Türkçe Forumdan ve Homeros'tan Özür Diliyorum

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
İlk sayfada dedim, amacı başka başlıkta bu konuyu tartışmak, yavaşça oraya sürükleyecek çok belli. 1 yorum atmışsın istisna olsun demişsin tamam, sonradan 10 yorum niye atıyosun o zaman? Uzatma ya, özür diledin bitsin verme yanıt.
 
İlk sayfada dedim, amacı başka başlıkta bu konuyu tartışmak, yavaşça oraya sürükleyecek çok belli. 1 yorum atmışsın istisna olsun demişsin tamam, sonradan 10 yorum niye atıyosun o zaman? Uzatma ya, özür diledin bitsin verme yanıt.
Dediği gibi Noktayı koyalım NOLUR
 
Bakın arkadaşlar yeter artık. Hem beni konuyu uzatmakla itham ediyorsunuz; hem bana hadsiz yakıştırmalar yapıyorsunuz, hem de konuyu bana bu yakıştırmaları yaparak siz uzatıyorsunuz. Hangi romandan hangi karaktere benzediğim umrumda değil, kaostan falanda beslenmiyorum. Başlığın bu kadar büyümesi ve fazla görüntülenmesi benim hatam değil veya benim isteğim doğrultusunda gelişmedi. Başlık sahibi olarak sizlerden naçizane artık mesaj yazmayı kesmenizi istiyorum. Bundan sonra mesele moderasyon ekibi ile benim aramda. Beni destekleyen desteklemeyen herkese başlık altında düşüncelerini belirttikleri için teşekkür ederim ancak dramadan beslenen insanların doluşmaya başladıklarını farkettim. Ben sadece hakkımı arıyorum, moderasyon ekibinin kararını kabul edeceğim ve haksız çıkarsam kalıcı olarak uzaklaştırma almaya razıyım.

İyi forumlar.
 
Last edited:
Bakın arkadaşlar yeter artık. Hem beni konuyu uzatmakla itham ediyorsunuz; hem bana hadsiz yakıştırmalar yapıyorsunuz, hem de konuyu bana bu yakıştırmaları yaparak siz uzatıyorsunuz. Hangi romandan hangi karaktere benzediğim umrumda değil, kaostan falanda beslenmiyorum. Başlığın bu kadar büyümesi ve fazla görüntülenmesi benim hatam değil veya benim isteğim doğrultusunda gelişmedi. Başlık sahibi olarak sizlerden naçizane artık mesaj yazmayı kesmenizi istiyorum. Bundan sonra mesela moderasyon ekibi ile benim aramda. Beni destekleyen desteklemeyen herkese başlık altında düşüncelerini belirttikleri için teşekkür ederim ancak dramadan beslenen insanların doluşmaya başladıklarını farkettim. Ben sadece hakkımı arıyorum, moderasyon ekibinin kararını kabul edeceğim ve haksız çıkarsam kalıcı olarak uzaklaştırma almaya razıyım.

İyi forumlar.
Karşılık beklemeden özür dilemeliydin tek dediğim buydu dostum.Tartışma oluşturmamış olurdun böylelikle.Sadece bir yönlendirme tavsiyesi verdim.Mizah anlayışım kişiye birşey kalmış sonuçta sana bir laf çarpıtmadım.
 
Valtoin,
Kendini haklı çıkarmak için deli gibi çırpınıyorsun. Hakkımda tüm yazdıklarına cevap verdim, hala olayın ana fikrini kavrayamışsın diyorsun. Arasından kılçıklamışsın diyorsun, neyi kılçıklamışım? Neyimi eleştirdiğiysen cevap verdim. Gerekli açıklamamı yaptım. Ne yazdığımı biliyorsan niye yazdığım şekliyle dile getirmiyorsun? Niye beni fişliyorsun?

