost yapılan.
    https://www.boostmmr.com/
  4. dangan

3,5mm mikrofon sorunu

valla işin gerçeği ben lenovo yetkiliservisini aradım adam birşeyler söyledi bende benim anlayabileceğim bir şekilde söylermisiniz dedim böyle anlattı :grin:
  5. dangan

Şu an ne dinliyorsunuz? (M&B (sessiz) radyo :)

Tenzō said:
    dangan said:

fazlaca garibime gitti. forumun %90 ı fazla sert müzikler dinliyor. nedenini merak ettim.

Herkes senin gibi kıytırık müzik sevdalısı değil Ender'im. :razz:

tersinden kalkmışsın galiba tenzö. gelde seni bi dününe yatırıyım bi ara.
  6. dangan

Amatör Oyun Yapımcıları

Toor said:
    dangan said:
    Videoda python 2.5 te galiba. 2.5 teki kodlar 3.1 ve üstünde çalışmıyor. daha güncel bir şey bulabilirsen hoş olur . siteyede şimdi göz atıyorum güzele benziyor, sağol onun için :smile:
    Python 2 güncel bir programlama dili zaten. Düz mantıkla hareket edip "Python 3 çıkmış. 2 eskimiştir." diye düşünme.
    yok biliyorum zaten kesinlikle o anlamda demedim. sadece 'kısmen' ben python u 3.x le öğrenmeye başladım. 2 ye göz atınca bazı kodlar uyuşmuyor. onun için demiştim aslında 3.x ile olanı varmı diye. güncelden kastım oydu.
  7. dangan

IQ Testi

Tenzō said:
    dangan said:
    162 çıktı benim IQ. Tamam fazla zekiyim lanet olsun ama 162 biraz fazla değil mi ? bana bile ?

VV5zbR.jpg
    EGOM TATMİN OLDU

edit :2 yıl önce bir merkezde yaptırmıştım ordada 155 çıkmıştı :grin:

Malum olay üzerine kontrol ettirmen iyi olmuş, benim de başıma gelse ben de kendimden şüphe ederdim.

senide teste beklerim tenzö :grin:
  8. dangan

DOTA 2 - 7.07c

sıfırlanacağını sanmıyorum. boku çıkar o zaman. mmr boost için herkes başkasına verir hesabı çok fazla çalınma vakası olur.
  9. dangan

3,5mm mikrofon sorunu

neyse ben çözümü buldum paylaşayım . dediğin aparattan aldım fakat çalışmadı. yeni nesil pc lerde hiç bir şekilde çalışmıyor 2 çizgili jaklar. çözüm ise usb den geçiyor. bir ucu usb diğer ucu üstteki resimdeki gibi olan bir aparat sayesinde mikrofonu çalıştırabiliyorsunuz. birde son olarak o aparata ses kartı deniyormuş. neyse yinede teşekkürler :smile:
  10. dangan

Amatör Oyun Yapımcıları

Bi ara merak sarmıştım. sonra kendimi bilgisayara kafa atarken buldum . zor iş o gün bu gündür saygı duyuyorum oyun yapımcılarınada :grin:
    Toor said:
    Güncel.
    https://www.youtube.com/watch?v=Y7joZ67mC6o&list=PLQVvvaa0QuDcxG_Cajz1JyTH6eAvka93C
    Videoda python 2.5 te galiba. 2.5 teki kodlar 3.1 ve üstünde çalışmıyor. daha güncel bir şey bulabilirsen hoş olur . siteyede şimdi göz atıyorum güzele benziyor, sağol onun için :smile:
  11. dangan

[AR] Anatolian Raiders | Tencereyi ocağa ekliyoruz

Kayra said:
    Havai fişek atacağım da polise mi olur Karıçların evine mi olur bilemiyorum.

Ayrıcana

Tenzō said:
    Oynamayı biliyor musun da DLC alacaksın?  :iamamoron:
    Biz senin çözemediğin strateji oyunlarının ustasıyız kardeş, iki fransızca biliyosun diye hava atma bize.
    OF MANYAK LAF
  12. dangan

IQ Testi

162 çıktı benim IQ. Tamam fazla zekiyim lanet olsun ama 162 biraz fazla değil mi ? bana bile ?

VV5zbR.jpg
    EGOM TATMİN OLDU

edit :2 yıl önce bir merkezde yaptırmıştım ordada 155 çıkmıştı :grin:
  13. dangan

Kilo vermek

benimde aynı şeye ihtiyacım vardı ve şu anda hala vermekteyim. kendini aç bırak su iç bol bol. ben 2 haftda 3 kilo kadar verdim :grin:
  14. dangan

Şu an ne dinliyorsunuz? (M&B (sessiz) radyo :)

fazlaca garibime gitti. forumun %90 ı fazla sert müzikler dinliyor. nedenini merak ettim.
  15. dangan

3,5mm mikrofon sorunu

Merhaba. dün yeni bir mikrofon aldım. 3,5 mm jak girişli bir mikrofon aldım. bilgisayarım dizüstü olduğu için sadece 1 jak girişi var ,hem mikrofon hemde kulaklık için. şimdi probleme gelecek olursak headset veya ıphone kulaklığı takınca hem mic hemde kulaklık çalışıyor. mikrofon u olmayan...
  16. dangan

DOTA 2 - 7.07c

Konu baya sessiz kalmış. Bişeyler söyleyelim bari :grin:
    Önce bi soruyla başlıyım . Omni ,doom yemiş birine repel basarak doom u engeller mi yoksa damage falan engelleyebilirmi ? Yoksa hiç etki etmezmi?
    Bide şu turnuvayı yapalım artık haftaya falan yapalım. Eğlenceli olur baya
  17. dangan

2 F16 Havada Çarpıştı

Genelde biri bu uçaklara kordinat verir ve uçaklarda o kordinata hareket eder diye düşünürsek, İki uçağada aynı kordinat yanlışlıkla verilmişse ve havanında gece olduğu gerçeğini katarsak ve bu uçakların radarlarında bir problem varsa ve pilotlarda fark etmemişlerse olabilir. Yani çok çok düşük bir ihtimal . Haberlerde olay yerinden resimlerde var ama nası başarmışlar hala merak içindeyim .
  18. dangan

DOTA 2 - 7.07c

Beyler baze tv turnuva yapıyor her hafta . Katılan varmı aramızda?
  19. dangan

Türk Polisiyle İmtihanım

Rimlos said:
    dangan said:
    Bizim arabayada aynı günde 3 kere ceza kesilmiş yanlış parketmekten . Aynı günde 3 ceza. Muhtemelen gaz parası topluyolardır.  :lol:
    Öyle iş mi olur Allah aşkına. Mutlaka çekilmesi lazımdı aracın nereye parketmiştiniz hocam?
    Valla orta refüj desem :grin: ceza kesilmesi normal ama 3 ceza ve aynı günde ...
  20. dangan

Türk Polisiyle İmtihanım

Bizim arabayada aynı günde 3 kere ceza kesilmiş yanlış parketmekten . Aynı günde 3 ceza. Muhtemelen gaz parası topluyolardır.  :lol:
Back
Top Bottom