Search results for query: *

1. [WB][SP] Cihat ve Haçlılar v6 Çıktı !!!

200 nam olmadan salona giremiyoğrum köle satamıyorum vs vs oyunun başlangıcı işkence gibi boş boş nam kasıyorum para sıkıntısı cok fazla bence biraz kolaylaştırmalısın.
  2. Nişan Alma

SooNationaL said:
    Benim taktiğim şu nişangahın tam ortasına denk getiriyorum içimden 2 3 saniye sayıp vuruyorum genellikle tutuyor . Tabi mermi random gidebiliyor yani yön değişiyor felan bazen omuzlarada nişan alarak tutturuyorum . Uzaktayken biraz zor bizim modda mermi izi vardı merminin nereye gittiğini gösteriyordu baya yukarı tutman lazım tutması için mermi izine göre söyledim .
    saolun hocam denicem
  3. Nişan Alma

Merhaba; Nasıl düşmanı büyük olasılıkla vurabilirim? attığım her mermi dağa taşa gidiyor. NW yi arada indirip beceremeyince silerdim bu sefer öğrenmeye kararlıyım.  :roll:
  4. 1 Mayıs İşçi Bayramı

Yağma Yok Sosyalizm Var!
    1 Mayıs emekçi bayramı kutlu olsun
  5. serial girme yeri

steam hesabımı kuzenime verdim lys için kardeşim içinde mb nin eski sürümlerinden birini crackli olarak yükledim MP oynamak istiyor taleworlds sitesinden 1.167 versiyonunu yükledim şimdi ama serial yazma yeri gelmiyor crackli kaldı galiba  nasıl düzeltebilirim ? edit:çözdüm...
  6. Siyasi Tartışma

beni en çok üzen kılıcdaroğlunun koalisyon umudu olması :sad: bence hedefleri hdp barajı geçemezse chp  30 u geçmek olmalı
  7. Düzenli ordu kurma

cok teşekkürler bir de tımarlıdan ve tüfekciden baska bir sey lazım mı?
    edit:troop tree yi bulamadım elinde olan biri atabilirmi
  8. Düzenli ordu kurma

arkadaslar osmanlı modunda oynuyorum suan 30 askerim var yarısı handan yarısı köylerden alma 80nam var para sıkıntım yok asker masrafları için dükkan kurdum yagmalardan gelen parada yanıma kalıyor acıkcası suan ne yapmam lazım amacı 150 nam yapıp derebeyi olmak yeterli güç ve derebeylerini...
  9. Akit Gazetesi Binasından Ülkücülere Ateş Açıldı

artık mhp liler bile su komünistlerden daha sevimli geliyor
  10. Roboski Katliamı

bir kere bilede üzülmedim bir cok kez pkk sınırı bu yöntemle geçti kurunun yanında yaşta yanarmış misali kimse kusura bakmasın onlarda potansiyel terorist
    (bir bölgede terör varsa o bölgedeki herkes suçludur)
  11. Türk Yapımı MMOFPS ZULA (Açık Beta Başladı)

kayıt oldum fakat indirme yeri hala gelmedi neyse ama RİP karşısında pek şansı yok şayet söz verdikleri gibi ağustos ta acsalardı suan azımsanmayacak kadar oyuncusu olabilirdi
  12. Rönesans Krallıkları-Bir Ortaçağ Multiplayer Oyunu.

yıllarımı verdigim oyun seviye 3 te bırakmıstım biraz aktif olsa on numara şimdi tekrar baslamıstım agustos sonlarıydı baktım meyhanede 1 kisi bile yok
    eskiden 1 2 tanesi kesin doluydu iş bulmama şansın yoktu şuan 2 gün iş bulamadım belediye ve 3 adamdan baska iş veren yok kasaba 4 5 günde bi isyancılara geçiyor 1 eyalet silinmiş
    tadı kalmamış
  13. Fargo (Dizi)

2 bölüm izledim gerçekten güzel bir dizi o ezilen adamda sanki kendimi gördüm bi an
  14. Okul Meseleleri

9 da ders baslıyor 16.10 da bitiyor sorun bizde galiba cidden okuldan sogudum 50dk yollarda geciyor aksamda ders calısıyorum 1 2 saat kendime vakit ayırabiliyorum o kadar

tekrar sorumu yazayım

merhabalar ben diyetisyen olmak istiyorum ygs2 den alıyor
    ygs de basarı yaparsam lys deki basarım önemlimi sonucta ygs2 de yeterli puan almısım?
  15. League Of Legends | 6. Sezon

ligler ne zaman baslayacak sıkı HWA lıyım merak ediyorum
  16. Okul Meseleleri

merhabalar ben diyetisyen olmak istiyorum ygs2 den alıyor
    ygs de basarı yaparsam lys deki basarım önemlimi sonucta ygs2 de yeterli puan almısım?
  17. Neo-Nazizm, Faşizm, Komünizm

Merhabalar

Komunist yada sosyalist olan varsa neden olduklarını yazabilirmi neden bilmiyorum ama 1  2 ay içerisinde asırı derecede milliyetci duygularım kabardı belkide faşistim ülkenin basına geçsem büyük katliamlar yaparım umrumda olmaz galiba psikolojim bozuluyor
  18. Shocked

8mb ttnet kullanıyorum akk geçmedigi sürece 900 1mb civarı geçtigi zaman 300 civarı 60lira
  19. League Of Legends | 6. Sezon

oyunu sinir krizine girip bırkamıstım sıfır hesapla geri döndüm bakalım eskiden adc dim ama supla uyumsuzluk cok fazla oluyor 1v1 de her türlü alırım adamları diyerek yeni mevkim solo dur
  20. Kota Dostu Oyunlar

kotalı nette online oyun tavsiye etmem
Back
Top Bottom