Search results for query: *

1. Birliklerin geç geliştiği bir mod var mı?

Oyun başında lordların asker sayısı ve kalitesinin düşük olduğu, elit birlik yetiştirmenin zor olup uzun sürdüğü, hatta mümkünse elit birliğe giden yolda 10-15 tier (asker geliştirme kademesi) olan bir mod arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
  2. [ROT] Rise Of Turks

Leave, left, right? :sad:
  3. [ROT] Rise Of Turks

Go, went, gone.
  4. [ROT] Rise Of Turks

Kendi sayfamda beni dışladınız lan. :shock: Ben gideyim, siz konuşun isterseniz. :sad:
  5. [SD] ~ Sipahilerin Dirilişi 2014 - AlımlarDevamEdiyor

DeathAngel hem CL kadrosunda hem SD kadrosunda gözüküyor?
  6. [ROT] Rise Of Turks

Benim monitör bozuldu işte komple tüm oyunları bırakmak zorunda kaldım. :grin:
  7. [ROT] Rise Of Turks

AhmetHan40 said:
    Naber beyler :grin:

İyidir hayırsız, yoksun hiç ortalarda... :grin:
  8. [SO] Soldiers Of Olympos

Doğum gününüz kutlu olsun, yaşlanmışsınız siz de. :grin: Bizimkisi kim bilir kaç yaşında hiç haberimiz yok. :sad:
  9. [ROT] Rise Of Turks

Ve aleyküm hort.
  10. Anadolu Lisesinden Koleje Geçmek

Fen lisesi okuyorum haftalık 37 dersin 20'sinden fazlasını boş geçiyoruz. Anadolu'ya geçmeyi aklımdan geçiriyordum ben de. :grin: Demek Anadolu liseleri de tırtmış...
  11. Siyasi Tartışma

Ömer Bin Hattab said:
    Meclisde Anket Yapmışlar Cumhurbaşkani kim olur diye %74 tayip çıkmış haberlerde söylüyordu e tayyip başbakan olursa ne olr. şu anda tayyipin yasalarla uğraştığını biliyoruz. galiba cumhurbaşkanlığının sınırı aşacak yetkilerini büyütecek.1bi de kim başbakan olucak ozaman ?
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/61749/Erdogan_a_18_Evren_gucu_.html
    Başbakan da Erdoğan'ın kontrol edeceği biri olacak, o koltukta oturacak isim kukla yani.
    Bir karikatür çizilmiş, Gül ayakta, Erdoğan iki koltuğu da almış birinde oturuyor diğerine ayaklarını uzatmış. Ampul kafalı işte.  :idea:
  12. Siyasi Tartışma

Okurum ya ne var işsizim ben. :grin:
  13. Siyasi Tartışma

Ubsilon Xeforian Cioss said:
    Bu konu en çok alakadar gözüken yer diye buraya atıyorum.

10262118_676844842376177_4106305608594413647_n.jpg

Kuklalar, ustalar, kapitalistler...

Tam metin olarak var mı üşendim burdan okumaya. :neutral:
  14. Siyasi Tartışma

Ömer Bin Hattab said:
    Muhalefet olmak için muhalefet olmamalı. nedenleri sebebleri iyi ve kotu taraflarını bilerek muhalefet olmali.

yaygın bir söylenti var eğer manur ankarayı alamazsa cumhurluk için adaymış doğrumu ki ?

İnş.
  15. GrandTURK [GT] - İnaktif

Birinci sayfada bir postta duyurular bölümü açılıp oraya spoilerlanabilir aslında. Böylece normal koşullarda spam sayılan üst üste post atmaya da gerek kalmamış olur.
  16. GrandTURK [GT] - İnaktif

Belki sayfa sayısı daha önemlidir.
  17. GrandTURK [GT] - İnaktif

Donjuan_dejavu said:
    Bannerlord Mobil Platformlar için Münhasıran geliyor
    M & B II BANNERLORD | 1 Nisan 2014
    Biz Bannerlord özellikleri hakkında gizli olmuştur biliyorum, ama bugün biz heyecanlıyız en önemli değişikliklerden birini ortaya koyacaktır. Bannerlord Mobil cihazlar destek olacak. Aslında biz bu yüzden mobil geliştirme daha iyi odaklanmak için PC'ler için açılan destek karar verdik bu özellik için varız.

Biz bir süre için gündelik mobil oyunlara ilgi olmuştur "ve biz franchise için bazı devrimci fikirler var Bizim yaklaşan oyun, Bannerlord olacak dokunmatik cihazlar üzerinde duruldu ve olacak: İşte konu ile ilgili şirketin kurucusu ve CEO'su Armağan Yavuz bir mesajdır. çok daha geniş bir kitleye hitap etmektedir. biz mücadele mekaniği bazı heyecan verici değişiklikler yaptık yeni bir yön kucaklamak için. Yeni sistem maç üç renk bulmaca oyunları popüler ve kanıtlanmış mekaniği ile Mount & Blade adlı yönlü dövüş sistemi birleştirir. oyuncular tarafından muharebe yapacak Birlikte aynı renkteki üç mücevher getirmek amacıyla mücevherleri hareketli. Bloklar ve saldırıları özel desenleri bu şekilde yaparak karar verilecektir. Ayrıca oyuncular ekstra hasar tarak yapmak ve hatta hamle bitirme yapmak mümkün olacak. Böyle iyi kimse daha önce bu düşündüm, neden sistem, bilmiyoruz. "

Biz oyuncular bizim gibi bu değişiklikler hakkında heyecanlı olacağını eminiz.

Google translate e çevirttim yukarıdaki metni anlayabilen ayrıntılı olarak açıklasın :smile:

Orijinalini verirseniz ben çevireyim.
  18. Siyasi Tartışma

5-10 dakika önce AKP kanadına göre 19 bin oyla Melih önde, CHP kanadına göre 27 bin oyla Mansur önde.
  19. Siyasi Tartışma

Şu an Mansur Yavaş önde gözüküyor Halk TV'den izlediğime göre. 50 bin - 100 bin farkla CHP kazanacak diyor telefon bağlantısındaki adam.

Ayrıca burdaki tüm ampul kafaların da zihniyetine sokayım. İçimde kalmasın söylemiş olayım.
  20. Siyasi Tartışma

Eğer hileler engellenebilirse hem Ankara hem İstanbul CHP'ye gidecek. Birçok baskı var şu an.
Back
Top Bottom