Merhaba arkadaşlar,forumda pek aktif olamıyorum,konusu buraya uygun değilse özür dilerim,tavsiye edeceğiniz mod var mı? (Fatih dönemi olmasın sıktı artık :D,Ve gerçek harita olsun)
Modu yapan kişilere sesleniyorum;Lütfen şu haritada uç nokta yani kenarlardaki sorunu düzeltin kasma gibi bir şey var.Ve çok sık oyundan atıyor direct 7'de olmasına rağmen bilgisayarım diğer modları direct 9 da rahat kaldırırken bunda çok sık oyundan atıyor.
Zaten yunanistan ki.. Bak bi ekonomi haberlerine.. Üretim ne kadar düşmüş öğren.. Kişi başına düşen milli gelir ne kadar inmiş bi bak.. Hollanda bile bizi geçmiş.. Şuan akp ülkeye zarar.. Zarara uğratıyorlar.. İstediğiniz kadar bağırın yok Akp olmasa ülke batar diye.. Asıl şuan batıyor.. Rakamlar gerçeği söylüyor..
Ondan iyi politikacı yok,keşke chp için Muharrem ince geçseydi,o daha iyi kemalden.Ama bizim için yine iyi oldu adam zaten hep kaybediyordu ilk defa kazandı.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.