konuyu kilitlemeden önce bir sorum daha var bu oyuna yeni yoldaş ekledim ama hanları geziyorum hiç çıkmıyor neden olabilir bir hata mı var.Diğer yoldaşların troop düzeni nasılsa aynısını yaptım
ben o dediklerinin hepsini yaptım ama ranged e tik koymamıştım daha denemedim ama olmuştur heralde konuyu ben kilitliyemiyorum yetkili birisi kilitleyebilir
o geliştirme yerini boş bırak nord championun geliştirme yerine yeni ekledğin askeri yaz
ve bu tarz sorular için mod yapımcıları sorru cevap konusunda milletten yardım alabilirsin
kardeşim çok teşekkürler sorun ordaymış halletim ve oldu sadece verdiğim ekipmanları bazen giymiyorlar ya zırhı ya da çizmeyi onu da bi şekilde halledirim
Arkadaşlar ben kendimce mini mod yapıyorum sadece askeri sistemle ilgili yani krallıklara yeni askerler ekliyorum.Freelancer'in üstüne yapıyorum.Morghs ile herşeyi ayarladım(krallık,itemleri,level v.s) kodu troops.txt'nin sonuna ekledim boşluk bıraktım 930'u 931 yaptım kaydettim sonra morgh tan...
Arkadaşlar ben kendimce mini mod yapıyorum sadece askeri sistemle ilgili yani krallıklara yeni askerler ekliyorum.Freelancer'in üstüne yapıyorum.Morghs ile herşeyi ayarladım(krallık,itemleri,level v.s) kodu troops.txt'nin sonuna ekledim boşluk bıraktım 930'u 931 yaptım kaydettim sonra morgh tan...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.