Search results for query: *

• Users: julln
  • Order by date
  1. julln

Need More Info new game crash

@kagaminerin21 I could not able to find the crash on our database. Can you crash and use the crash uploader again?

Bu hatayla alakalı bir konu açtınız mı acaba? Açtıysanız bağlantısını bana iletebilir misiniz? Açmadıysan yeni bir konu açabilir misiniz bu hatayla ilgili?
  2. julln

Need More Info Video_Scheduler_Internal_Error

Özet : Oyunu başlattığımda oyunun tek veya çok oyunculu kısmına kadar sorun yoktu o ekranda tek oyunculuyu seçtikten sonra bilgisayarım mavi ekranda "Video_Scheduler_Internal_Error" hatası verdi kısa süren bir tarama yaptıktan sonra tekrar açıldı. Sonrasında oyuna girmeyi tekrar denediğimde...
  3. julln

Need More Info new game crash

Özet : Oyun, yeni oyunu başlat'a tıkladıktan sonra birkaç saniye sonra çökmeye devam ediyor. yükleme ekranına gelir, yükleme simgesi donar ve yaklaşık 5 saniye tekler ve ardından oyun masaüstüne çöker. Bu sorunu yaklaşık bir aydır yaşıyorum ve neredeyse her seferinde kilitlenme dökümü gönderdim. Yeniden yükledim ve hala şansım yok. Windows ve tüm güncellemeler güncel.
    Nasıl Yeniden Üretilir :
    Sahne Adı (ilgiliyse):
    Medya (Ekran Görüntüleri ve Video):
    Bilgisayar Özellikleri :
    İşletim Sistemi: Windows 10 pro
    GPU: 2070 süper oc
    GPU Sürücü Sürümü:
    CPUi7 9700k
    RAM: 16
    Anakart: z390a
    Depolama Aygıtı (HDD / SSD): 4tb hdd
    Aynı sorunu ben de yaklaşık 1 haftadır yaşıyorum. İlk başta "Video_Scheduler_Internal_Error" şeklinde bir hata aldım ondan sonra da hiç çalışmadı. Güvenlik duvarından baktığımda kritik hata sınıfında yer alıyor. Engellemeyi de kaldıramıyorum.
  4. julln

Need More Info Hata yardım

Bugün bir güncelleme gitti Epic üzerindeki sürüme. Oyunu güncelleyip tekrar deneyebilir misiniz?
    Merhabalar ilginiz için teşekkür ederi. Bilgisayarımı formatlayıp temiz kurulum yaptıktan sonra hala aynı problemi yaşamaktayım herhangi bir düzelme olmadı. Bu sorun ile ilk karşılaştığımda öncesinde giriş yapmak istediğimde mavi ekran aldım ve bir daha oyun açılmadı.
  5. julln

Need More Info Hata yardım

Aldığım günden beri sorunsuz oynamaya devam ettiğim oyunum, hiçbir şey yapmamama rağmen birden bozuldu ve artık çalışmıyor. Dosyaları doğruladım, göster hatta oyunu silip tekrar yükledim. Bugüne kadar hiç böyle bir hata almamıştım. Epic game ile konuştuğumda buraya yazmamı önerdiler. Bu sorun...
Back
Top Bottom