Search results for query: *

1. ordunun devriye atması

dostum savaşlar sadece ülkelerden ibaret değil küçük devletçikler çapulcular haydutlar vs tımarlarınızın etrafında hiç devriye atmazsanız çapulcu haydut vs ler bütün kervanlara çiftçilere saldırıp refahı azaltıyorlar
  2. Olmayan güncelleme geldi ?

steamde görünmüyor yeni herhangi bir patch
  3. Olmayan güncelleme geldi ?

An itibariyle 10 mb daha yeni bir güncelleme daha attı.
  4. Olmayan güncelleme geldi ?

Arkadaşlar şimdi steam i açtım bannerlord 5.4 mb güncelleme yaptı ama yayınalanan herhangi bir yeni güncelleme yok 1.2.1 ve beta hotfix sonrası anlamadım ben bu durumu sizede geldimi ?
  5. Harita süpürülmesi sorunu düzeldimi ?

modlar iki brachta da ilerliyor isteyenler için beta versiyonları da var mesela 1.3 duyurulduktan sonra benim 60 tane modun nerden baksan 10 tanesi şimdiden betaya uyumlu hale getirildi, genelde bir haftaya kadar sürebiliyor modun yapımcısına bağlı olarak. Eğer hiç betaya geçmeyeceksen mesema ben dün 1.1.2 den 1.2.1 e yükselttim şu an sorun yaşamadan oynuyorum ama her daim mod kullanmak riskli iş oyunun 200.günde çöp olabilir düşük bir ihtimal de olsa.
    Modlar sürekli güncelleniyor gerek yeni şeyler eklemek gerek hataları düzeltmek amaçlı, takip etmek lazım. Hata almıyor veya yeniliklerle ilgilenmiyorsan güncellemene gerek yok çoğunu.
    Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
  6. Harita süpürülmesi sorunu düzeldimi ?

Betaya geçmek istemiyorsan şu anki 1.2 ile uyumlu bir çok mod var ve abartıldığı kadar sorun yaratmıyorlar(ana oyun daha fazla crash ve buga sebebiyet veriyor) sadece dikkat etmen gereken bazı şeyler var ben 60 tane modla oynuyorum başka türlü şu anki hali çekilmiyor oyunun
    Peki betaya geçmediğim sürece diyelim public olarak 1.3.0 güncellemesi geldi yaptım modlarda sıkıntı olurmu illa modlarında güncellenmesini beklemem gerekirmi ? (Modlar güncelleniyor mu bu arada yani patch cıktıkca modlarıda güncellememiz gerekiyormu)
  7. Harita süpürülmesi sorunu düzeldimi ?

Ben betalara geçmeyi düşünmüyorum o yüzden public güncellemelerle oynicam riske atmak istemiyorum.
  8. Harita süpürülmesi sorunu düzeldimi ?

Mod olayını düşündüm ama güncelleme geldiğinde yeni yamaya geçince modlarda sıkıntı oluyor o yüzden mod olayına şuanlık sıcak bakamıyorum.
  9. Harita süpürülmesi sorunu düzeldimi ?

Arkadaşlar artık başlamak istiyorum oyuna kaç haftadır bekliyorum ama bir krallığın tüm haritayı ele geçirmesi sorunu düzeldimi son yamalarla beraber uzun süredir oynayan arkadaşlar yazarsa sevinirim. {1.3.0 betayı hariç tutuyorum 1.2.0 da oynayacağım)
  10. e1.4.0 Beta Yaması, e1.3.0 Ana Yaması ve e1.3.1 Mini Yaması Çevirisi & Yapılacaklar Listesi Çevirisi

Arkadaşlar doğru anladığımdan emin olmak için soruyorum yayınlanan 1.2.0 güncellemesinde sadece multiyle alakalı birkaç şey yazıyor gelen güncelleme 800 küsür mb 1.2.0 beta yamasında yazanların hepsi geldimi aynı şeyler diyemi yazmadılar yoksa orda yazan multiyle alakalı asker düzenlemeleri falanmı geldi sadece emin olmak istedim yeni save açıp başlayacağım çünkü ?
  11. Bugları ve Hataları İletelim BETA 1.3 Dahil

