Search results for query: *

1. BilgeKagan_Otuken

Ötüken Klanı (Klana Alım Vardır)

Emirso2 said:
    BilgeKagan_Otuken said:
    Arkadaşlar, kim olduklarını az çok tahmin ettiğimiz bazı embesiller, klanımızın tag ve isimlerini kullanarak küfür ve tk yapıyor. Klanımızdakiler kimseye durduk yere hakaret etmez ve zor durumda kalmadıkça(savunma amaçlı) asla tk yapmaz. Hayatını mb başında geçiren kestiği adama ''noobbb'' deyip bununla eğlenen bu zavallılar elbette ki umrumuzda değil. Sadece konu ile ilgili herkesin bilgisi olmasını istedim.

Ilginç bir savunma

İlginç bir savunma mı? Nesi ilginç??
  2. BilgeKagan_Otuken

Arkadaşlar, kim olduklarını az çok tahmin ettiğimiz bazı embesiller, klanımızın tag ve isimlerini kullanarak küfür ve tk yapıyor. Klanımızdakiler kimseye durduk yere hakaret etmez ve zor durumda kalmadıkça(savunma amaçlı) asla tk yapmaz. Hayatını mb başında geçiren kestiği adama ''noobbb'' deyip bununla eğlenen bu zavallılar elbette ki umrumuzda değil. Sadece konu ile ilgili herkesin bilgisi olmasını istedim.
  3. BilgeKagan_Otuken

Naber La said:
    Yalnız bir yanlışınız var. Gerçek Türk yurdu Ötüken değil ki Moğolistan'ın başkenti. Çok eskiden Ötüken'e göç etmişler Türkler. Moğollar nasıl oraya gittiler hatırlamıyorum. Açın kitapları bakın isterseniz.

tamam. :smile:
  4. BilgeKagan_Otuken

Hasta said:
    tengri biz menen! başarılar.

Teşekkür ederiz.. :smile:
  5. BilgeKagan_Otuken

[YB] Yabgular - KAPANDI

Başarılar arkadaşlar..
  6. BilgeKagan_Otuken

smhdmc said:
    Büyük sandıklarından görüp taklit ediyorlar yeni klan sayfalarına girip aşağılamaya çabasını
    O pokemonlardan oyun yaptık:
    http://inciswf.com/liselitokatla.swf

Klanınız hayırlı olsun. Sayfanız da güzel. Sunucunuzda da oynamak istiyorum ama nedense ping biraz yüksek, çözülürse oynayan sayısı artar.

Sağolasın ping problemini kısa zamanda çözmeyi planlıyoruz.
  7. BilgeKagan_Otuken

Master Ottoman Warriors [MoW] -Alımlar Açıktır-

Denial said:
    HoW = 13 - 3 = Ötüken  16.05.2014(Resmi)

Klanımızın 3.Macı ve İlk Galibiyetimizi Kutlarım İki Takımıda Tebrik Ediyorum.

Hepinizi tebrik ediyorum beyler.. Güzel taktik yaptınız hakkını verdiniz.
  8. BilgeKagan_Otuken

Teşekkürler arkadaşlar :smile: aramızda bulunmak isteyen steamden borann ı eklesin yada direk benimle de iletişime geçebilirler.
  9. BilgeKagan_Otuken

Propaganda said:
    Mesela ilk başta bir steam hesabı koymuşsunuz onu tıklanabilir hale getirseniz daha hoş olur mesela:
    Code:
    [url=Site urlsi][IMG]Resmin urlsi[/IMG][/url]

Bu çok iyi oldu yardımın için sağol gerçekten biz de epey düşündük nasıl yapsak tıklama işini diye :smile: yapabilirsek bu akşam dediğin gibi buton şeklinde olur :smile:
  10. BilgeKagan_Otuken

Yellow Flash said:
    Beni bilen bilir, öyle klana katılmışlığım falan yok. Hatta hiç ilgilenmem böyle işlerle. Ancak ilk sayfayı falan gördüm ve sizden daha sert cevaplar beklerken gayet sakince yazılmış cevaplar gördüm. (Tabii o koşullara göre.) Trollükten başlayıp milliyetçilik kavgasına falan girilmiş. Bu forumda her görüşten insan olması iyi bir şey bence, her görüş 10/10 doğru dememeli kimse. Banlananlar arasında yakın arkadaşlarım da vardı, şimdi 14 günlük banı hak ettiler mi etmediler mi onu tartışmayacağım ama ceza almaları yerinde olmuş. İlla ki görüş tartışılacaksa Ö.M veya bunun için konular var. Neyse bu kadar uzattığım yeter, her ne kadar bu klan konuları ile ilgilenmesem de başarılar dilemek istedim. İlk sayfanız da çok hoş olmuş ancak bazı yerler kısa kalmış gibi.

