Mod aktifken oyuna yeni başlayınca kardeşimiz yanımızda kalıyor ve görevler gelmiyor.
Önce Bannerlord'u bir bitirsinlerde, daha sonrası düşünülecek zaman da değiliz bence.
Ertelenmezse evet. Bakalım 2 aya neler eklenecek.
Çok uzun sürdü bu bakım olayı ya. Açıldığı zaman stabil bir oyun deneyimi sunar inşallah, merakla bekliyorum düzgün çalışan bir şekilde açılabilecekler mi yoksa yine sürekli çökme olan bir oyun mu olacak.
Bu kadar kısa zaman içerisinde neler eklenebilecek gerçekten ben de merak ediyorum. Eğer tam sürüm çıkışı erteleseler bile ne kadar erteleyebilecekler daha ve o süre içerisinde de neler yapılabilir acaba? Sanırım daha uzun bir süre biz oyuncuları memnun edemeyecekler diyeceğim ama şimdi @Royalus gelip "Memnuniyet ve TW" diyecek diye korkumdan bir şey diyemiyorum.
Konuyu çok net ve güzel özetlemişsin. Tam sürümle alakalı ek olarak söyleyebileceğim, oyunda bulunan çeviri, grafiksel ve oynanış hatalarının büyüklerinden kurtulacağız anlamına gelecektir. Dediğin gibi konsol yükü kalkınca oyuna gelmesi gereken normal içerikler artık düzgünce gelmeye başlar inşallah.
Burada ortalık fena karışmış. Konu ismi düzenlenip +18 ibaresi gelmeli bence.
Bu kadar büyük bir emek için öyle bir çaba olduğunu umuyorum diyelim.
Bir düşündün ama değil mi beyim, hadi itiraf et.
O kadar güzel ve çok mod var ki, önce bir oyunu normal bitireyim, sonra modlarla artık bambaşka bir oyun oynamış olurum.
Olabilir tabi, yeni update yakında gelir diye düşünüyorum. Oyunun tam sürüm çıkışının yaklaştığı konuşulurken 1.8.0'ı yakında paylaşırlar diye umuyorum. Çökme sorunları yeni güncelleme ile düzelirse süper olur.