Arkadaşlar şöyle bir duruma rastladım bir şehre girdim ticarette lordlardan yağmaladığım eşyaları sattım 59371 dinar alınacak yazıyor satıcıdanda 91818 dinar değerinde bir çift elli kılıcıda al dedim normalde 91818-59371= 32447 dinar ödeyecek olmam gerekirken 153 dinar alınacak yazıyor ve haksız yere 33 k kadar param cebimde kalmış oluyor yazayım dedim belki yetkililer görür bu arada şehir chaikand aldığım item Mahyalı Pala belki bu itemde bir sorun vardır bilemiyorum bir bakılırsa iyi olur. Ana sürüm 1.2.0 dayım.
  12. Modcuların yapabildiklerini neden firma yapamıyor ?

Doları 1.5-2'ye sabitle 300-400 kişi gelsin.
    Sen belliki başka bir kafada yaşıyorsun. Şimdi sana işletme son sınıf öğrencisi olarak neden yanıldığını anlatayım.
    Öncelikle firma Türkiye sınırları içerisinde Ankara'da çalışan kadrosu %95 oranında Türk olan bir firma döviz bazlı giderleri elbette vardır ama çok büyük bir gider kısmı Türk Lirası sonrasında bu oyun yurtdışında Türkiye'de olduğundan kat kat fazla satmakta peki oyunun yurtdışı satış fiyatı nedir ? 50 dolar - 50 euro (AAA sınıfı oyunlar GTA vs gibi 60 dolar euro bandında satılıyor) yani fiyatı döviz tabanlı bakınca gayet yüksek satışlarda gayet yüksek peki sonuç nedir. Gelir çoğunluklu döviz giderse çoğunluklu türk lirası yani doların yüksekliği firmanın zararına değil aksine karına olmaktadır bu yüzden lütfen bilgisi olmayanlar çok biliyormuş gibi yorum yapmasınlar.
  13. Public 1.2.0 Güncellemesi Deneyimleri

Arkadaşlar bildiğiniz gibi 1.2.0 yaması betaya çıkmıştı an itibariyle herkese açık şekilde yayınlandı ve otomatik olarak güncellendi betayada 1.3.0 geldi. Public 1.2.0 yamasını güncelleyip oynayan arkadaşlar yeni yama ile farkettikleri iyileştirme yada negatif deneyimlerini yazarlarsa çok güzel...
  14. Modcuların yapabildiklerini neden firma yapamıyor ?

8 yıldır bu kadar hype lı şekilde beklenen oyun ilk 3 gün 100bin+ anlık izleyici sayısı vardı twitch de şuan ise 2.000 bide herkesin evde olduğu bir dönemde bu bile birçok şeyi anlatıyor tabi anlayana.
  15. Modcuların yapabildiklerini neden firma yapamıyor ?

Şu 8 yılcı arkadaşlar Türkiye'de 30 yıldır felan oyun üretiliyor sanıyorlar herhalde. Oyunun şu halini 8 yıl içerisinde geliştirebilecek kaç insan var acaba Türkiye'de ?
    Tabiki kardeşim 8 yıl nedirki gözünü açtın kapadın hop 8 yıl. Grafikler falan zaten 2070 teknolojisi hatta uzaylılar yaptı bence bu oyunu insanlar yapmış olamaz bu kadar mükemmel bu kadar eksiksiz bu kadar kusursuz bu kadar dehşetül vahşet bir oyun olamaz :grin: :grin:
  16. Modcuların yapabildiklerini neden firma yapamıyor ?

bolca okuruz ama yaklaşımın çok güzelmiş. 8 yıl boyunca modcular bir topluluk oluşturmadı hepsi kişisel. Arkalarında gene yüksek sayıda satan warband oyunları yoktu. sigortaları bir hayat kaynakları yoktu. he dersen dahada eskiye gidelim. o zaman warband ı oluştursalardı diyelim. demekki bir oyun şirketi kuruldu, arkalarında finansal yardım olmalıki bu oluşum gelsin. ve kaldıki warband oyununu çıplaklığıyla bir oyna bakalım ne kadar kullanışlı oyun . 10 senedir açık olan oyun 0 mod ne kadar güzel oynayabileceksin.
    Tam arkadaşa cevap vericektimki içimden geçenleri söylemişsin.
  17. Modcuların yapabildiklerini neden firma yapamıyor ?

