evet hocam büyük ihtimal banner editorden kaynaklanıyor. dediğin modu da deneyeceğim teşekkürler
Anlamadım neden böyle bir sorun var ama oyun zevkim kalmadı. Diğer imparatorluklarla aynı renk gibi aldığım şehirleri bana ait klanları anlayamıyorum
bir çok farklı renk denedim hepsi aynı hocam
çok teşekkür ederim kardeşim.
beta sürümü derken hocam? kusura bakma yabancıyım bu alana.
modu indirdim, oyunun kurulu olduğu yere atacağım başka bir şey yapmama gerek var mı ?
aynı sorun bende de var ben de güney imparatorluğunda paralı askerim ama krallık kuramıyorum çünkü sancağı başka krala teslim ettim. Bu mod ile krallık kurarsam şu anda bende olan 1 kale ve 1 şehir benim mi olacak ve krallık kurabilecek miyim ?
krallık kurabildin mi yani ? senin krallığın görüldü mü oyunda?
sen de böyle mi oldu hocam ? eğer öyleyse hemen ayrılıcam krallıktan
Ustam tamam da oyun bizi bununla ilgili hiç yönlendirmiyor ki. Ayrıca bana o görev verildiği zaman gücüm bir kale yada şehir kuşatmaya yetmiyor ki ben krallık kurayım. Şimdi ben bulunduğum krallıktan ayrılıp bir kale ya da şehir kuşatsam da krallık kuramıyor muyum ? Krallık kurmam için tekrardan yeni bir hesap mı açmam lazım?
ustam ben zaten o görevleri yaptım. Sancağı da Güney imparatorluğu kralına teslim ettim. Şu anda Güney krallığında lordum. Şimdi ben bu görevden ayrılıp kendi krallığımı kuramayacak mıyım yani ?
peki şimdi benim kendi krallığımı kurmam için ne gerekli ? Şimdiki krallıktan ayrılıp kendim bir kale mi fethetmem lazım ?