Search results for query: *

1. Son güncellemeden sonra oyuna girememe

Ben cevap yazdıktan sonra oyundan çıktım çünkü eski kayıdım gitti onca emek verdiğim o yüzden oynayasım yok şu an oyunu :grin:
    Yani bilmiyorum bana da belki crash gelebilirdi.
    Ama dediğin gibi bence de son güncellemeden sonra oldu, benim güncelleme gelmeden önce süperdi her şeyi ayarladım ve ne zaman güncellesem bozuluyordu.

Aynen dediğiniz gibi tek crash var o da bu şekilde :grin:
    Hocam 1.5.7 yaması geldi inşallah düzelmiştir çökmeler heyecanla bekliyorum şu an.
  2. oyunda takılma

Benzer bir sorun bende de var. Konusunu açmıştım. Son güncellemede de durum düzelmemiş. Sorun kesin oyunda diye düşünüyorum artık.
    Bahsettiğim konu: https://forums.taleworlds.com/index.php?threads/son-patchten-sonra-oyun-30-fpsi-geçmiyor.436904/#post-9618653
    Hocam bence de oyundan kaynaklı çünkü sizin konunuzu da inceledim bilgisayarınız gayet yeterli gözüküyor grafik ayarlarını düşürseniz de takılmaların donmaların geçeceğini düşünmüyorum. Sonuç itibariyle yapımcıların buna bir çözüm bulacağını düşünüyorum ama her şeyden önce oyundan atma crash hatası gibi şeylere bir an önce çözüm bulmaları lazım. Sonuçta oyun çıkalı 10 ay olacak bu sürede oyunu içine eklemeler, bug düzeltmeleri, hata ayıklamaları olası şeyler fakat oyunun kapanması, launcher hatası, sistem gereksinimleri yeterli olsa da oyuncuyu rahatsız edecek derecede donma kasma vs. olması cidden fazlasıyla can sıkıcı artık acil çözüm bulunması gerek..
  3. oyunda takılma

dün güncellemeden sonra oyun takıla takıla ilerlemeye başladı acaba tek bende mi var sorun
    Hocam bende güncellemeden önce de takılmalar oluyordu bilgisayardan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sistem gereksinimlerini karşılıyor sonuçta. Grafik ayarlarını low'a aldım fakat yine de takılıyor :sad: . Sen yine iyisin hocam takıla takıla da oynuyorsun son güncellemeden sonra ben de dahil çok fazla oyuncu eski kayıtlarını oynamaya kalktığı zamanlar crash hatasıyla karşı karşıya kalıyor.
  4. Son güncellemeden sonra oyuna girememe

Ben 1.5.5 oynadım en son hocam oyun yüklü değil şuan. Dediginiz olay crash bu arada crash veriyor oyun ama neden veriyor anlayamadım.
    Hocam crash konusunda bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Oyunu yüklediğinizde hata verip vermediği üzere geri bildirimde bulunursanız çok iyi olur. Unnamedx hocamın da benim de denediğim gibi maalesef eski kayıtları oynamaya kalktığımızda crash hatası veriyor. Gitti onca emek :sad:
  5. Son güncellemeden sonra oyuna girememe

Şimdi denedim eski kayıtlarımla oynayayım derken modlarımı de aktifleştirdim ancak oyun crash verdi, neyse dedim bu sefer de modsuz eski kayıdıma gireyim dedim yine crash verdi.
    Sanırım bazı modlarla uyuşmamaya başladığından crash veriyor olabilir.
    Yeni sefer açtım ve ardından zaman geçirdim harita da şehirde hiçbir hata vermedi halende devam ediyor zaman geçiyor. Rica ederim :smile:
    Hocam ben de sizin gibi yeni sefer açtım. 10 dakika boyunca dolaştım haritada hiçbir sıkıntı olmadı. Sonra yeni seferi kaydettim ve ardından yeni kayıta tekrar girdim 10 dakika boyunca yine haritada dolaştım ve savaştım standart takılmalar dışında hiçbir hatayla karşılaşmadım. Ayrıca yüklediğim moddan kaynaklı olabilir demişsiniz fakat ben herhangi bir mod yüklememe rağmen ben de crash hatası aldım bundan dolayı bence hatanın gerçekleşmesi yükelenen modlardan kaynaklı değil. Kısacası yeni gelen güncellemeyle eski kayıtları oynama kalktığımızda crash hatası alıyoruz..
  6. Son güncellemeden sonra oyuna girememe

Bilemiyorum onu arada bana da geliyordu.
    Hocam son güncellemeden sonra oynamayı denediniz mi? Acaba bendeki gibi siz de güncellemeden sonra sefer haritasında gezinirken bu hata mesajıyla karşılaştınız mı merak ettim :smile:
  7. Son güncellemeden sonra oyuna girememe