En az bir yıl şunları okuyacağız bolca herhalde.
    TaleWorlds ün 8 yılda yapamadığını insanlar 2 haftada kendi çabalarıyla yapınca meraktan soruyor insan naparsın işte.
  18. Modcuların yapabildiklerini neden firma yapamıyor ?

Gerçekten kafama takılan bir soru henüz steam atölye kapalı olmasına rağmen gönüllü modcu arkadaşların kısa sürede oyunun kanayan yarası bir sürü tarafıyla ilgili çok güzel modlar çıkardıklarını görmüşsünüzdür sabit konularda işlevsel modlar konusunda göz atabilirsiniz hatta oyundaki hataları...
  19. TaleWorlds neden Türkçe bilgi paylaşmıyor?

Sanmıyorum ki kendi çalışanlarına bu çeviri işini yıksınlar. Outsource etmek diye bir kavram var. Bu iş için zamanı olan birine parası karşılığında yaptırmak istediğin işi verirsin. Eş zamanlı olarak size işi geri teslim eder. Oyun geliştirilme sürecini sekteye uğratmaz. 2018'in ikinci çeyreğinde açıklamışlardı Warband'ın satışlarının 10 milyon kopyayı geçtiğini. Yani allaha şükür paraları var. Sadece bunun için biraz ilgi ve koordinasyon gerek. Üzüldüğüm nokta şu ki, biz türk oyun severler olarak en başından beri Taleworlds'ü sahiplenmemize rağmen, her yerde göğsümüzü gere gere yerli milli zart zurt diye sevinerek desteklememize rağmen, görece düşük bütçeli bir oyuna yeri geldiğinde elimizi taşın altına koyup türk oyun sektörü gelişsin vs diye 130 küsür tlyi vermeyi kendimize görev edinirken, aynı sahiplenmeyi yere göre sığdıramadığımız TÜRK oyun firmasından göremeyişimiz. Bana kalırsa bu durumun hiçbir mantıklı izahı olamaz. Maddi açıdan bir kayıp bile olsa(ki sanmıyorum) sadece bunca yıldır sizi destekleyen insanları sahiplendiğinizi göstermek için bile buna katlanmalıydınız.
    Kesinlikle katılıyorum.
  20. TaleWorlds paramı geri ver !

Öncelikle kimse benimle aynı fikirde olmak zorunda değil ben burada düzgün üslupla karşı argüman üretip yorum atan herkese saygı duyuyorum karşıt görüşümde olsa dahi ama yazık ki burası siyaset meydanına dönmüş cahil ve fanboy dolu artık o insanların yorumlarına cevap vermek bile zul geliyo bana. O kadar şey yazmışım diyorlarki 18 gündür oynamışsın beleşe getirmek için iade istiyosun ben bunun neresine cevap vereyim ki ilk 2 günden sonra multi harici girmedim oyuna sürekli güncelleme takip ediyorum oyun ha düzeldi ha düzelecek diye gerçi multide sıkıntılı onada çok girmiyorum ya neyse. 18 gündür yayınlanan güncelleme notlarını okusanız bugüne kadar belki 100'ün üzerinde madde vardır fixlenen düzeltilen oyuna giriyorsun yeni save açıyorsun neredeyse aynı.Evet açtığım konu başlığı belki sert ama bunun sebebi oyundan ve firmadan nefret etmem değil aksine bu kadar sevdiğim bir yapımın beni bu kadar büyük bir hayal kırıklığına uğratmış ve bu hayal kırıklığını koşar adım gibi göstererek ama aslında emekliyerek çözmeye çalıştıkları oldu ama olsun siz yinede asın bayrakları nede olsa Türk yapımı ''sözde'' eleştiren vatan haini, cahil vs.
Back
Top Bottom