Beklenen özellik geliyor !

Users who are viewing this thread

Evlilik şuanki haliyle kalacak gibi görünüyor; pek çok oyuncu Warband'deki sistemin daha gelişmiş halini beklerken şuanki halinin çıkması yeterince üzücüydü zaten ve böyle kalacağa benziyor malesef. Ziyafetin gelme ihtimali de oldukça düşük; Warband'deki pek çok özelliğin gelmeyeceğini veya çok sınırlı sayıdakilerin gelebileceğini söylemişti bir geliştirici, o yüzden bu konuda da pek beklentiniz olmasın.

Kale direnişi gelecektir büyük ihtimal fakat kale-şehirlerde 2. kapılar vs. var, oralara kadar kuşatma sırasında savaşın devam etmesi gerekirdi örneğin en azından beklenti buydu ama bu da şuan yok oyunda ve gelmeyebilir.

Yapay zeka konusunda (kuşatma için) şunu söyleyeyim. 2016'da kuşatma sırasında duvarlar düşüp ana kapı kırılmaya yaklaşınca askerler gayet güzel geri çekiliyordu iç kaleye, hatta üzerlerine gelen olursa onları öldürüp öyle geri çekiliyorlardı, şuanki yapay zekanın nasıl "geri çekildiği"ni herkes biliyor sanırım.

Son olarak verilen tepkilerin büyük çoğunluğu, önceden gayet güzel görünen sistemlerin/mekaniklerin vb. oyunun mevcut halinde oldukça geriye gitmiş veya tamamen yok olmuş olmasından kaynaklı; en azından benim eleştirilerimin temel sebebi bu. Oyun daha EA'da, tam sürümde bunlar eklenecektir diye düşünenler olabilir ama EA sürecinin pek de sağlıklı işlemediği de ortada ne yazık ki.
Söylediklerinizin gerçeklik payı var ve içler acısı.Umarım üzmezler bu kadar oyuncuyu.Manavdan salatalık alırmış gibi gelin alıyoruz.Böyle bırakmasınlar......
 
Back
Top Bottom