Şimdi denedim eski kayıtlarımla oynayayım derken modlarımı de aktifleştirdim ancak oyun crash verdi, neyse dedim bu sefer de modsuz eski kayıdıma gireyim dedim yine crash verdi.
    Sanırım bazı modlarla uyuşmamaya başladığından crash veriyor olabilir.
    Yeni sefer açtım ve ardından zaman geçirdim harita da şehirde hiçbir hata vermedi halende devam ediyor zaman geçiyor. Rica ederim :smile:
    Hocam crash hatası dediğiniz acaba şu şekilde gelen mesaj mı: "The application faced a problem. We need to collect necessary files to fix this problem. Would you like to upload these files now?". Crash hatasından kast ettiğiniz tam olarak nedir? Daha önce karşılaşıp karşılaşmadığıma emin değilim o yüzden soruyorum :smile:
  8. Son güncellemeden sonra oyuna girememe

Genelde epic games bazen oyunu açarken steam ile ilgili bir hata veriyor ondan öyle diyorlar.
    Hocam o dediğiniz şeyden haberim yok fakat ben sefer haritasında gezinirken şu hata mesajını alıyorum: "The application faced a problem. We need to collect necessary files to fix this problem. Would you like to upload these files now?". Bu mesajın altına Yes/No şeklinde seçenekler görünüyor.
  9. Son güncellemeden sonra oyuna girememe

Valla ben de oyunun sorununu çözdüm girdi ancak ne yeni sefer açtım ne de eski kayıdımdan başladım, yani daha oynamadım oynadığımda eğer atarsa geri dönüş yaparım bakalım bende de olacak mı diye.
    Hocam oyunun açılış sayfasında bende de sorun olmuyor dediğim gibi sefer haritasında gezinirken aniden hata mesajı verip kapanıyor oyun. Oyunu Epic Games' ten satın alanlar için bu hatanın gerçekleştiğini iddia edenler var fakat ben bunun doğru olmadığını, oyunun kendi güncellemesinden kaynaklı olarak hata olduğunu düşünüyorum. Acaba oyunu eski kayıtlarınız üzerinden oynayarak hata olup olmadığını deneyebilir misiniz? Denediğiniz zaman haber edin lütfen. Teşekkür ederim :smile:
  10. Son güncellemeden sonra oyuna girememe

@MArdA TaleWorlds
    Sorunu en sonunda çözdüm ve kendi çözümüm ise şu şekilde;
    https://hizliresim.com/ux8Ay9 bu resimdekiler şu klasördeki dosyalardır; \bin\Win64_Shipping_Client

Şimdi ben bu resimdeki dosyalara bakarak kendi dosyamın içindekileri de aynısını yaptım yani bende olanlar resimde yoksa siliyorum ya da yedekliyorum, eğer resimdeki dosyalardan bir tanesi bile ben de yoksa indirip atıyorum \bin\Win64_Shipping_Client klasörüne böyle yaparak Launcher ekranını açmayı başardım ancak oyuna girince crash yiyordum.

Bu sefer de oyunun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım ve oyuna tekrar girmeyi denedim ve oyun sorunsuz açıldı.
    @emptylowetr sen de bir dene istersen.

@MArdA TaleWorlds @Reserfer5 ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler.
    Hocam eksik olan dosyaları nereden indirdiniz?
    Edit: Hocam dediğiniz gibi eksik dosyaları sildim sadece "steam_appid" adlı dosya eksikti onu nereden indireceğimi bulamadım. Bu işlemler yaptıktan sonra oyunu başlattım fakat oyun tekrar kapandı. Sonrasında dediğiniz gibi doğrulama işlemini yaptım ve tekrar oyunu başlattım. Ama sefer haritasında gezinirken oyun hata verdi ve kapandı. Ben de Bannerlord içerisindeki dosyaları inceledim ve gördüm ki sildiğim dosyalar doğrulama işleminden sonra tekrar yüklenmiş. Ne yapacağımı bilemedim ağız tadıyla oynayamadım oyunu.
  11. Bannerlord son yamadan sonra oyundayken kapanıyor hata veriyor

Merhabalar dün gece gelen e1.5.6 yamasından sonra oyunda birtakım hatalar oluştu. Öncellikle gece gelen yamadan sonra launcher çalışmadı. Ben de dosya içerisindeki Bannerlord.native kısayolu üzerinden giriş yaptım. Oyuna bundan 2-3 saat önce yeni bir güncelleme geldi. Bu sefer de launcher...
Back
Top Bottom