Diğer arkadaşlardan ricam, lütfen banlanan arkadaşlarının intikamı için falan buraya yazmasınlar. Şayet dediğim gibi benim de yakın arkadaşlarım vardı içlerinde. Hayır adamlar gelip laf atsa ben de savunacağım onları ama..

Tekrardan başarılar. :smile:

Troll yapanlardan bazıları ile birebir konuştum iyi insanlar.. İntikam peşinde düşecek insanlara benzemiyorlar(en azından konuştuklarım) onun haricinde sayfa tasarımını beğenmene sevindim.
  11. BilgeKagan_Otuken

Bay Kurnaz said:
    Yalnız ilk sayfa 10 numara olmuş. Başarılar.

Sağol :smile:
  12. BilgeKagan_Otuken

hsyn333 said:
    Başarılar

Teşekkür ederiz
  13. BilgeKagan_Otuken

Flecha said:
    Stoney ® said:
    Son zamanlarda üç tane filan klan konusu açıldı hepsinide trollemek için açmışlardı.Sizinde ilk başlarda sayfanız düzgün değildi ve size karşı milletin kafasında ön yargı oluşmuştu.Dolayısıyla pek ciddiye alınmadınız.Ama işin cılkını çıkaranlar olmuştu ve onlarda cezayı hak etti açıkcası.
    Başarılar.

Sanırım konunun trollenme nedeni buydu.Hoş gerçi yinede gereksiz bir işti trollemek ama neyse ^^.Başarılar beyler.

Gereksiz açılan konular için trolleme yerine direk şikayet etmek daha etkili olabilir bence. En azından dikkate alınmadıklarını düşünürler. Biri Avarların sancağını alıp bunu yapmış yazık... Neyse iyi dileklerin için teşekkür ederiz. :smile:
  14. BilgeKagan_Otuken

ZonaPellusida said:
    Hayırlı olsun beyler :grin:

Teşekkür ederiz :smile:
  15. BilgeKagan_Otuken

RioCarnavalle said:
    Beyler dikkatinizi çekti mi bilmiyorum.Ama bir şey dikkatimi çekti.

Klana katılmak için mesaj atan herkes yeni kayıt olmuş. :grin: Kayıt olma tarihlerine bir bakın isterseniz. :grin:

Moderatör kardeşlerim bir bunu dikkat eder misiniz.Aynı ıp kaydı olabilir.Yasak diye biliyorum ama...  :idea:

Onu bizde farkettik. Kasıtlı olarak yapılıyor bence de moderatörler bunlara dikkat etsin ve aynı ip mi farklı ip mi olduğunu o zaman görürüz.
  16. BilgeKagan_Otuken

Ardox33 said:
    Yurdumuza faşist dolmuş vurun gardaşlar vurun.

Yurdun yüz karaları sizi :smile: bunun gibi zavallıları devrim diye kandırıyorlar. Sonra profillerine saçma sapan  resimler koyup millete faşişşştt faşişşşt diye ötüyorlar. :smile:Bizim faşist olmadığmızı anlamak için çok akıllı olmak falan da gerekmiyor. :smile:
    Kendi tarihi karakterlerimizi ve sevdiğimiz şahsiyetleri örnek almak faşistlik falan değil ve bizim gibi onca klan var ama burada size batanı çok iyi biliyoruz. Hadi şimdi git devrimini başka yerde yap burası eğlence yeri. Yancı sevgi pıtırcığı.
  17. BilgeKagan_Otuken

Sewerus said:
    Ötüken sıfatını kullanmaya nasıl cüret ettiniz şaştım doğrusu.Şurada şu ismi beş paralık ettiniz,ettirdiniz.Bravo birde ülkücü olacaklar hıh..

Kimse bu ismi beş paralık etmedi. Sadece bazılarını çok rahatsız etti. Ayrıca biz ülkücü falan değiliz. Bilmeden konuşma başkalarının da şakşakçılığını yapmayı bırak.
  18. BilgeKagan_Otuken

Ubsilon Xeforian Cioss said:
    ... ve Tanrı konulara Gözardı Et diye bir buton koydu ... lakin henüz yatışmadığınız ve hala laf sokma çabasında olduğunuz için cevap verme zahmetine giriyorum. Hiç kimse faşist demediği halde faşist değiliz biz havasında olmanız komikmiş mesela.

