Hocam 1.5.7 yaması geldi inşallah düzelmiştir çökmeler heyecanla bekliyorum şu an.
Hocam bence de oyundan kaynaklı çünkü sizin konunuzu da inceledim bilgisayarınız gayet yeterli gözüküyor grafik ayarlarını düşürseniz de takılmaların donmaların geçeceğini düşünmüyorum. Sonuç itibariyle yapımcıların buna bir çözüm bulacağını düşünüyorum ama her şeyden önce oyundan atma crash hatası gibi şeylere bir an önce çözüm bulmaları lazım. Sonuçta oyun çıkalı 10 ay olacak bu sürede oyunu içine eklemeler, bug düzeltmeleri, hata ayıklamaları olası şeyler fakat oyunun kapanması, launcher hatası, sistem gereksinimleri yeterli olsa da oyuncuyu rahatsız edecek derecede donma kasma vs. olması cidden fazlasıyla can sıkıcı artık acil çözüm bulunması gerek..
Hocam bende güncellemeden önce de takılmalar oluyordu bilgisayardan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sistem gereksinimlerini karşılıyor sonuçta. Grafik ayarlarını low'a aldım fakat yine de takılıyor . Sen yine iyisin hocam takıla takıla da oynuyorsun son güncellemeden sonra ben de dahil çok fazla oyuncu eski kayıtlarını oynamaya kalktığı zamanlar crash hatasıyla karşı karşıya kalıyor.
Hocam crash konusunda bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Oyunu yüklediğinizde hata verip vermediği üzere geri bildirimde bulunursanız çok iyi olur. Unnamedx hocamın da benim de denediğim gibi maalesef eski kayıtları oynamaya kalktığımızda crash hatası veriyor. Gitti onca emek
Hocam ben de sizin gibi yeni sefer açtım. 10 dakika boyunca dolaştım haritada hiçbir sıkıntı olmadı. Sonra yeni seferi kaydettim ve ardından yeni kayıta tekrar girdim 10 dakika boyunca yine haritada dolaştım ve savaştım standart takılmalar dışında hiçbir hatayla karşılaşmadım. Ayrıca yüklediğim moddan kaynaklı olabilir demişsiniz fakat ben herhangi bir mod yüklememe rağmen ben de crash hatası aldım bundan dolayı bence hatanın gerçekleşmesi yükelenen modlardan kaynaklı değil. Kısacası yeni gelen güncellemeyle eski kayıtları oynama kalktığımızda crash hatası alıyoruz..
Hocam son güncellemeden sonra oynamayı denediniz mi? Acaba bendeki gibi siz de güncellemeden sonra sefer haritasında gezinirken bu hata mesajıyla karşılaştınız mı merak ettim
Hocam crash hatası dediğiniz acaba şu şekilde gelen mesaj mı: "The application faced a problem. We need to collect necessary files to fix this problem. Would you like to upload these files now?". Crash hatasından kast ettiğiniz tam olarak nedir? Daha önce karşılaşıp karşılaşmadığıma emin değilim o yüzden soruyorum
Hocam o dediğiniz şeyden haberim yok fakat ben sefer haritasında gezinirken şu hata mesajını alıyorum: "The application faced a problem. We need to collect necessary files to fix this problem. Would you like to upload these files now?". Bu mesajın altına Yes/No şeklinde seçenekler görünüyor.
Hocam oyunun açılış sayfasında bende de sorun olmuyor dediğim gibi sefer haritasında gezinirken aniden hata mesajı verip kapanıyor oyun. Oyunu Epic Games' ten satın alanlar için bu hatanın gerçekleştiğini iddia edenler var fakat ben bunun doğru olmadığını, oyunun kendi güncellemesinden kaynaklı olarak hata olduğunu düşünüyorum. Acaba oyunu eski kayıtlarınız üzerinden oynayarak hata olup olmadığını deneyebilir misiniz? Denediğiniz zaman haber edin lütfen. Teşekkür ederim
Hocam eksik olan dosyaları nereden indirdiniz?