Modu yeni indirdim,gayet güzel gözüküyor.Şehirlerden item alırken bug oluyor.İtemler gözükmüyor.Bide bazı zırhların kaplamaları beyaz olarak gözüküyor.Umarım
birdahaki güncellemede bunlar düzelir.
Birşey sormak istiyorum modu indiricektim de kafama birşey takıldı.Asya ve avrupa senaryosu demişsiniz ama sadece konuda asya senaryosu var.Avrupa senaryosu nerede ?
Ben bu moda yeni başladım.Şuanda kılıç ustası olmaya çalışıyorum.Verilen görevde kudanda ki hana gidip siyahlı kılıç ustasını öldürmemi istiyor ama hana gittiğimde orada kimse yok.
Üst katada baktım handa bakmadıgım yer kalmadı.Nerede bu adam ? Lütfen yardım edin.
Merhaba
Beyler Rise of Swadia ne alemde ? Bir tek o modu takip ediyordum 3 ay önceye kadar mod hakkında hiçbirşey görmedim.Mod hakkında beni bilgilendirirmisiniz ?
İptal mi oldu ?
Mod güzel gibi görünüyor ama tavsiyem bildiğin gibi spartalıların gücü kalkanlarından gelir.Filmdede gördüğümüz gibi hepsi yanyana duruyor ve kalkanlarla vurup adamları sersemletip sonra mızrağı sokuyor.Bence Kalkan ile vurmayıda eklemelisin.Bide sadece spartalılara özel bir mızrak yapabilirsin.
[b]Merhaba
Beyler öncelikle Warband'ı SP oynayan birisiyim.MP'de çok iyi sayılmam :)Linklerini vereceğim modların linkleri kırık.Eğer sizde varsa daha iyi bir upload sitesine yükleyip
Link'i yorum olarak yazabilirsiniz.Böylece bu modları arayıp ta bulamayan arkadaşlara yardımcı olmuş...
Arkadaşlar ben modu indirdim.Ama şehir isimleri ve kalelerin içleri falan değişmemiş.Daha öncedende indirmiştim değişmişti ama şimdi indirdiğimde değişmedi.Bu sorun herkes demi yoksa bir tek bendemi ?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.