BilgeKagan_Otuken said:
    Biz sadece vatanını milletini seven Türklüğü ile gurur duyan insanlarız ne başkalarını küçük görürüz nede kendimizi büyük görürüz.
    Senin vatanın, vatandaşı olduğun Türkiye Cumhuriyetidir. Gurur duyacaksan 81 yıllık cumhuriyetle duy. İlla epikleştireceğiz, olmaz diyorsanız da çözümünü de söyledim. İnsanlığı sevin, insancılıkla gurur duyun.

BilgeKagan_Otuken said:
    Ama bizim buradaki varlığımız devam edecektir.
    Önüne gelene konumdan defolun dediğin için aynı tepkiyi karşıdan bekliyorsun sanırım. Size gidin, burada istemiyoruz diyen olmadı bilakis başarılı bir klan olabilmeniz için temenni de bile bulunduk.

Metehan_Otuken said:
    Biz burada bir klan sayfası açtık, ama ne yazık ki sayfamız hem saçma trollemeler yüzünden; ''özenti'' diye yaftalanmamızdan, buna istinaden bizim de bazı hırçın cevaplarımız yüzünden bir tartışma sayfasına döndü. Etki - tepki meselesi diyebiliriz buna. İdeolojileri bu oyun forumuna karıştırmaya gerek yok, hele hele sahip olunan ideolojilere karşı olan ideolojilere düşman olmaya hiç gerek yok. Biz oyunumuzu oynayalım sadece. Aslında bu hırçınlığın en büyük sebeplerinden biri de yanlış anlaşılmaktı belki de. Gerçek hayatta bu klanın üyelerini tanısaydınız oldukça geniş bir perspektife sahip, son derece rasyonel ve ''kafatasçılık'' gibi bir düşünceden çok çok uzak insanlar olduğunu görürdünüz. Fakat bize yapılan bu gereksiz ve önyargılı yaftalamalar klanımızda tabi ki de büyük bir tepkiye sebep oldu, zaten sonra olan olayları siz de biliyorsunuz.  Klan sayfasının ilk haline gelince, kabul etmeliyiz ki sayfa açılırken kötü bir koordinasyon sorunu yaşadık. Ama ertesi gün koyduğumuz tanıtımın 'yeterli' olduğunu düşünüyoruz  :smile:

Bu benim ''tartışma meselesi için'' attığım son mesaj olacak. Artık bu tartışmayı bitirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Herkese iyi oyunlar.
    Sanırsam bu klanın ağır abisi oluyorsun. Aklı başında birine benziyorsun ve bu cidden önemli birşey. Söylemlerinde haklısın, etki-tepki durumu ve forumun yıllarca sahte-çerez klanlar tarafından spamlanmış olmasının verdiği tecrübe sizi yanlış tanımladı. Düşüncelerin oldukça olgun, konuşup anlaşılacak birisi olduğunu kabul ediyorum.

Tartışmak güzel birşey, fikir alışverişini ve doğru yanlışların bulunması için gerekli bir eylem. Fakat tartışmanın bir üslubü olmadığı zaman sinir bozucu görüntüler ortaya çıkıyor. Amacım dalga geçmek, kavga* çıkarmak ya da burada sizi aşağılamak değil. İdeolojinizi yanlış bulduğumu ve klanın henüz yeterli olmadığını söyleyerek başlamıştım. Klan sayfanız ve üyeleriniz yeterli durumdaysa diğer kısmını konuşmaya gerek yok. Oyunda başarılar dilerim şahsi olarak. Uzun ömürlü olması dileğiyle.

Birkaç ilave yapıp konuya girmemek üzere çıkıyorum.

Sungur06 said:
    Ötüken klanın lideri çok saygı bir kişidir ve forumda yaş ortalamasının Biraz yukarındadır.Burada atılan yorumlar galiba  siyasi olarak atılmış.
    Henüz bu sabah kaydolmuş ve daha sadece 4 saat online olmuş birisinin forum yaş ortalamasını bilmesinin mümkün olmadığını düşünüyorum. Yıllarca forumda vakit harcayan, sayısız insanla diyalog kuranlar bile henüz bir kesinlikten emin değilken; bununla ilgili yaş ortalamasını belirlemek için konular açılmışken yeni yetme birinin gelip bu arkadaş forumun ortalamasından büyük ve saygın biridir demesi de çok hayret verici. Yeni tanıştığın birinin çok saygın birisi olduğunu düşünmen hoş gözüküyor, gerçekçi değil.

