Bannerlord Mobil Platformlar için Münhasıran geliyor
M & B II BANNERLORD | 1 Nisan 2014
Biz Bannerlord özellikleri hakkında gizli olmuştur biliyorum, ama bugün biz heyecanlıyız en önemli değişikliklerden birini ortaya koyacaktır. Bannerlord Mobil cihazlar destek olacak. Aslında biz bu yüzden mobil geliştirme daha iyi odaklanmak için PC'ler için açılan destek karar verdik bu özellik için varız.
Biz bir süre için gündelik mobil oyunlara ilgi olmuştur "ve biz franchise için bazı devrimci fikirler var Bizim yaklaşan oyun, Bannerlord olacak dokunmatik cihazlar üzerinde duruldu ve olacak: İşte konu ile ilgili şirketin kurucusu ve CEO'su Armağan Yavuz bir mesajdır. çok daha geniş bir kitleye hitap etmektedir. biz mücadele mekaniği bazı heyecan verici değişiklikler yaptık yeni bir yön kucaklamak için. Yeni sistem maç üç renk bulmaca oyunları popüler ve kanıtlanmış mekaniği ile Mount & Blade adlı yönlü dövüş sistemi birleştirir. oyuncular tarafından muharebe yapacak Birlikte aynı renkteki üç mücevher getirmek amacıyla mücevherleri hareketli. Bloklar ve saldırıları özel desenleri bu şekilde yaparak karar verilecektir. Ayrıca oyuncular ekstra hasar tarak yapmak ve hatta hamle bitirme yapmak mümkün olacak. Böyle iyi kimse daha önce bu düşündüm, neden sistem, bilmiyoruz. "
Biz oyuncular bizim gibi bu değişiklikler hakkında heyecanlı olacağını eminiz.
Google translate e çevirttim yukarıdaki metni anlayabilen ayrıntılı olarak açıklasın