TheWesterlander, senin hakkını vereyim. Cidden sabrımı zorlamayı başardın. Pire için yorgan yakacak biri değilim neyse ki. "Örnek olarak şunu diyebilirsin: "Yapılan paylaşım spamdır ve bundan sonra cevaplara kapalı. Konunun bir daha açılması dahilinde "X" cezasını alacaksınız." Olur, bir daha böyle derim. O konudaki hiçbir ifadem laubali ve aşağılayıcı değildi. Herkes ne demek istediğimi anladı. "Üyelerin silkelenip kendine gelmesi sana mı kaldı? Sen moderasyon ile meshulsün" Üyelerin silkelenmesi bana kaldı. Görevlerimi senden iyi biliyorum. Post silme, post kaldırma... Benim görevlerimi sen belirliyorsun anlaşılan. Pasif kalayım, hiç tepki göstermeyeyim, post kaldır sil ile moderatörlük yapayım istiyorsun. Olmaz o iş. "Sen kimsinde sen bana bu şekilde ifadeler kullanacaksın bende durup düşüneceğim, ha? Kişisel yorumunu bir moderatör olarak katamazsın, moderatörün kelime anlamını öğren gel. Sen sirkte aslan kırbaçlayan terbiyeci değilsin, kendine gel." Buna bir şey demiyorum, nutkum tutuldu. " Herşey benim postumun altında yaşandı ve okuyanlara sorumlu değilsin yazdıklarından ötürü bana sorumlusun." Konunun tapusunu mu aldın :grin: Ben sana karşı niye sorumlu olayım. Cidden saçmalıyorsun. Özel mesajdan "Bu yaptığın yanlış" diyeceğiz, konuyu sileceksin. Uyarı da almayacaksın. Alsan da kimse neden aldığını görmeyecek. Özel muamele istiyorsun. "Moderatör adı altında insanlara sert cevaplar verip aşağılayıcı ve iğneleyici ifadeler kullanıyorsun." Ya kardeşim, insaf ya insan! Kimsenin kişiliğine, dinine, milliyetine, ırkına, düşüncelerine bir laf söylemedim. Aşağılayıcı ve iğneliyici ifadeler kullanıyorsun deyip beni etiketliyorsun. Duymak istemediğiniz, hoşunuza gitmeyen şeyler yazılınca aşağılayıcı oluyor. Burada aşağılayıcı ifadesi beni tarif eder oldu. Sebebi ben değilim, senin gibiler. Hep sen haklısın, her kelimen doğru, her şeyin doğru. Ben yanlışım!

ama moderatör ünvanıyla kimseye internet üzerinden dominasyon kurup aşağılama hakkın yok.
ancak sen tiran değilsin


Bu laflara hiçbir şey diyemiyorum. Senin zihniyetin bozuk bence. Bakış açın yanlış. Bak bunları söyledim, hemen tepki. Yukarıdaki arkadaşa yalancı derim, tepki çeker dedim adam kimse bana yalancı diyemez gibi bir şey söyledi. Milletvekilleri gibi dokunulmazsınız siz herhalde. Mesajımı olduğu gibi yansıtma, beni zan altında bırak sonra kimse bana yalancı diyemez. Der ve dedim de.

Konuyu kilitliyorum. Buradaki raporları değerlendirmeyeceğim. İsteyen moderasyona ulaşıp düşüncelerini dile getirebilir.
 
Şu yazıyı okuyana kadar bu başlığın neden açıldığını tam anlayamamıştım. Anladım...

Gerçekten sağa sola argüman olarak not alabileceğim çok az şey vardı. Hepiniz emek döküp fikirlerinizi yazmışsınız buna çok saygı duyuyorum ve inanın küçümsemek için söylemiyorum ama lütfen olaydan hiç haberiniz yokmuş gibi baştan sona okuyun. Gerçekten anlamlı şeyler yazılmadığını, herkesin birbirini dinlemekten ziyade kendi fikrini söylemek için yarıştığı kaotik bir başlık göreceksiniz. Şu noktada geri dönüş yapmak isterdim ancak, sağlıklı bir tartışma ortamı maalesef en başında oluşturulmamış.

Beğenilmeyen yorumlar olabilir moderatörler tarafından ancak unutmayın ki burada hiç kimsenin amacı sizi aşağılamak değil. Öyle olsa en başından burada zaman öldürmezdi kimse. Bunu lütfen etraflıca düşünün.

Herneyse, eğer gerçekten bir moderatörün üslubu sizi yaralıyorsa bunu özel mesaj ile çözebilirsiniz. Türkçe forum içerisinde bu tarz tartışma ve moderasyon konuları vardı, kapatıldı. Global forumdan bahsediyorsanız, orada da yasak. Sırf birisi zedelenen egosundan kaynaklı direktif verip tartışmak istiyor diye konudaki herkese ceza vermenin de pek bir anlamı yok. Ancak sizden ricam, bu konuda gerçekten sağduyulu olmak istiyorsanız özel mesaj veya e posta kanallarını kullanmanız olacaktır. Burada sizler kuzu değilsiniz biz de çoban değiliz. Konuşarak ve iletişim kanallarıyla sağlıklı bir forum ortamı oluşturmak mümkün.

İyi forumlar!
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom