Search results for query: *

• Users: fth11
  • Order by date
  1. Klan rengi değiştirme.

Kingdom Color Changer adında bi mod vardı. Deneyebilirsin.

Bir de banner editörden kullandığın bannerlardan kaynaklanıyor olabilir bu sorun.
    evet hocam büyük ihtimal banner editorden kaynaklanıyor. dediğin modu da deneyeceğim teşekkürler
  2. Klan rengi değiştirme.

Arkadaşlar benim sancağımın zemini siyah fakat aldığım klanlarda alt zemin mor oluyor. Şehirleri, kaleleri, klanları hangisi benim olduğunu anlayamıyorum. Bunun bir çözümü yok mu ya da aynı sorunu yaşayan var mı?
  3. Klan Banner Sorunu

Bu sorunu bende yaşıyorum ama bende bağlı klanların bayrakları tamamen siyah görünüyor. Hatta onlara verdiğim yerleşim yerlerinde de tamamen siyah görünüyor, kendi klan simgeleri bile görünmüyor.
    Anlamadım neden böyle bir sorun var ama oyun zevkim kalmadı. Diğer imparatorluklarla aynı renk gibi aldığım şehirleri bana ait klanları anlayamıyorum
  4. Klan Banner Sorunu

Sanırım siteden kaynaklı. Sitede oluştururken mor ayarlamış olabilirsin.
    bir çok farklı renk denedim hepsi aynı hocam
  5. Klan Banner Sorunu

cevap verebilecek kimse yok mu arkadaşlar ??
  6. Klan Banner Sorunu

Arkadaşlar oyunda benim klanlarımın bannerları benimkinden farklı görünüyor benimki türk bayrağı şeklinde fakat klanlarımınki alt zemini mor. Haritada gezerken hangisi benim klanım anlayamıyorum. Ayrıca haritada sahip olduğum yerler de benimkinden farklı görünüyor. Lütfen yardımcı olur musunuz ?
  7. Herkeste Olması Gereken "Bugsız" Modlar Listem (e1.1.2)

hocam dll sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra engellemeyi kaldır seçeneği yok. yapmazsam da dediğin gibi crash yiyorum. ne yapmam lazım ?
  8. Herkeste Olması Gereken "Bugsız" Modlar Listem (e1.1.2)

Tamam sormak istediğim buydu teşekkürler :grin: @WouLinX
  9. Herkeste Olması Gereken "Bugsız" Modlar Listem (e1.1.2)

Güncel oyunda çalışıyor mu yoksa sadece belli sürümlerde mi çalışıyor ?
  10. Krallık kuramayacak mıyım?

e1.1.0 versiyonunda olmalı yani. Launcherın sol alt köşesinde yazar. Değilse internette betaya nasıl geçileceği anlatılıyor.
    çok teşekkür ederim kardeşim.
  11. Krallık kuramayacak mıyım?

Oyun beta sürümünde olmalı. Modu da Modules klasörünün içine atıp launcherda mods kısmından aktif etmen gerekiyor.
    beta sürümü derken hocam? kusura bakma yabancıyım bu alana.
  12. Krallık kuramayacak mıyım?

Kingdom Creator modu ile kurabilirsin.
    modu indirdim, oyunun kurulu olduğu yere atacağım başka bir şey yapmama gerek var mı ?
  13. Krallık kuramayacak mıyım?

Arkadaşlar merhabalar.. Oyunda 10 tane kralla görüştüm sancağı topladım ardından sancağı güney krallığına teslim edip şu anda aynı krallıkta paralı askerim 1 tane kalem 1 tane şehrim var. 2 kervan ve 2 tane de dükkan satın aldım şu anda gelirim de çok iyi her şey yolunda. Benim sormak istediğim...
  14. Krallık Olmak ?

Bu modu yükleyebilirsin
    aynı sorun bende de var ben de güney imparatorluğunda paralı askerim ama krallık kuramıyorum çünkü sancağı başka krala teslim ettim. Bu mod ile krallık kurarsam şu anda bende olan 1 kale ve 1 şehir benim mi olacak ve krallık kurabilecek miyim ?
  15. Yanlış mı oynuyorum?

Bi krallık bana kale vermişti o krallıktan ayrıldım fakat kale bende kaldı
    krallık kurabildin mi yani ? senin krallığın görüldü mü oyunda?
  16. Yanlış mı oynuyorum?

Sanırım bir krallığa giriyorun sonra girdiğin krallığa düşmnolan krallıkların kale ve şehirlerini Feth edicence o kale yada şehri sana veriyorlar sonra sen krallıktan ayrılınca o kale veya şehir sende kalıyor.ben oynadığım kadarıyla bunu anladım.
    sen de böyle mi oldu hocam ? eğer öyleyse hemen ayrılıcam krallıktan :grin:
  17. Yanlış mı oynuyorum?

hayır bannerı krala verdiysen kuramazsın. Banner sende kalmalıydı kendi krallığın için.
    Ustam tamam da oyun bizi bununla ilgili hiç yönlendirmiyor ki. Ayrıca bana o görev verildiği zaman gücüm bir kale yada şehir kuşatmaya yetmiyor ki ben krallık kurayım. Şimdi ben bulunduğum krallıktan ayrılıp bir kale ya da şehir kuşatsam da krallık kuramıyor muyum ? Krallık kurmam için tekrardan yeni bir hesap mı açmam lazım?

Kusura bakma çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim.
  18. Yanlış mı oynuyorum?

Oyunda banner görevi var belirli bir süre içerisinde yapman gerekiyor 3 parça banner oyun başında bir tane ile başlıyorsun sonra 10 lordla konusuyorsun sonra istiana ve arzagosla konuşup 2 sığınağa girip kalan 2 banner parçasını ele geçiriyorsun sonra gidip herhangi bir krallığa bağlı değilken kale veya şehir fethediyorsun bir kaç alt şartıda var partini 100 kişiye filan çıkarma gibi krallığın kurulmuş oluyor tabi bunları oyun süresiyle 10 yılda yapman lazım yoksa görev iptal oluyor krallık kuramıyorsun.
    ustam ben zaten o görevleri yaptım. Sancağı da Güney imparatorluğu kralına teslim ettim. Şu anda Güney krallığında lordum. Şimdi ben bu görevden ayrılıp kendi krallığımı kuramayacak mıyım yani ?
  19. Yanlış mı oynuyorum?

Eğer İstiananın görevini kabul ettiysen imparatorluğu desteklemen lazım . Arzagosun görevin evet dersen imparatorluğa karşı savaşman lazım
    peki şimdi benim kendi krallığımı kurmam için ne gerekli ? Şimdiki krallıktan ayrılıp kendim bir kale mi fethetmem lazım ?
  20. Yanlış mı oynuyorum?

Şehire vali atamak özellikle şehir veya kaleyle aynı kültürden bağlılığın refahın vs yükseldiği için gelirinde yükseliyor idareciliği yüksek bir yoldaş veya idareciliği yüksek eşin varsa onu ataman faydalı olur.
    anladım çok teşekkür ederim.
Back
Top Bottom