Search results for query: *

1. Stüdyo Armağan

ya burdan bakarsak sol kapalı oluyor fotograftaki senin yerinden bakarsak sağ oluyor aaaaaaaaaaa tamam sol kapalı .s .s
  2. Stüdyo Armağan

fotografın çekildigi açıdan bakarsak sol gözun tek gören gözun oluyor sağ gözunu ise saçların kapamış zaten. yanı kullanmadıgım sağ gözun demek istedin heralde. .s .s
  3. Başka oyunlardan ekran görüntüleri

bilgisayarım,özellikler, gelişmiş sistem ayarları, performans ve ayarlar. orda en iyi performansı ayarla var ona tıkla. bilgisayarın iyi değilse aero saydam pencereyi kullanmana gerek yoq.
  4. League Of Legends | 6. Sezon

2 maç almışım ama bu el heralde hakana yenılcem .s
  5. League Of Legends | 6. Sezon

yok kaç kere trolledım o kadar spma mesaj attım hiç ceza yemedım bu konudan galıba moderatorler anlamadıkları iç,n oyundan bir bilgi zannediyor yada hiç report eden yok .s
  6. League Of Legends | 6. Sezon

tr gnarda var yenı aldım bende artık 6 levele girerim xd
  7. League Of Legends | 6. Sezon

vayne olsa verirdimde vayne yoq kardeş luci var
  8. League Of Legends | 6. Sezon

gragas supporttuma laf ettirtmem lan burda !!  (gold elo)
  9. League Of Legends | 6. Sezon

yasuo sup ?
  10. League Of Legends | 6. Sezon

bi dk bi bakayım herifin rünlerine yazarım tekrardan,

Edit: mavilerin 3 ü mana yenılenmesi diğerleri mr, sarılar zırh , kırmızılar ad, cevherlerde ise 2 can çalma 1 ad rün. bence şuanlık sadece 3 mana yenilenmesi alabilirsin. can çalmaya gerek yoq.
  11. League Of Legends | 6. Sezon

holyphonixin lucian için yapmış oldugu ründe, mavilerde 2 tane mi ne mana yenılenmesı rünü vardı. yani koyabilirsin.
  12. League Of Legends | 6. Sezon

karşında xerath gibi, 1v1 e girmeden dürtülebileceğin bir hero varsa athene çıkıyorlar. ad yada kata gibi( tam bilmiyorum aslında kime karşı çıkılır) morello çıkılır.
  13. League Of Legends | 6. Sezon

burda herkez oynyr krdş
  14. League Of Legends | 6. Sezon

880 zırh yaptım rammus ile  %90 hasarı azaltıyordu da w luya bakmadım. ya da bakmışta olabılırım. ss çektim birsürü de bulamadım bi kısayolunu ya .s

edit: ama en iyisi youmu, ninja tabisi, kırmızı cengaver çarp itemi, çivili ,donmuş yürek yaptıgım builddi. manyak oluyor(how to counter try)
  15. League Of Legends | 6. Sezon

yeah plat .s
  16. League Of Legends | 6. Sezon

Bugun sionla 9.3 k can kastım (çarp itemi + 5 warmog + w pasifi sayesinde 1200 hp + 250 can veren pot) w 1.5 k lık kalkan veriyordu. manyak bişeydi ya.

şimdiki hedef= 6 çivili rammus ve 6 çivili taric (zırhın doruklarına gelmek)
  17. League Of Legends | 6. Sezon

0 lık oyuncuyla gircem ya ben. inş tırt çıkmaz .s
  18. League Of Legends | 6. Sezon

0 puanlık oyuncuyla maça girsem ne oluyor ? bence sadece karşıdakinin puanına göre kazanmalı bir oyun değil gibime geliyor bu.
  19. League Of Legends | 6. Sezon

rdwfscwerfdsa cnerden buldun bunu ya werdsfcx
Back
Top Bottom