Sanmıyorum ki kendi çalışanlarına bu çeviri işini yıksınlar. Outsource etmek diye bir kavram var. Bu iş için zamanı olan birine parası karşılığında yaptırmak istediğin işi verirsin. Eş zamanlı olarak size işi geri teslim eder. Oyun geliştirilme sürecini sekteye uğratmaz. 2018'in ikinci çeyreğinde açıklamışlardı Warband'ın satışlarının 10 milyon kopyayı geçtiğini. Yani allaha şükür paraları var. Sadece bunun için biraz ilgi ve koordinasyon gerek. Üzüldüğüm nokta şu ki, biz türk oyun severler olarak en başından beri Taleworlds'ü sahiplenmemize rağmen, her yerde göğsümüzü gere gere yerli milli zart zurt diye sevinerek desteklememize rağmen, görece düşük bütçeli bir oyuna yeri geldiğinde elimizi taşın altına koyup türk oyun sektörü gelişsin vs diye 130 küsür tlyi vermeyi kendimize görev edinirken, aynı sahiplenmeyi yere göre sığdıramadığımız TÜRK oyun firmasından göremeyişimiz. Bana kalırsa bu durumun hiçbir mantıklı izahı olamaz. Maddi açıdan bir kayıp bile olsa(ki sanmıyorum) sadece bunca yıldır sizi destekleyen insanları sahiplendiğinizi göstermek için bile buna katlanmalıydınız.