Search results for query: *

1. stRayker

Kar' a geçemiyorum.

Beyler kâr etmenin yolu karavandır. Yanınıza aldığınız kahramanların hepsini karavanlara verin. 15kya acımayın verin. İleriye dönük muazzam gelirleri oluyor. Sürekli haydut sığınağı ve köylerde kaçak avcı görevlerini kovalayın deli para kasarsanız. Yalnız sığınıklarda adamlarınızı iyi yönlendirip biraz sorumluluk alıp ön planda kalmazsanız pert olabilirsiniz. 40-50 adamdan sonra da daha fazla asker almayı kesip ordunuzda ki birlikleri geliştirin. başlangıç olarak kesinlikle okçu ve atlı okçuyu çoğunluk tutun. Krallığa girin ve büyük ordulara katılıp ganimet toplayın. Bende şuan 4000 nüfuz 4 dükkan 5 kervan 2 kale 1 şehir 7 tane köy var. param şuan 1.10m'i geçti. Ardımda 180 asker var. Bu şekilde kastım.
  2. stRayker

Şehirlerde Güven Üretim ve Refah Sorunu

Öncelikle selamlar. Oyunda henüz 33 saati devirebildim fakat bazı fark ettiğim dengesizlikler var direkt oyun dizaynının hatalı olduğunu düşündüğüm kısımlar var. Neredeyse 4. ve ya 5. save üzerinden söylüyorum bunları. Her güncelleme ile yeni save açtım ne olur ne olmaz diye. Kendi şehrimin...
Back
Top Bottom