TengriKagan_Otuken said:
    Ubsilon Xeforian Cioss said:
    Bu arada sizin amacınız nedir? Ne ayaksınız ötüken felan? Orta asya özentiliği mi var? Bir de klan yazıyor ama klan dışında herşeye benzedi mübarek.
    Keşke bu mesajını, sana verilen cevaplardan sonra yazdığın gibi düşünerek yazsaydın. Lakin sen diğer saçmalayan arkadaşların gazına gelip alaycı bir şekilde sorgulama yapmaya kalkmışsın. Gördüğüm kadarıyla da cevabını fazlasıyla almışsın.

Kimsenin kimseyi sorgulamaya hakkı yok. Birisi forum kurallarını alıntılamış. Keşke daha ilk mesajda bunu yapsaydın. Konu yanlış bir şekilde açılmış olabilir, trollük yapmak yerine rapor yollasaydınız. Ben bu saçma arkadaşlar için rapor etme tuşunu kullandım.

Oyunda görmemeniz konusunda ise; oyunu yaklaşık 2 senedir oynuyoruz. 2-3 aydır ise klan taglarımızla oynuyoruz. Oyunda gereksizce Tk yapan arkadaşlar yüzünden kendi serverımızı kurduk.(TR_Otuken) Bize en çok sorulan soru Ötüken'in ne anlama geldiği. Bunun için ilk mesajı yeterince açıklayıcı yazdık.

Ayrıca diğer iyi dilekleriniz için teşekkürler. Klana katılmak isteyen arkadaşlar steam üzerinden Borann diye arama yaparlarsa bana ulaşabilirler.
    Forumda yeni olduğunuz için görmezden geliyorum, senin hatan bunu yanlış anlaman. O attığım ilk ileti son değil. Konuyu sondan geriye doğru mu okudun yoksa? :lol:

O değil de 11 üyesiniz ve 7si kurucu. :neutral: Burada kurucudan kastınız, kurucu üye/onur üyesi tadında birşeydir umarım. 7 kişinin lider olup 4 kişinin üye olduğu bir klan biraz fazla "lol" bir görüntü oluşturuyor zihinlerde.

Ha son olarak:
    TengriKagan_Otuken said:
    Klana katılmak isteyen arkadaşlar steam üzerinden Borann diye arama yaparlarsa bana ulaşabilirler.
    BilgeKagan_Otuken said:
    Bu arada steamden borann ı eklersen klana alım ile ilgili onunla konuşabilirsin.
    Umarım hepiniz aynı kişi değilsinizdir. :lol:

Hep böyle komikmisin yoksa doğal halin mi bu? Kendini çok zeki, entellektüel, özgürlükçü bir halt sanıyorsun dmi? :smile:  Acınası bir andavalsın. Ne ile gurur duyup ne ile duymayacağımızı sana mı sorucaz? İnsanlığı senden daha çok seviyoruz sen kimsin de gelip burada bize nasihat verme triplerine giriyorsun? Senin gibiler yüzünden yaş, üstekilk iq ortalamasını da öğrenmiş oluyoruz sen onca zaman öğrenememişsin ama bize iyi bir örnek oldun yanlış anlama yaşınla değil. Ayrıca senin gibi işsiz bir insandan herşey beklenir. Mesela sırf saldırmak için bile sahte bir profil ile buraya birşeyler yazabilecek birine benziyorsun. Sonra da neden benden bir halt olmadı diyip başarısızlığın yüzünden zavallıca sistemde suç buluyorsun :smile: Klan ile ilgili ne olduğu, neyi nasıl yaptığımız seni ilgilendirmez. Sana açıklama yapmak zorunda değiliz ve artık sinir bozmaya başladın. Haddini bilmeye başlasan iyi edersin derim ben. İstenmediğin bir ortamda millete karışıp yaptılarına saldırarak hem kendini küçük düşürüyorsun hemde kendine ileride karşına çıkmasını hiç istemeyeceğin durumlar yaratıyorsun  :!:
  19. BilgeKagan_Otuken

Kurucularla birlikte şuan 11 kişiyiz.
  20. BilgeKagan_Otuken

Sungur06 said:
    Ötüken klanın lideri çok saygı bir kişidir ve forumda yaş ortalamasının Biraz yukarındadır.Burada atılan yorumlar galiba  siyasi olarak atılmış.

:smile: umarım bundan sonra siyaset değil oyun konuşulur. Bu arada steamden borann ı eklersen klana alım ile ilgili onunla konuşabilirsin.
Back
Top Bottom