Bahar Lakırtısı

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Hazırlık bölümünde olduğum için "Academic Performance" dersi almak durumundayım ve dersin içeriği -adı üstünde- akademik içerikler, case study, problem çözme vs. garip (ama bir yerde işime yarayacak) konular görüyorum.
Her neyse, olay şu: benden bir yazı yazmam istendi. Normalde çatır çatır yazabileceğim bir konu üstelik, fakat yazıda akademik referans kullanmam isteniyor ve ben bunu temin edemiyorum. Google Scholar ve okulun kendi online kütüphanesinde eserler var fakat bunların içinden istediğimi bulamıyorum ve haliyle kullanamıyorum. Şu an 2 saati kaldı ve ben "fak my life" moduna çoktan girdim

Benim sorunum ne? :dead::facepalm:
 
Kafana göre yaz da makineye sokunca ödevi hayatını kaydırsınlar ahaha. Bu da benim en çok korktuğum meselelerden. Alıntı yapacağın eserden onu dolaylamak durumu da var şimdi. Hadi sana kolay gelsin. :smile:

Tavsiye vereyim ama az süre kalmış işine yaramaz. Online makalelerden vs. yapmak yerine kitap üzerinden gitseydin keşke. Çok etkilemiyorsa dersin durumunu salla gitsin telafi edersin.
 
Çok etkiliyor maalesef, bu derste toplam altı assesment var, ikisini zaten yollamadım, bununla üç olmasın diye uğraşıyorum şu an. Saat 12'den sonra yollarsam notun sadece %40'ı alınacak ki %40 zaten geçme notu. :facepalm:
 
uzun zamandır yapmadığım şekilde tam 8 saat 17 dakika uyudum, ders çalışmadım, kitap okudum, yattım ve HoI4 oynadım.aylardan sonra güzel geçen tek günümdü sanırım.
 
Eff ilk ölen 89 yaşında, virüsten ölmesi korkudan ölürdü zaten.Açıkçası gram moralim bozuk değil, 98 vakanın büyük kısmı zaten yurtdışında bulunmuş ve orada kapmış kişiler.
Bu karantinada duran aptallarda kaçmazsa bir bok olmaz. Dışarısı yaşlı kaynıyordu bugün, bütün gençler çekilmiş eve, bu aptal kitle hasta olup ölse keşke.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom