Search results for query: *

1. manaman

Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Mod kullanirken basarim kazanmak icin. Achievement Un(bloc)ker by bloc
    Mod aktifken oyuna yeni başlayınca kardeşimiz yanımızda kalıyor ve görevler gelmiyor.
  2. manaman

Bu mavi gölge hakkında bilgisi olan var mı?

3. manaman

O Gün Bu Gün :D

Yıllarca geliştirildi oyun, büyük beklentilere girildi ama erken erişim süreci sonunda kimsede bir heyecan kalmamış görebildiğim kadarıyla. Oyunun tam sürümü çıkıyor, forumda gelen ara patchler kadar bile heyecan duyulmuyor sanırım şuan tam sürüme. Üzücü gerçekten.
  4. manaman

Bannerlord Tam Sürüm Tarihi Belli Oldu Söylentileri

Ertelenme ihtimali olsa niye duyursunlar zaten? Şimdiye kadar bekledik gene beklerdik. Bir de acaba bannerlordu hallettikten sonra planları ne acaba rockstar değil ya bu bi rdr çıkarsın bi gta çıkarsın :grin:
    Önce Bannerlord'u bir bitirsinlerde, daha sonrası düşünülecek zaman da değiliz bence. :smile:
  5. manaman

Haaa tamam o zaman kesinleşmiş çıkış tarihi resmi olarak
    Ertelenmezse evet. Bakalım 2 aya neler eklenecek.
  6. manaman

Bannerlord'un konsollara 25 Ekim 2022'de çıkacağı açıklanmıştı. Bu oyunun pc için de mi tam sürüm tarihinin o zaman olduğunu gösteriyor bunu neden konsollara bağlıyorlar anlamadım. Bilen bir kişi açıklayabilir mi? Eğer o zaman çıkacaksa şu an oyunda hala çok eksik ve crash var. Hadi eksikleri modçulara bıraktılar diyelim tüm crashleri 2 ayda çözebilecekler mi?
    Dün resmi olarak tüm platformlara çıkışını duyurdular.

7. manaman

Geforce NOW da oyun çevrimdışı

Crashlerden dolayı yoksa güncelleme geldikten en fazla 2 güne geliyordu geforce now'a zaten güncellemeyi getirmişlerdi ben oynadım geforce nowda 1.8'i ama 1 gün sonra sabah bi baktım çevrimdışı yapmışlar multiplayerde oyun başı sonu donmalar falan vardı kısacası some bannerlord problems
    Çok uzun sürdü bu bakım olayı ya. Açıldığı zaman stabil bir oyun deneyimi sunar inşallah, merakla bekliyorum düzgün çalışan bir şekilde açılabilecekler mi yoksa yine sürekli çökme olan bir oyun mu olacak.
  8. manaman

Uzun zamandır serinin tüm oyunlarını oynayıp forumu sadece okuyarak ve takip ederek kullanan birisi olarak tam forumda aktif olmaya başlayayım derken bunu gördüm. Bu hareket nedense kendilerini daha çok kısıtlayacak ve zora sokacak gibi geliyor bana. Böyle bir durum olmaması için konsollar tarafında işin tamamen sorunsuz gitmesi lazım ki bu çok mümkün değil. Acaba sorunsuz bir şekilde beraber gidebilecekleri bir sistemi kurdular mı? Ayrıca biz oyuncuların beklentileri dışında getirmeyi vadettikleri onlarca özellik varken bunu yapıyorlar. Tam iki ay, bilemiyorum. Bakalım zaman bizlere neler gösterecek..
    Bu kadar kısa zaman içerisinde neler eklenebilecek gerçekten ben de merak ediyorum. Eğer tam sürüm çıkışı erteleseler bile ne kadar erteleyebilecekler daha ve o süre içerisinde de neler yapılabilir acaba? Sanırım daha uzun bir süre biz oyuncuları memnun edemeyecekler diyeceğim ama şimdi @Royalus gelip "Memnuniyet ve TW" diyecek diye korkumdan bir şey diyemiyorum. :smile::smile::smile:
  9. manaman

Betaya bir patch daha ekleyecekler sonra da tarihe kadar o patch ana sürüm olacak. İçeriğinde de banner ve başarım sistemi falan olacak. Benim tahminim bu.

Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Sonunda her patch mod bozma olayından kurtulucaz öte yandan da oyunu bu haliyle tam sürüme çok uzak görüyorum. Aynı şekilde yamalar gelecekse(gelmesi gerekiyor) tam sürüme çıkmanın ne anlamı kalacak. Kafada deli sorular.

Edit: Çok çok çok düşük bir ihtimal: Oyunu hiç işleri yokmuş gibi piyasadaki tüm konsollara birden çıkartıyorlar. Rockstar bile GTA 5'i önce PS sonra PC'ye çıkardı. Belki 25 Ekim'den sonra konsol yükü kalkar da adam akıllı patchler görürüz.
    Konuyu çok net ve güzel özetlemişsin. Tam sürümle alakalı ek olarak söyleyebileceğim, oyunda bulunan çeviri, grafiksel ve oynanış hatalarının büyüklerinden kurtulacağız anlamına gelecektir. Dediğin gibi konsol yükü kalkınca oyuna gelmesi gereken normal içerikler artık düzgünce gelmeye başlar inşallah.
  10. manaman

Peki bu kalan son 2 ayda neler değişecek? :smile:
  11. manaman

Bannerlord Ekran Görüntüleri

Bu ekran 1.7.2 de gayet düzgün çalışıyordu. 1.8.0 da ne oldu acaba? :smile:

Ekran-G-r-nt-s-13.png
  12. manaman

Şehir Zindanındaki Lordu Nasıl Alabilirim?

Haklısınız yüce karasagu Rhotae'de taş üstünde taş omuz üstünde baş bırakmayacağım. O lord bozuntusunu da şehrin ortasında idam edip kellesini mızrağımın ucuna takacağım ve o şekilde tüm şehirlerimi gezeceğim.... gezeceğim ki diğerlerine ibret olsun. Bana esirini teslim etmeyen bir lord en ağır şekilde ölmeyi hak etmiştir.
    :grin: Burada ortalık fena karışmış. Konu ismi düzenlenip +18 ibaresi gelmeli bence. :grin::grin::grin:
  13. manaman

Bu kadar büyük bir emek için öyle bir çaba olduğunu umuyorum diyelim. :grin:

Ya şaka bir yana, 30 mayıs tarihli youtube üzerinde bir röpörtaj var. Orada oyunu konsola çıkartmak için yeniden oyunu yapmak kadar bir zorluktan bahsediliyor, ekimde oyunun çıkacağı söylentileride ortalıkta çok dolaşınca konsol tarafına yoğunlaşmışlardır diye düşünüyorum. :smile:

Hayır senin multide keyfin yerinde, modsuz hikayeli oynamaya çalışan birisi olarak derinden yaralanan benim bence. :grin:
  14. manaman

Takip ettiğim ve anlayabildiğim kadarıyla TW şuan oyunu konsollara çıkarabilmek için teknik olarak yoğun çaba sarf ediyor. Genel olarak odak bu olunca diğer planlanan şeylerin gelişmesi ilerlemiyor gibi bir şey sanırım. @Unique 'in söylediği potansiyel bence de oyunu yapmak için en çok çaba harcadıkları oyun motoru ve teknik arka plan. Konsol sürümü de bittikten sonra uzun emek verilerek yapılan bu büyük potansiyelli arkaplan üzerine Warband'ın da üzerine koyarak daha güzel özellikleri çok daha hızlı bir şekilde ekleyeceklerini düşünüyorum ve umuyorum.
  15. manaman

Yeni Güncelleme Ne Zaman Gelir?

Hayır sonra modlu oynarken "Ya biz bu oyunu oynamamışız resmen yaa..." demeyelimde. :grin:
  16. manaman

1.8 Bannerlord En İyi Modlar - Nexus Koleksiyonu

Güzel çalışma olmuş ellerinize sağlık. Şu an modsuz bir şekilde tek kişilik oyunu sürdürüyorum ama bitirince modlu bir oyuna başlamayı düşünüyordum. Modları tanımam ve hata almadan hızlıca adapte olmak için çok güzel içerik olmuş.
  17. manaman

2 ÖNERİ

Dediklerinize katılıyorum. Şehir ve kaleler için keşif duygumuzu körükleyecek, ciddi mantıklı içerikler Sürekli aynı döngüde kalmamızın önüne geçebilir.
  18. manaman

Bannerlord Güncel Mod Listesi ⚔️

Dinar yetmez sağlam patch lazım :grin:
    Bir düşündün ama değil mi beyim, hadi itiraf et. :smile: :smile:
  19. manaman

Modsuz kalan bir mb oyuncusu hayat damarlarından biri kopmuş demektir.
    O kadar güzel ve çok mod var ki, önce bir oyunu normal bitireyim, sonra modlarla artık bambaşka bir oyun oynamış olurum. :smile:
  20. manaman

Epic Games ile ilgili de olabilir
    Olabilir tabi, yeni update yakında gelir diye düşünüyorum. Oyunun tam sürüm çıkışının yaklaştığı konuşulurken 1.8.0'ı yakında paylaşırlar diye umuyorum. Çökme sorunları yeni güncelleme ile düzelirse süper olur.
Back
Top Bottom